vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

367 επισκέπτες, 4 χρήστες
FINIX, manoslykos, anetost, kyrgiannis

In'Sane by Athea Mods

Αποσυνδεδεμένος Ksp

• 1277
  • Φύλο: Άντρας
  • Το μπουκάλι είναι μισογεμάτο...
Απ: In'Sane by Athea Mods
« Απάντηση #120 στις: Μαρτίου 24, 2017, 13:52 »
Βρήακα τη λύση έβαλα από κάτω ενα φιλτρακι στριφτού κι εγινε τσιγαρισιος και ρουφαει και τις διαρροες.... 

Αποσυνδεδεμένος vrillgr

• *
  • 71
« Απάντηση #121 στις: Μαρτίου 24, 2017, 14:24 »
ενδιαφέρουσα ιδέα :thumpup:. Αν μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία αν δεν σου κάνει κόπο καθώς με ενδιαφέρει και εμένα

σε ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Ksp

• 1277
  • Το μπουκάλι είναι μισογεμάτο...
« Απάντηση #122 στις: Μαρτίου 24, 2017, 14:30 »

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος vrillgr

• *
  • 71
« Απάντηση #123 στις: Μαρτίου 24, 2017, 14:34 »
σε ευχαριστώ πολύ

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #124 στις: Μαρτίου 26, 2017, 16:40 »
Με χαλάει να τον βλέπω έτσι αλλά άμα σας βολεύει :-)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Νικόλας Λογγινιδης

• **
  • 396
  • Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθεις
« Απάντηση #125 στις: Απριλίου 19, 2017, 21:23 »
Χριστός Ανέστη. Μιας και δεν υπαρχει νήμα για τον κλώνο να ευχαριστήσω τον φίλο drakmkor εδώ για την συμβουλή του να προτιμήσουμε τον κλώνο της shenray αν η τσέπη είναι στεγνή για γνήσιο. Πραγματικά ότι καλύτερο σε κλώνο εχω πιάσει στα χέρια μου. Άψογη κατασκευή και σύμφωνα με τον drakmor είναι 1 προς 1 με τον γνήσιο. Αεράτος, πολυ εκτός από τα γούστα μου αλλά παιδιά σε γεύση είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ. Θα μείνει για την λεμονοταρτα της καταστροφής. Με απλά κανθαλάκι 0.40,  8 σπείρες κολλητές την απογείωσε. Μικρή χωρητικότητα στο τανκ αλλά σκοτώνει στις αεράτες. Συστήμεται ο κλώνος της shenray ανεπιφύλακτα.

Αποσυνδεδεμένος BABIS1098

• 1981
« Απάντηση #126 στις: Απριλίου 19, 2017, 22:47 »
Θα ήθελα και εγω να γράψω μερικά πράγματα παρολο που των έχω λιγες ωρες στα χέρια μου.....)
Αρχικά θα μιλήσω γα την συσκευασία η οποία είναι απλη βολική αλλά όχι αυτό που πρέπει να συνοδεύει ένα ατμοποιητη αυτού του κόστους....στο ίδιο πνεύμα και τα παρελκόμενα που το συνοδεύουν(ενας ανταπτορας drip tip δεν θα ήταν φοβερό κόστος.....
Πρωτες εντυπώσεις με το ατμοποιητη στο χέρι.....
Άψογη σχεδίαση/ποιότητα κατασκευής των τμημάτων με σπειρωματα βούτυρο....δείχνει όμως πρόχειρη η κατασκευή των airflow από σιλικόνη, θα μπορουσε να ηταν μεταλλικά ή ketron peek επίσης θα έδειχνε καλύτερα ενα τανκ επισης ss και οχι πλαστικό.....τέλος δεν μπορώ να πω πως ήταν τοσο καθαρός που θα τον ελεγα ready for vape.... η μυρωδιά του μηχανολαδου ήταν αισθητή...

Μετά το καθαρισμα ήλθε η ώρα για στήσιμο....
Το θέμα αντίσταση είναι απλά παιχνίδι με πολύ έξυπνη σχεδίαση πιασιματος  του συρματος στο πόλο....θα ήθελα τις βίδες λίγο σε διαφορετική θέση ώστε να μειωθούν τα ποδαράκια της αντίστασης και να κεντραρει λίγο πιο εύκολα η αντίσταση αλλά αυτο είναι πταισμα.....
Το θέμα βαμβάκι δεν θέλει ταλέντο αλλά μια ειδική μεταχείριση την θέλει ,προσωπικά δεν είχα κανένα θέμα απο το πρώτο στυσιμο.....

