Λίγα λόγια για τον Κάβειρο, παρότι βρέθηκε στα χέρια μου για λογαριασμό φίλου ( ο οποίος είχε λυσσάξει εδώ και καιρό: Βρες μου έναν Κάβειρο, βρες μου έναν Κάβειρο κτλ. ).
Η πρώτη οπτική εντύπωση μου δημιούργησε ανάμικτα συναισθήματα. Πολύ ωραίο μέγεθος ( έχω πάρει την οριστική -και μαλλον αμετάκλητη- απόφαση να διακόψω τις διπλωματικές σχέσεις με τα "ρόπαλα" ) και πολύ άσχημος. Τι τον κάνει άσχημο; Ο σχεδιασμός; Σε καμμία περίπτωση. Αλλά, ρε Greek Vapes, τι φινίρισμα είναι αυτό; Ήμαρτον ρε παιδιά! Αν δεν τον πιάσεις στη χούφτα, αν δεν χτυπήσεις το καπάκι με το νύχι, αν δεν τον δαγκώσεις λίγο βρε αδελφέ ( θυμάστε τις κάλπικες λίρες, έτσι; ), θυμίζει βαμμένη πλαστική κορνίζα από εικόνισμα σε πανηγύρι... Χάθηκε ο κόσμος για ένα σατινάρισμα, για ένα βούρτσισμα, έστω και σαν extra επιλογή; Είναι απίστευτο ( στα μάτια μου, τουλάχιστον ) το ποσό φτηνιάρης δείχνει! Καλά, για το drip tip, τα σχόλιά μου περιττεύουν -θα αναφερθώ παρακάτ'.
Επί των λειτουργικών, όλα ( μα όλα ) δουλεύουν ρολόι! Σπειρώματα υποδειγματικά, o-rings που δεν χρειάζονται την παραμικρή λίπανση ( μετρημένα τόσο όσο ), διαρροές ( ή υγροποιήσεις, όπως συνηθίζεται να λέγονται τελευταία ) ανύπαρκτες, ταχύτατη αποσυναρμολόγηση ( και αντιστρόφως ), εξαιρετική & έξυπνη ρύθμιση εισαγωγής αέρα ( δεν ξέρω αν σχεδιάστηκε έτσι επί τούτου ή ήταν τα φεγγάρια καλά κατά την περίοδο του σχεδιασμού, αλλά ολίγον με ενδιαφέρει ), βελούδινο άτμισμα, γεύση ωραιότατη ( White castle, Jesus juice, Chateu haut ), φανταστική τροφοδοσία ( τον βάζω δίπλα μόνο στον CloudOne! ), συγχωρητικός στο στήσιμο όσο και η αγνή εκκλησία ( απλά και όμορφα -ούτε μετάνοιες, ούτε τίποτα ), refilling που δεν χρειάζεται μήτε χαρτοπετσέτα, μήτε γυαλιά ( θεϊκό! ). Ο ατμοποιητης χωράει χαλαρά 2.5ml αντί 2, και όχι 3ml αντί 4 ( να τα λέμε κι αυτά ), τα οποία καταναλώνονται με ρυθμούς Ικαρίας ( τον ατελείωτο έχουν ). Σύρματα, τα παίζει όλα καλά. Και λεπτά ( 0.25, 0.28mm ) και χονδρά ( 0.36, 0.40mm ). Για τα περίτεχνα δεν έχω άποψη, δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου. Βαμβάκια cotton bacon & VCC, τζάμι τα ντουέτα. Αγωγιμότητα, για μαθήματα. Δεν ξέρω αν έχω ξεχάσει κάτι ( αν το θυμηθώ, θα επανέλθω ).
Το μόνο μελανό σημείο που βρήκα ( εκτός από το ατυχές drip tip ) είναι το ότι για να στήσεις πρέπει είτε να ξεβιδώσεις μερικές στροφές το ντεκ από τη βαση, είτε να το αφαιρέσεις τελείως. Εγώ τουλάχιστον, μόνο έτσι μπορώ να φέρω βόλτα το σύρμα στις βίδες, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για καλό κράτημα ( στις συγκεκριμένες βίδες ). Σιγά τα ωά, θα μου πεις. Ειδικά για θιασώτες του αείμνηστου Leo, είναι παιχνιδάκι. Για το drip tip, δεν ξέρω τι επιφοίτηση ήταν αυτή ( ίσως για να δροσίζεται ο ατμός λόγω μεγαλύτερης διαδρομής, ίσως για καλύτερο πιάσιμο, whatever ), αλλά εγώ κάνω πως δεν το είδα το υπόθετο ( μπορεί να με έχει επηρεάσει βέβαια και το ότι σιχαίνομαι όλα τα SS ). Του κότσαρα ένα μαυράκι από CloudOne και τον έκανα κούκλο ( τρομάρα του ).
Greek Vapes, δώστε επιλογές φινιρίσματος για να τον αγοράσω! Και να τον ακριβύνετε!
Edit: Μόλις διάβασα ξανά το κείμενο και μου φάνηκε εν δυνάμει παρεξηγήσιμη η τελευταία μου πρόταση "Και να τον ακριβύνετε!". Εννοώ πως, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι ατμοποιητής άλλης κλάσης τιμής. Και 130, και 140 ευρώ να έβγαινε στη λιανική, δεν θα μου έκανε εντύπωση. Αυτό.