Καλησπερα σε ολους και απο μενα. Ξερω δεν ειναι το σωστο μερος για πρωτο ποστ αλλα θα ακολουθησει ερωτηση για ναυτιλο. TLDR στο τελος.
Πρωτη επαφη με ΗΤ πριν περιπου 5 χρονια. Ενα ecig της nobacco. Μια χαρα εκανα 1 μηνα με σκοπο να το κοψω εντελως. Ουτε αντισταση δεν προλαβα να αλλαξω και το καταφερα. Εκανα σχεδον 2 πακετα camel την ημερα. Η αληθεια ειναι οτι λογω απειριας δεν νομιζω οτι εκανα και σωστη επιλογη\χρηση, δεν με καλυπτε πολυ η ολη διαδικασια. Δυστυχως ενα περιστατικο εναμιση χρονο μετα με εκανε να ξεκινησω παλι ΚΤ, ξανα σχεδον 2 πακετα camel.
Πριν δυο μηνες μπηκα σε ενα μαγαζι, του λεω την ιστορια, και νομιζοντας οτι το ντουμανι ειναι αυτο που δινει την απολαυση, ζητησα κατι "δυνατο" να με πιασει. Ειδα μερικα τελικα πηρα ενα pico25 με ενα vaporesso subohm veco 2ml. Οκ γευση οκ ντουμανι, αλλα μικρος. Ειμαι ολη μερα δουλεια με κοστουμι και το να γεμιζω καθε μερα, οσο να ναι στο γεμισμα του ολο και θα λερωθει το χερι σου λιγο με υγρο. Εψαχνα στο ιντερνετ κατι εναλλακτικο, ωστε να κρατησω τον veco σαν δευτερο με αλλη γευση. Μην κουραζω αλλο πηρα της Eleaf Ello subohm 4ml 25mm με το καπακι που ανοιγει στο πλαι. Δυστυχως μετα απο τις 2 αυτες αγορες βρηκα το φορουμ εδω. Αρχιζω μαθαινω δυο πραγματα για αντιστασεις, σωστη χρηση, διαδικασιες, επισκευασιμους κλπ κλπ. Ισως ειχα γλιτωσει μερικα εξοδα.
Βαζω και την γυναικα μου στον χορο. Οι πνευμονικες την πνιγουν οπως και μενα στην αρχη. Επισης εκεινη 2 camel την ημερα. Και δουλεψε παλι το παλιο ecig οπως παλια. Ναι αλλαξα αντισταση πρωτα!! Το θεμα ειναι οτι ξεκινωντας να της το σεταρω πιο σωστα αυτην φορα λογω γνωσεων απο εδω, ειδα οτι και εμενα τελικα οι τσιγαρισιες τζουρες ειναι αυτες που ευχαριστιεμαι πιο πολυ, και επισης λογω πιο μικρου ντουμανιου ειναι πιο ευκολο για stealth τζουρες στο γραφειο. Γενικα πιο διακριτικο mode, ενιωθα λιγο βλεματα σε καφετεριες με το ντουμανι, λιγο αβολα θα ελεγα. Της το φτιαχνω ολα καλα ξεκινησε κανει αυτο το παλιο ecig με κατι 1.8 coils της Aspire και Camtel eliquid.
Round 3. Τι θελουμε; Τσιγαρισιες. Μεγαλο τανκ. Easy top fill on the go. Διαβασμα εδω. Joytech Cubis 2 ~4ml με τις nonTPD 1,5ohm coils. Οκ σαφως καλυτερες τζουρες, αλλα και παλι οχι τοσο σφιχτες οσο των 1.8ohm της γυναικας μου. Παλι κατι με ετρωγε.
Round 4. Ξανα διαβασμα εδω. Ωρες. Youtube reviews. Ξανα εδω. Ποιος ειναι ο καλυτερος με τις πιο σφιχτες τζουρες. Μαλιστα Ναυτιλος. Ο ξακουστος Ναυτιλος. Μα ειναι μικρος, μα δεν εχει easy clip top fill, παω και τον δοκιμαζω. Τον 2 με τις 1.8 coils στην πιο μικρη τρυπα airflow. Oh boy.... Oh boy.... Φερτον λεω στο παλικαρι. Ηταν σαν να κανω ΚΤ. Απιστευτη απολαυση. Και αν θελω πιο αερατη ευκολο στην ρυθμιση. Ο cubis 2 ακομα και με κλειστο airflow εντελως τοσο σφιχτη δεν δινει. Χαλαλι οι λιγες μπουρμπουλιθρες στην αρχη. Χαλαλι το γεμισμα καθε μερα. Χαλαλι που θες την χαρτοπετσετα στο γεμισμα.
TDLR. Συγνωμη αν κουρασα. Και φτανω αισιως στο ερωτημα. Δεν υπαρχει ρε παιδια ενας ατμο με τσιγαρισιες σφιχτες σαν του Ναυτιλου 2 τις 1,8ohm, μεγαλυτερη χωρητικοτητα 4ml στα 25mm και easy top cap fill οπως του Ello και του Cubis 2? Ειδα τον Kabuki οκ αλλα πιστευω ουτε τοσο easy ειναι στο γεμισμα ουτε 3ml θα με καλυψουν. Πιστευω αν υπηρχε κατι τετοιο θα ειχε επιτυχια σε πωλησεις λογω πρακτικοτητας. Αν υπαρχει ηδη ειμαι ετοιμος για round 5. Οχι οτι οι αλλοι 3 ατμο ειναι στο συρταρι. Πηρα μοντακια και εχουν διαφορετικες γευσεις για οποτε μου την δινει το βραδυ.
Σας ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα. Καλως σας βρηκα.
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk