Και ναι ..ήρθε και το νέο sx mini..
G class το όνομά του ..και φέρει την τελευταίας γενιάς πλακέτα sx550j.
Αυτήν την φορά οι σχιστομάτηδες, έκαναν αρκετά καλή δουλειά (.."τουλάχιστον" όσον αφορά το design).
Πανάλαφρο αλουμίνιο και λίγο ατσάλι πάνω κάτω, με σώμα "ντυμένο" (..στην προκειμένη, καθώς υπάρχουν άλλα δύο σχέδια) ..από carbon (..τα άλλα δύο είναι με δέρμα ..μαύρου και καφέ χρώματος).
Με αυτόν τον τρόπο, κατάφεραν να κρατήσουν αρκετά χαμηλά (..για διμπάταρο μοντάκι) το βάρος ..το οποίο είναι στα 177γρ κενό ..και φτάνει στα +/- 270, με τις δύο μπαταρίες μέσα (..αρκετά καλά νομίζω ..όταν το ml, ήταν με μία μπαταρία ..και λίγο βαρύτερο!
Μπροστά βλέπουμε μία αρκετά μεγάλη (..και κυρίως πλήρη σε ενημέρωση) οθόνη ..ενώ την πίσω μεριά, την "γεμίζει" ένα (..δυστυχώς προς το παρόν χωρίς απενεργοποίηση) φωτιζόμενο λογότυπο SXmini (..κάθε φορά που πατάμε το fire button) ..και για όσο παραμένει ανοικτή και η μπροστινή οθόνη.
Τα χαρακτηριστικά του είναι:
- Λειτουργία με δύο μπαταρίες 18650
- Μέγιστη απόδοση 200W
- Υλικο: Zinc Alloy και ανοξείδωτο ατσάλι
- Προσαρμοζόμενο λογότυπο και μενού σύμφωνα με τις ανάγκες του ατμιστή
- Έξυπνο σύστημα ελέγχου SXi-Q
- Εφαρμογή ελέγχου μέσω Bluetooth
- Οθόνη TFT
- Εύρος ισχύος: 1 – 200W
- Εύρος ελέγχου θερμοκρασίας: 100 – 300 βαθμοί κελσίου
- Διαστάσεις: 9.30cm x 4.20cm x 2.80cm
- Βάρος: 177gr κενό ..έως +/- 270gr με τις δύο μπαταρίες
- Αντίσταση: 0.05 – 3.0ohm
- Iσχύς εξόδου: 1 – 9.5V
- Αναβάθμιση του firmware μέσω pc
- Πολλαπλές προστασίες για τις 18650 μπαταρίες (..ανάποδη τοποθέτηση κλπ)
- Σπείρωμα : 510
Στο δε κουτί του περιέχονται:
- 1 x SX Mini G Class
- 1 x Καλώδιο USB
- 1 x Εγχειρίδιο χρήσης
Αυτό που προς το παρόν έχω αντιληφθεί, είναι ένα πιό "γλυκό" (..σε σχέση με τα προηγούμενα sx) ρεύμα (..εκτός και είναι αυθυποβολή, καθώς μου αρέσει) ..και "μερικά" bug στο softaware (..τα οποία ελπίζω σύντομα να διορθωθούν με κάποιο επερχόμενο update)..
..αυτά προς το παρόν ..και καλά ατμίσματα (..σε τωρινούς, καθώς και σε μελλοντικούς κατόχους)..

Edit: ..προσθέτω και δύο αρκετά αναλυτικά review..