[justify]@mode plagal, μία τελευταία μου σημείωση πρέπει να υπομείνεις και βάζω τελεία, κι έχω μόνο 1 ώρα ύπνου. “Πίσω από το πληκτρολόγιο”. Ναι, όντως, είναι μία πραγματικότητά μας, ένα χαστούκι για όλους μας. Καθημερινά και για χρόνια το βιώνουμε. Έπαψα ν’ ανοίγω τιβί διότι με βλάπτει η “κακή” ενημέρωση, έπαψα χρόνια τώρα να διαβάζω εφημερίδα (και λυπάμαι -λέω- που κλείνουν οι “άρρωστες φυλλάδες”, η μία πίσω από την άλλη), δεν ακούω ραδιόφωνο -αχ, ξαναλέω, τι ρομαντικό, ραδιόφωνο άκουγαν οι ηλικιωμένοι μας γείτονες. Ακούγονται γραφικά, έτσι δεν είναι; όμως δεν είναι περισσότερο γραφικά από λόγια όπως, “σιγά μην ενημερωθώ από άγνωστους σε μένα, ίσως και τυχάρπαστους, ίσως και κατευθυνόμενους”, “σιγά μην πάω να ψηφίσω π.χ. σε βουλευτικές εκλογές. Κλέφτες και απατεώνες, όλοι”, “σιγά, αφού δεν ξέρω τι να ψηφίσω, δεν έχω άποψη και δεν θέλω να έχω άποψη”.[/justify]
[justify]Λέμε πως εδώ κάτι νέο γεννιέται. Δεν έχει υπάρξει ξανά κάτι τέτοιο. Περιμένουμε να γεννηθεί ένα μωρό, δεν το προορίζω για πλανητάρχη, ελπίζω και βοηθάω να μεγαλώσει σωστά, ένας τίμιος και χρήσιμος άνθρωπος, αυτό πρέπει να μ’ ενδιαφέρει. Πώς να ψηφίσω στα τυφλά, όταν σαν μέλος έχω καταθέσει τα βασικά μου στοιχεία όπως όλοι. Πώς θα έρθει ο JoeBarTeam να πει “ελάτε εδώ! Είμαι το απόλυτο όπλο, το απόλυτο αρσενικό, κλικ κλικ κλικ!”. Οι υποψήφιοι για ΔΣ θα παρουσιάσουν εαυτό και προτάσεις, (γι’ αυτό δεν υπάρχει και θερμή ανταπόκριση για ΔΣ) / χίλιες φορές να είμαι στην άκρη μου, λέω, / γι’ αυτό δηλώνουν μόνον όσοι πιστεύουν πως διαθέτουν τις ικανότητες αλλά και έμπρακτα αγαπούν κι αυτοί όσα πιστεύουν, και διεκδικούν τη δική μας εμπιστοσύνη. Πώς να ψηφίσω στα τυφλά; δεν βλέπω κανένα πρόβατο ανάμεσά μας. Αν δεν με πείσει κανένας και βλέπω μόνο κόψιμο κορδέλας ιλουστρασιόν εγκαινίων, τότε έχω επιλογές αντίστοιχης ψήφου. Μαύρο, κατάμαυρο. [/justify]