Ας τολμήσω να απαντήσω αν και δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα σε όλες τις συνθήκες, όπου κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι υπόλοιποι.
1. Όπως ακριβώς ο Τηλέμαχος, ταυτόχρονο ξεβίδωμα δηλαδή τανκ, πάνω καπάκι και καμπάνας και η πρόσβαση στο deck γίνεται κανονικά.
2. Για τα καταστήματα δεν γνωρίζω, ο κατασκευαστής (Μιχάλης Γερακιός ) που ήρθα απ' ευθείας σε επικοινωνία μαζί του για την παραγγελία του Κάβειρου είχε να μου δώσει ένα έξτρα τανκ που του ζήτησα λόγω μακρινής απόστασης από την "έδρα" του ατμοποιητή. Επειδή παράγγειλα δυο τρία πράγματα ακόμα (drip tips κλπ ) δεν γνωρίζω ακριβώς την τιμή του, κάπου ανάμεσα στα 5 με 10 ευρώ έπαιξε αν δεν κάνω λάθος.
3. Ένα μικρό έστω ξεβίδωμα απαιτείται, διαφορετικά δεν υπάρχει πρόσβαση στις βίδες που κρατάνε το σύρμα.
4. Με λίγη VG στο oring και σε συνδυασμό με την καμπάνα που στο "τέρμα κλειστό" μένει κάπως σταθερή παρά τα βουτυρένια σπειρώματά της δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Αν δεν την έχεις τέρμα κάτω σίγουρα την μετακινεί η περιστροφή του καπακιού αλλά και πάλι, το μεγάλο drip tip σου δίνει πολύ καλό "πιάσιμο" ώστε να την κρατάς κόντρα αν χρειαστεί όσο εσύ ξεβιδώνεις το καπάκι. Αυτά μέχρι τώρα που το oring μου είναι ακόμα πολύ σκληρό.
5. Πλύσιμο θέλει ναι, αν και ο δικός μου δεν ήταν τόσο βρώμικος όσο μου είχαν περιγράψει κάποια παιδιά από εδώ. Με δύο 5λεπτα μπάνια στα υπέρηχα και μια "βόλτα" από την corega στο ενδιάμεσο θεωρώ ότι έγινε γυαλί. Σίγουρα πήρα λίγη μεταλλίλα στην αρχή (όχι όμως λαδίλα ) που εξαφανίστηκε πριν καν αδειάσει το πρώτο τανκ.
6. Όσο κλείνουν οι τρύπες το κάνει το ελαφρό "φσσστ" του όχι όμως κάτι τραγικό, ειδικά άμα τραβάς αργά και σταθερά δεν πιστεύω να σου χαλάσει κάτι την ακουστική. Στη μια τρύπα ορθάνοιχτη ακούγεται ένα πολύ ευχάριστο θα έλεγα και χαμηλό σε ένταση φύσημα. Σφύριγμα δεν άκουσα κάπου.
7. 0.32 δεν δοκίμασα ακόμα αλλά πιστεύω ότι θα το αποδώσει κι αυτό πολύ καλά. Με 0.36 και 5 σπείρες πάντως κανένα πρόβλημα. Μανούλα!
8. Αυτό το θέμα δεν θα το έριχνα στην αρχιτεκτονική ενός ατμοποιητή αλλά στο βαμβάκι που βρίσκεται μέσα στην αντίσταση και στο πόσο νερό περιέχεται στο υγρό μας. Κάμποσες φορές άκουσα ένα ελαφρύ "πυροτέχνημα" στην αρχή αλλά αυτό το μονό, το "κλαπ". Σε καμία περίπτωση αυτή την επαναλαμβανόμενη στρακαστρούκα που κάνει κάποιες φορές το ss περισσότερο και τινάζει νευρικά συστήματα στον αέρα..
Αν τώρα εννοείς την "ηχομόνωση" ενός Skyline ε όχι, δεν το έχει τέτοιο πράγμα. Σίγουρα ακούς περισσότερο τον "βρασμό" εδώ αλλά με ένα σωστό στήσιμο δεν νομίζω να σε απασχολήσει κάτι..
Δύο στησίματα μέχρι τώρα από μένα, και στα δύο συμπεριφέρεται άψογα. Σύρματα 26 και 27ga, 5 σπείρες ανοιχτές σε 25άρη και στα δυο. Watts από 12 μέχρι 16 δοκίμασα, πασάς!