Λοιπόν παρέλαβα το πακετάκι μου σήμερα και το άνοιξα. Πρώτη εντύπωση πολύ θετική από τα αρώματα τα οποία ακόμα και κλειστά μυρίζουν, πέρασα όμως κα στο πρώτο τέστ…..
Του οποίου τα αποτελέσματα μου αφήνουν ανάμικτες εντυπώσεις…… καταρχάς η βάση Dirty καπνίζεται πολύ άνετα μόνη της και πιστεύω ότι θα ικανοποιήσει τους περισσότερους (να σημειώσω εδώ ότι κάπνιζα Prince μαλακό περίπου 2 πακέτα την ημέρα) η Dirty 18 mg λοιπόν μου άρεσε αρκετά μόνη της. Το πρώτο mix που έκανα ήταν Dirty 100 σταγόνες και Vanilla Bourbon 5 σταγόνες το αποτέλεσμα δεν ήταν κακό όμως το άρωμα αποδείχτηκε ‘λίγο‘ για τα δικά μου γούστα.. έτσι στο επόμενο τεστ έβαλα τη νέα βάση τους UNIVERSAL η οποία έχει αρκετά ιδιαίτερο άρωμα από μόνη της πάλι με 100/5 αναλογία με exotic fruit δυστυχώς το αποτέλεσμα πάλι ήταν πολύ ήπιο άρωμα….. συνεπώς για μένα προσωπικά το ποσοστό που προτείνουν 5% για το άρωμα είναι πάρα πολύ λίγο…… έτσι ανέβασα στο 2πλο την αναλογία του αρώματος στις 10 σταγόνες και πρόσθεσα και 1 μίγδαλο.. (το οποίο στο μπουκαλάκι μυρίζει ακριβώς όπως το πικραμύγδαλο live. To το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό αλλά και πάλι θεωρώ ότι 3 – 5 σταγονίτσες άρωμα τις αντέχει άνετα το υγρό μου….
Αρώματα που δοκίμασα Vanilla Bourbon : στο 5% δεν μου άφησε τίποτα για να θυμάμαι… υπό επανεξέταση
Exotic Fruits : στο 5% δεν μου άφησε τίποτα για να θυμάμαι… επανεξετάσθει στο 10% όπου και κάτι πήγε να πει αλλά σίγουρα δεν σε ρωτάει κανείς τι άρωμα είναι αυτό?, όταν ατμίζεις δίπλα του.
Αμύγδαλο : σε συνδυασμό με Exotic Fruits στο 1% πολύ καλές εντυπώσεις άφηνε αίσθηση σε όλες τις ρουφιξιές, θεωρώ όμως ότι δεν θα πρέπει να υπερβαίνει αυτό το ποσοστό.
Εν κατακλείδιΤη dirty την προτείνω ανεπιφύλακτα ακόμα και μόνη της σε όποιον θέλει μια ‘ γεμάτη‘ καπνική γεύση.
Τα αρώματα αν και εντυπωσιάζουν στο μπουκάλι – Θέλουν τη σωστή αναλογία για να δώσουν ‘αίσθηση‘ στο άτμισμα την οποία ακόμα ψάχνω αλλά σίγουρα δεν είναι 5% - 10% ίσως να πρέπει να κυμαίνεται κοντά στο 15% ανάλογα φυσικά το άρωμα και τα γούστα του καθενός…
Δωράκι
ΔΕΝ είχα σε σχέση με άλλα παιδιά που παρήγγειλαν
Στα αρνητικά να βάλω μόνο ότι τα
μπουκαλάκια έχουν πολύ χονδροκομμένο στόμιο το οποίο βοηθά στο μέτρημα των σταγόνων στη μίξη αλλά δεν βοηθά στον ανεφοδιασμό των ατμοποιητών.
Έχω ακόμα αρκετές γεύσεις και πολλά τεστ να κάνω οπότε και θα επανέλθω.
Θέλω μόνο για να μην είμαι άδικος, να ρωτήσω κάτι…. Διάβασα σε κάποιο ποστ για ωρίμανση των υγρών μετά την μίξη. Είναι προϋπόθεση
και πόσο πρέπει να το αφήσω αν ισχύει κάτι τέτοιο προκειμένου να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα?
Και κάτι ακόμα αν τη βάση την προσμίξω 50-50 με φαρμακευτική βρώσιμη γλυκερίνη θα μπορέσω με αυτό τον τρόπο να την κάνω 9 ρα από 18 που είναι ? Γιατί για μένα είναι οκ… αλλά η γυναίκα μου δεν αντέχει.
Ευχαριστώ