JOYSTICKΤο νέο που φέρνει το SX550J είναι το joystick.
Πρόκειται για 5 διακόπτες (πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά, μέσα) σε ένα.
Έχει το πλεονέκτημα της ταχύτητας και της ευκολίας των 5 διακοπτών για τις ρυθμίσεις, χωρίς το μειονέκτημα του χαοτικού της χρήσης 5 διαφορετικών διακοπτών.
Το joystick είναι ευκολότερο στο χειρισμό από τους 3εις διακόπτες (+, -, fire) των περισσοτέρων μοντ.
Αυτοί που θα το εκτιμήσουν στο μέγιστο, είναι οι χρήστες Dani Box, με τους 2 διακόπτες (+, -).
ΟΘΟΝΗΓια να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες του joystick, πρέπει να έχεις μεγάλη οθόνη, με αρκετές γραμμές και στήλες.
Το SX διαθέτει IPS (In-Plane Switching) TFT 1.3” οθόνη, με ανάλυση 240Χ240.
Σε σύγκριση με μία σκέτη TFT, έχει καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων και ευρύτερη γωνία θέασης.

BLUETOOTHΌλα αυτά δένουν με το Bluetooth.
Υπάρχει και μία εφαρμογή.

USB type-CΑυτό που εμένα μου κακοφάνηκε, είναι το USB type-C, επειδή μου βγάζει εκτός το στόλο από microUSB καλώδια που βρίσκω παντού.
Δεν τσιμπάω με το reversible, διότι τα microUSB καλώδια που έχω είναι reversible και μάλιστα και οι 2 άκρες του καλωδίου.
ΦΟΡΤΙΣΤΗΣΕνσωματωμένος balance φορτιστής 2Α.
Δεν υποστηρίζει φόρτιση μίας μπαταρίας.
ΜΝΗΜΗ5 μνήμες, μεγάλη τσιγκουνιά από τη μία, τα άπαντα του προφίλ σε κάθε μία, από την άλλη.
ΤΕΧΝΙΚΑ16bit ADC, με ανάλυση 0.0001Ω.
Σε TC mode εργάζεται με δύο μπαταρίες.
Σε VW με μία ή δύο μπαταρίες.
Σε Bypass με μία μπαταρία.
81.6 X 34 X 11/24.4mm
1-9.5V, μπαταρία – 0.09V σε Bypass.
50A, 40Α σε Bypass.
10-200W, 10-75W με μία μπαταρία, 5-100W σε Bypass.
0.05-0.3Ω σε TC, 0.15-3Ω σε VW.
16bit ADC, με ανάλυση 0.0001Ω.
ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣΞετρελάθηκα με το joystick και τον 16άμπιτο A to D κονβέρτορα.
Ενθουσιάστηκα με την οθόνη.
Μου άρεσε ο φορτιστής, o οποίος έχει αρχίσει να είναι στον στάνταρ εξοπλισμό των 2μπάταρων μοντ.
Δεν ψάρωσα με το Bluetooth, τουλάχιστον μέχρι να συνοδευτεί με εφαρμογή που να κάνει και να δείχνει πράματα.
Δεν με χάλασε (μετά το αρχικό ξινομούρισμα) το μέγεθος, λαμβάνοντας υπόψη 2 μπαταρίες και οθονάρα.
Συνηθίζω συν το χρόνο τα YiHi πηνία.
Μου κακοφάνηκε το type-C USB, το οποίο έχει αρχίσει να είναι στον στάνταρ εξοπλισμό των μοντ.
Το ψιλοξέχεσαν με την μπαταρία του ρολογιού.
Κάτσε!
Έκατσες;
Δεν έχει αισθητήρα βαρύτητας!!!
MOD με το SX550JΤα μοντ που μέχρι στιγμής υπέπεσαν στην αντίληψή μου, είναι το SXmini G-Class της YiHi με τα φιλέτα από αληθινό ανθρακόνημα (τα είχα συνηθίσει στο πακέτο του άσσου σκέτου) και το YiHi200W της BOXER MOD.