Θέλω κι εγώ να πω συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για τη δημιουργία του συλλόγου και τον έφτασαν στην σημερινή μέρα των εκλογών. Συγχαρητήρια για όλη την οργάνωση, την ιστοσελίδα, την ενημέρωση κλπ Τους ευχαριστώ πολύ που κατάφεραν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα. Ευχαριστώ και τους ανθρώπους που έδωσαν το βήμα για να ακουστούν οι απόψεις των υποψηφίων και γενικότερα να υπάρξει ενημέρωση περί της δημιουργίας και να επιλυθούν απορίες. Συγχαρητήρια και ευχαριστώ όσους έθεσαν υποψηφιότητα για να εργαστούν για το κοινό ατμιστικό καλό.
Ευχή μου είναι πρώτα απ' όλα, ο σύλλογος να πετύχει και να φέρει τα επιθυμητά σε όλους μας αποτελέσματα. Ευχή μου είναι επίσης, οι άνθρωποι που θα εκλεγούν σε θέσεις ευθύνης και σκληρής δουλειάς, να παραμείνουν άνθρωποι! Άνθρωποι που θα σεβόμαστε και θα μας σέβονται. Δεν θέλω να καβαλήσουν κανένα καλάμι και να γίνουν σαν κάποια καθάρματα που πχ επέβαλαν στις ομάδες τους στο fb απαγόρευση ενημέρωσης των μελών τους για τη δημιουργία του συλλόγου... Οι ανθρώπινες αξίες (πχ δικαιοσύνη, εντιμότητα, σεβασμός, ειλικρίνια, ισότητα κλπ) πρέπει στέκονται πολύ ψηλά στον σύλλογό μας.
Θεωρώ οτι ο χρόνος είναι πολύτιμος και μετά από μια ανάσα ξεκούρασης, θα πρέπει πράγματα να τρέξουν... πχ χώρος στην ιστοσελίδα αποκλειστικά για προτάσεις και ιδέες μελών, ψήφιση προτάσεων, οργάνωση δράσεων, δημιουργία ομάδων εργασίας κλπ και όλα αυτά μακριά από εχθρικά βλέμματα...
Εύχομαι καλή δύναμη και μόνο επιτυχίες!
ΥΓ Φυσικά επειδή ψήφισα, θέλω και το ανάλογο ρουσφέτι... Μια θεσούλα στο δημόσιο και συγκεκριμένα στην πρωθυπουργία, νομίζω θα μου ταίριαζε...

Θέλω πίσω τη ζωή και τη χώρα μου! Θέλω να βλέπω τους ανθρώπους να χαμογελάνε ξανά!

Σημ.1: ...και για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι τίποτε περισσότερο, τίποτε μεγαλύτερο... ένας απλός, ταπεινός και μετριόφρων θεός είμαι και τίποτε παραπάνω...

Σημ.2: Η σκέψη ελέγχει την ύλη (αποδεδειγμένα) και με θετική σκέψη, καλή διάθεση και δόσεις γέλιου, η επιτυχία είναι δεδομένη