Να αναφέρω κι εγώ την εμπειρία μου μιας και από το φόρουμ έμαθα την ύπαρξη των συγκεκριμένων αρωμάτων που πλέον είναι η μοναδική πηγή υγρών για μένα. Όλα τα υγρά φτιάχτηκαν μηδενικά με VG PG συνδέσμου και αφού τα δοκιμάζω φτιάχνω όση ποσότητα θέλω με νικοτίνη. Πριν το νόμο προτιμούσα gourmet γλυκά υγρά όπως τα Humble. Ατμίζω με sub-ohm single coil στησίματα κυρίως clapton, fused clapton κτλ. Οι δοκιμές έγιναν σε merlin, merlin mini, serpent mini, obs engine nano, csmnt, cheetah. Στο θέμα μας, πρώτη παραγγελία Απρίλιο:
1. Muffin Man: Μετά τις 4 εβδομάδες πολύ έντονο και νόστιμο το μήλο, ελάχιστη κανέλα. Όσο περνά ο καιρός η κανέλα δυναμώνει και το μήλο μένει πίσω. Μετά από 4 μήνες λίγο που μου έχει μείνει βγάζει μια έντονη γεύση και άρωμα κανέλας έως λίγο πικρή θα έλεγα. Υγρό με πολύ έντονη γεύση παρά το χαμηλό ποσοστό αρώματος κατάλληλο για κάθε μέρα αλλά και για rda. Ιδανικό περίπου στις 8 εβδομάδες.
Βαθμολογία 7/102. Rocket Girl: Υγρό με απαλή πολύπλοκη γεύση. Κυριαρχεί το γιαούρτι και πριν τις 8 εβδομάδες το cheesecake της TPA. Είναι ακατάλληλο για RDA γιατί δεν βγάζει ένταση στη γεύση. Είναι ιδανικό All Day Vape Και θυμίζει ελάχιστα γιαουρτάκι Junior.
Βαθμολογία 8/103. Raspberry Truffle Shuffle: Μυρίζει πολύ ωραία από την πρώτη μέρα, αλλά θέλει και αυτό το χρόνο του. Η γεύση είναι μπισκοτένια με νότες από μήλο και raspberry. Απολαυστικό σε dripper, ακατάλληλο για ατμοποιητή γιατί σκοτώνει μπαμπάκια και αντιστάσεις. Πολύ μαυρίλα και κατακάθι.
Βαθμολογία 7/104. Looperz: Πολύ έντονη η γαλατίλα στην αρχή για αυτό το άφησα να πάρει το χρόνο του. Μετά από 2 μήνες το δοκίμασα, περιμένοντας τη γεύση των υγρών με δημητριακά που έπαιρνα στο παρελθόν. Το αποτέλεσμα ένα αρκετά ξηρό υγρό με μια λίγο ξινή γεύση που σου δίνει την αίσθηση ότι δεν έχουν δέσει οι γεύσεις, σε σημείο που αναρωτιέμαι μήπως το είχα ξεχάσει εκτός ντουλαπιού και χάλασε. Ακόμα και σήμερα μετά από τόσους μήνες δεν έχω καταναλώσει σχεδόν καθόλου.
Βαθμολογία Ν/ΑΔεύτερη παραγγελία αρχές Ιουνίου, με σκοπό να πάρουμε και κάτι φρουτένιο για αλλαγή:
5. Kanzi - Sugar Lips: Κυρίαρχη γεύση το καρπούζι με επίγευση τη φράουλα. Νοστιμότατο, έτοιμο στις 3 εβδομάδες, καλοκαιρινό, γλυκό.
Βαθμολογία 8/106. Tropical Typhoon: Το δοκίμασα στις 4 εβδομάδες κι εντυπωσιάστηκα. Φράουλα, κρέμα, λεμόνι. Ευχάριστο για όλη την ημέρα και για τον dripper τα βράδια χαλάρωσης. Η γεύση είναι παρόμοια με το παγωτό "Lollipop" της ΔΕΛΤΑ από τα παιδικά μας χρόνια.
Βαθμολογία 9/107. Blue Custard: Ακόμα και σήμερα μετά από 2 μήνες μου βγάζει μια ξηρή αυγουλίλα, καμία σχέση με premium custard υγρά. Δεν θα το κρίνω και θα του δώσω λίγο χρόνο ακόμα, έτσι να σκουρύνει λίγο.
Γενικές παρατηρήσεις:
- Ο χρόνος ωρίμανσης που δίνει η εταιρεία, όπως έχουν αναφέρει κι άλλοι, είναι ενδεικτικός και κατά τη γνώμη μου το υγρό συνήθως χρειάζεται πολύ περισσότερο. Πριν το προτεινόμενο χρόνο πάντως τα περισσότερα υγρά απλά δεν ατμίζονται και είναι για επάλειψη .
- Η express αποστολή για τις πόλεις όπου υπάρχουν αποθήκες της DHL και δεν εμπλέκεται τρίτη εταιρία σημαίνουν παράδοση σε μια μέρα από την ώρα που θα τα στείλει ο Άγγλος.
- Σχεδόν πάντα παίζουν κουπόνια 10% στο fb, οπότε κάντε μια αναζήτηση πριν παραγγείλετε.
- Όσοι περιμένουν ότι θα παρασκευάσουν στην κουζίνα τους υγρό εφάμιλλο με Dinner Lady, Smash Mouth, Billions, OHW, VGOD κτλ πιθανότατα θα απογοητευτούν. Βεβαία τα υγρά που βγαίνουν είναι πολύ καλύτερα από το κλασσικό πλέον, παίρνω 10ML TPA και γεμίζω το κατοστάμελο μπουκάλι γλυκερίνη κι έτοιμος.
- Η VG του συνδέσμου, έχω την αίσθηση ότι πνίγει και γλυκαίνει τα αρώματα. Η επόμενη παρασκευή θα γίνει με άλλη γλυκερίνη.
Ελπίζω να βοήθησα και συγνώμη για το "τεράστιο" ποστ.