Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

414 επισκέπτες, 6 χρήστες
thanos1071, I.P, dvelev, Doubt, manoslykos, vasim

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Η ίδρυση του 1ου Πανελλήνιου Συλλόγου Ατμιστών είναι γεγονός!  (Αναγνώστηκε 166500 φορές)

Αποσυνδεδεμένος microchip

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα ΕΠΕ
  • Φύλο: Άντρας
  • 11/01/2013 18:30

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • Σοβαρος ΝΑΙ σοβαροφανης ΠΟΤΕ!!!
Τελείωσε !

Μπράβο στα παιδιά ,και για τίς απαντήσεις ,και το χαλαρό και όμορφο κλίμα.

Ιδικά προς το,και το, τέλος.

Πάντα τέτοια.

Edit : Και φυσικά προς τόν οικοδεσπότη.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 16, 2017, 02:48 από Atoner »

Αποσυνδεδεμένος NekosAthina

• Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα - Κάτω Πατήσια
  • Εσύ. Πόσο θέλεις να ακουστείς;
Συγχαρητήρια στα παιδία και στον οικοδεσπότη της συνέντευξης. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
    • cpbaroqueTheBlog
Σιγά μη δε σας ψηφίσουμε μετά απ' αυτές τις ωραιότατες τηλεοπτικές εμφανίσεις! Εμείς θα σας ψηφίσουμε κι ας μη βάλετε υποψηφιότητα!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Psitgr

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
Εμένα πρέπει να με τραπεζώσετε κι όλας.. Η αγάπη περνάει από το στομάχι, οπότε αν με θέλετε .. ψαρικά παρακαλώ, είμαι σε δίαιτα..

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • Σοβαρος ΝΑΙ σοβαροφανης ΠΟΤΕ!!!
ΕΔΩ ..... πάω να ποστάρω στο ....ΑΛΛΟ.

ΔΕΝ θα με παρασύρετε ξανά ,και να τα ακούω εγώ.
Κατάλαβες CP kai Psit ?
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 16, 2017, 03:07 από Atoner »

Αποσυνδεδεμένος alldaynews

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ηράκλειο Αττικής
Νομίζω απαντήθηκαν με μεγάλη σαφήνεια από τα παιδιά όλες οι ερωτήσεις.Ακόμη και εκείνες που περιείχαν κάτι ασυναρτησίες περι βούτυρα κλπ.Μπράβο παιδιά άψογοι

Αποσυνδεδεμένος nmpoutos

• Νέο μέλος
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • Winner is a dreamer who never gives up
Μπράβο σε όλους που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία. Η συνεργασία και οι κοινοί στόχοι μόνο καλά αποτελέσματα θα φέρουν!!!

Αποσυνδεδεμένος xalapa

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Started cheating on analogues Sept. 22 2015!
(FYI)

Παίδες απλά να αναφέρω ότι το ενημερωτικό email της vaping.gr, το Gmail πήγε και (μου*) το έβαλε στο Spam...

:'(

*Μακάρι να το κάνει μόνο σε (σπάνιες) περιπτώσεις σαν την δική μου που είναι από POP3 σύνδεση εξωτερικού λογαριασμού...

Edit: Τέλεια! (μόλις είδα τα 2 επόμενα μηνύματα, οπότε δεν συμβαίνει στους περισσότερους). Οπότε άκυρο! Σούπερ! Αγνοείστε με ελεύθερα!  :D
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 16, 2017, 11:27 από xalapa »

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: veria
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
εμενα μου ήρθε κανονικά στο inbox

Αποσυνδεδεμένος savo

• Φουγαροκαραβάνα
Και εμένα.

εστάλη

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• Κώστας
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
Μπράβο στον Atmos για την αποστολή των e-mail. Ωραίο το κείμενο, ενημερωτικό, με ουδέτερη στάση και διακριτική θετική προτροπή.

Για τη συνέντευξη.... :hmmm:....

1) Είδαμε έναν μοναχό να δηλώνει λογιστής, ενώ βρισκόταν στο μισοσκόταδο του κελιού κάποιας μονής... Παράλληλα ζήταγε να γίνει λογιστής στο Άγιο Όρος... :wall:

2) Είδαμε έναν φωτογράφο τόσο αντιδραστικό, που ακόμα και το καδράρισμα του εαυτού του δεν το έκανε σωστό, γιατί αντιδρά ακόμη και στους κανόνες της φωτογραφίας και κυρίως αντιδρά ακόμη και στον εαυτό του... :wall:

3) Και εκεί που σολάρουν ο ένας από το κελί κι ο άλλος στην μισή εικόνα, σκάει ο Μπλε στο chat και παλεύει να τους κλέψει τη δόξα... Εκείνοι συνεχίζουν χωρίς να πτοηθούν και ο Μπλε κάνει παιγνίδι κλέβοντας την παράσταση και όποιο θηλυκό εμφανιζόταν στο chat... Φήμες λένε οτι έκλεψε ακόμη και τις τελείες και τις οξείες που όπως είδαμε έλειπαν από πολλά μηνύματα... :angry_orange:

Σημ: Έμαθα από έγκυρες πηγές (καμμένων βούρλων) οτι διατάχτηκαν έρευνες για το ποιός έκανε ban τον Κώστα και εξαφανίστηκε προς το τέλος της συνέντευξης... :fight_knuppel: 

Και αφού τελειώσω με το πείραγμα των φίλων συνατμιστών, θα πω μπράβο σε όλους. Μια χαρά οι επεξηγήσεις και πολύ καλό το οτι ο spy βοηθούσε στο chat απαντώντας σε απορίες. Δεν ξέρω αν είχε προσυμφωνηθεί, αλλά μου άρεσε πολύ και το θεωρώ πολύ χρήσιμη κίνηση.

Μπράβο και καλή συνέχεια στον σύλλογο :)

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Φύλο: Γυναίκα
Εγώ δεν έλαβα ενημερωτικό.
Ούτε στα ανεπιθύμητα...
Μπορεί να το κοιτάξει κάποιος, παρακαλώ?

Αποσυνδεδεμένος krasopateras (Αντωνης)

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: αθηνα
και σε εμενα ηρθε :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ramon

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: αθηνα
Συγχαρητήρια στα παιδιά εχθές για το live που συμμετείχαν..Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω και στο χθεσινό και στο προηγούμενο με τον Σπύρο γιατί τόσο έντονα η ερώτηση εάν θα βάλουν υποψηφιότητα τα παιδιά...Μου δείχνει την αίσθηση ότι όλοι στα τσατ περιμένουν να ακούσουν ναι θα βάλουμε για να αρχίσει να γίνετε πανικός...Αυτό το βάζω στα αρνητικά του Κώστα που το ρωτάει και ξαναρωταει...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 23 1704 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 07:57
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259507 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 720042 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374741 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 390218 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263600 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681881 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 701 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1360 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22329 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2401 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888970 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.