Μόλις μου ήρθε ενα " Π.Μ " ,τό οποίο όμως αφορά το σύνολο , οπότε πρέπει να το αναφέρω.
Κύριε Atoner.
Η προσπάθεια που έχετε ξεκινήσει ( ως σύλλογος) ,μάς έχει αφήσει πρός το παρών τίς καλύτερες δυνατόν εντυπώσεις .
Η επιθυμία εμού ,αλλά και του οικογενειακού μου περιβάλλοντος είναι να έρθουμε να βοηθήσουμε ,στήν μετακίνηση τών οχημάτων .
Φοβούμαι όμως ως τίμιος και νοικοκύρης άνθρωπος , εκείνον τόν Μάκη τόν Σουγιά ,και τυχόν σκυλολόι που μπορεί να φέρει εις τάς γραμμάς ,και αντί να βοηθήσει να μετακινήσουμε τα οχήματα ,αυτός και το σινάφι του ,τα τοποθετήσουν σε χειρότερη θέση από τήν παρούσα ,ίνα μήν μπορούν οι διωκτικές αρχές ,να τούς συλλάβουν , μην έχοντας πρόσβαση στα χωριά ,για να συνεχίσουν τόν κατσικοκλεφτισμό τους.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Αγαπητέ κύριε Ευτυχίδη .
Κατ'αρχάς μας τιμά η επιστολή σας.
Αγαπητέ μου μετά απο συνισταμένο και διεξοδικό έλεγχο ,
καταλήξαμε στο συμπέρασμα ,ότι ο εν λόγο απατεωνίσκος , ο οποίος με ΔΟΛΙΟ τρόπο θέλει να παρεισφρήσει , είς τόν τόπο τίς προσπάθειας μας ,και να δημιουργήσει εν γένει προβλήματα ,μετά βίας καλύπτει το 2 % τών χωριανών .( τυχαίο νούμερο ,αλλά ).
Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε ,και καθώς ΔΕΝ διαθέτουν ΟΥΤΕ περισσότερα ,ΟΥΤΕ ισχυρότερα " ΟΠΛΑ " από εσάς και εμάς ,αλλά ισα ισα λιγότερη θέληση ,εκείνο που θα συμβεί μετά βεβαιότητος είναι ,οτι θα τούς απωθήσουμε πίσω στά λαγούμια τους ,και στα αιιιιιι στα Διάτανα .
Μετά τιμής Δικός σας ,για οποίαν άλλη απορία .
Ευχαριστώ.
Υ.Γ Τυχών ομοιότητες , γεγονότα ,και λοιπά και ,ΚΤΛΠ ,είναι παντελώς στοχευμένα και καταληπτά.
Μήν τα δοκιμάσετε στάς οικία σας.
Είναι μόνο για " συλλογικά μυαλά " .
Σάς περιμένουμε.
EDIT : Αγαπητέ φίλε Modivin ,Ακριβώς μα ακριβώς τήν ιδια σκέψη είχα και ήθελα να γράψω Ειλικρινέστατα..
ΕΤΣΙ ακριβώς όπως τα ανάφερες είναι .