ΤΕΒΕ ειπε κάποιος ΤΕΒΕ ...η μόνη λέξη που μέ ανάβει περισσότερο από την Φογκρααααααα

Κάποιος μου έχει πάρει κάποια εκατομμύρια( δρχ οκ ) και εμένα προσωπικά ,και από την μητέρα μου , και δεν μπορώ να τόν σφάξω ,να τόν πάω στα δικαστήρια ,να έχω ένα ευρο το μήνα έστω απολαβή απο αυτά που πέταξα ,κάποια χρόνια κάπου κάποτε....
Ουτε καν στα συντάξιμα μέχρι τώρα..

ΟΜΜΜΜΜΜΜ... ΟΟΟΟΜΜΜΜ χαλάρωσε Ato ..OMMMMMMM...............
Τα ειπε με μια φράση ΟΛΑ ο Τρύφωνας.......
Τώρα για τα 20 ευρο ενα θα πώ..
Αν έχει κάποιος το ελαχιστότατο μυαλό ,και αν καταλάβει οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένα αλλο θεσμικό όργανο -ΦΩΝΗ ,να κοντράρει ΟΧΙ αυτά που έχουν ψηφιστεί ,αλλά αυτά που έπονται ,οτι αν θέλει να συνεχίσει να μπορεί να έχει το δικαίωμα στο ατμισμα ,να μην τόν θεωρούν μεχρι τα βαθειά γεράματα σαν έσωγήινο τρολ οι ανενημέρωτοι πολίτες ,να μπορεί να ατμίζει και εκτός του ιδικού θαλάμου που θα του επιβάλουν στο τέλος μέσα στο σπίτι του ,εάν ΔΕΝ ανέχεται να τον κοιτάζουν στραβά ,αλλά θέλει να τόν βλέπουν και να λένε ...ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ,σωραίος ρεεε που κατάφερες να ξεφύγεις απο το τσιγάρο ,και είσαι σε πράσινη ενέργεια ,και υγιέστατος ,γουστάρουμε και εμείς ...
Αν Αν Αν και χίλια ακόμα ΑΝ ,και στήν τελική και χρηματικά να το πάρεις να γλιτώσει πιστεύω σε μια διάρκεια ζωής Χ+Ψ= οσο πάει ,αλλά για εσάς τους ποιό νέους ,κάτι σε πολύ πάει και παραπάει λόγο και ατμού ,τότε ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ειναι ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ,,
Χωρίς αυτόν ανάχωμα στήν πλημμύρα ΔΕΝ,,,
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε....
4 πακέτα 1,5 μέρα καπνίσματος..20 ευρο
ΕΕΕΕ σου έδωσε ο ατμός ρε μάγκα μου..
Και μπορεί παραπάνω ,και ζωή και ποιότητα ..
Ολα αυτα ανταποδοτικά αξίζουν τα 20 ευρο?
Αξίζουν 20 ευρό για να μπορείς να φωνάξεις επιτέλους ,μέσα σε αυτό το δωμάτιο τής ΜΟΥΓΚΑΣ πού λέγετε ΕΛΛΑΔΑ ?
Αν Ναι ΓΡΑΨΟΥ...Αλλιώς μην ξαναγκρινιάξεις ΠΟΤΕ ,και οταν γεράσεις ΜΗΝ χτυπιέσαι και λές..
ΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕ κάποτε νέος μου δόθηκε η ευκαιρία κάτι να αλλάξω..και εγώ ΔΕΝΝΝΝ .

ΙΣΩΣΣΣΣΣΣΣΣ να μπορούσαααααα ΙΣΩΩΩΩΩΣΣΣΣ ..
Για 20 ευρό ομως που ΔΕΝ ,ποτέ ΔΕΝ θα μάθω το ΤΙ?
Καλό βράδυ ,και καλημέρα με υγεία και χαμόγελο..