Πάμε για γέμισμα....
Βασικά δεν είδα να παίρνει πανω απο 1.2 ml με το ελάχιστο δυνατό βαμβάκι το οποίο ήταν βρεγμένο.....δηλαδή  dripper κανονικός....
Το θέμα άνοιξε /κλεισε δεν με χάλασε αλλά με χάλασε που αναγκαζόμουν να βγάλω και το πανω καπάκι του τανκ καθε φορα που γέμιζα και αυτό γιατί το γυάλινο πιπετο χωράει μεν αλλά δεν αφήνει χώρο για να φυγή ο αέρας χωρίς να παρασέρνει και υγρό μαζί ,οπότε χρειάζεται μπουκάλι με μύτη....εδώ θα μπορούσε να είχε δύο διαφορετικές τρύπες η μια για γέμισμα και η αλλη για  εξαερισμό.....

Ατμισμα....
ΒΕΛΟΥΔΟ ο ατμος και γεύση που μονο απο mesh εχω πάρει....πραγματικά insane.....

Συνολικά
Ιδιαίτερος ατμοποιητης με πολυ ωραίο ατμισμα/γεύση αλλά και με περιθώρια βελτίωσης όσο αφορά την σχεδίαση...

Αποσυνδεδεμένος firvain

• 1084
  • What can change the nature of a man?
« Απάντηση #127 στις: Απριλίου 19, 2017, 23:16 »
Ιδιαίτερος ατμοποιητης με πολυ ωραίο ατμισμα/γεύση αλλά και με περιθώρια βελτίωσης όσο αφορά την σχεδίαση...

και καθάρισες 
ο dripper είναι θεϊκός βάλλε κλαφτον και ανέβα στα 40w να πάθεις κορεσμό!

Αποσυνδεδεμένος MILGR

• **
  • 137
« Απάντηση #128 στις: Απριλίου 19, 2017, 23:35 »
Καλησπέρα,τον εχω ενα μήνα τωρα μπορω να πω τα καλυτερα, γεμιζω με μπουκαλακι με βελονα ,τρομερη γευση ΠΟΛΥ ντουμανι.

Αποσυνδεδεμένος Xainis

• **
  • 239
« Απάντηση #129 στις: Απριλίου 20, 2017, 18:30 »
Όταν λέμε οτι γίνεται mtl με τον reducer το εννοούμε πραγματικά ή είναι σφιχτός αεράτος;

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Xainis

• **
  • 239
« Απάντηση #130 στις: Απριλίου 20, 2017, 21:32 »
Παιδιά τη βοήθειά σας. Τον έστησα και μου πέταξε τα υγρά από κάτω. Τι κάνω λάθος;

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος chris03

• **
  • 404
« Απάντηση #131 στις: Απριλίου 20, 2017, 22:54 »
Σίγουρα το βαμβάκι σου φίλε μου είναι λάθος,επειδή η τροφοδοσία είναι συνεχείς λόγω ίδιου επιπέδου αντισταση με τις οπες των υγρων,βαλε πιο πολυ βαμβακι,δες κ βιντεακια που υπαρχουν.

Αποσυνδεδεμένος Deimos

• **
  • 476
« Απάντηση #132 στις: Απριλίου 20, 2017, 22:57 »
Δεν έβαλες το απαιτούμενο σε ποσότητα βαμβάκι ή δεν το έστρωσες καλά στην εγκοπή,
Δεν έβαλες την τάπα σιλικόνης στο τανκ ή την έβαλες αλλά την μετακίνησε-δίπλωσε το μεταλλικό καπάκι στο βίδωμα και δεν σφραγίζει.
Δεν έβαλες πυρήνα από 2,5μμ και πάνω.
Δεν πατάει καλά (δεν σφραγίζει) το πλαστικό καπάκι του τανκ.

Μην κόβεις τα βαμβάκια ίσα-ίσα άφηνε λίγο μήκος, Στην τοποθέτηση βάλε το κάτω μισό μέχρι το βάθος της εγκοπής και άφησε το πάνω μισό ελάχιστα ψηλότερα από το τανκ να πιεστεί στη θέση του από το πλαστικό καπάκι.
Η τάπα σιλικόνης πάνω στο τανκ είναι κρίσιμη για την τροφοδοσία.

Αποσυνδεδεμένος eliasmad

• *
  • 93
« Απάντηση #133 στις: Απριλίου 25, 2017, 20:34 »
Λοιπόν σήμερα έφτασε στα χέρια μου!!!!Πολύ καλός ατμοποιητης με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής....σε πρώτη φάση τον έστησα 40 αρι κανθαλ  με 3 αρι πυρήνα και 5 σπείρες...25 watt και γεύση στον ουρανό!!νομίζω ότι θέλει χοντρά σύρματα για να δουλέψει ακόμα καλύτερα....το μόνο κακο που βρήκα είναι ότι θα μπορούσε να είχε ένα ενδιάμεσο αέρα γιατί η θα είναι πολύ σφιχτός με το ένα και με τα άλλα δύο δεν βλέπω καμία διαφορά είναι φουλ αέρας ενώ θα μπορούσε να βγάλει και κάτι ενδιάμεσο..πολυ εύκολο στήσιμο καμία διαρροή παιχνίδι....

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος BABIS1098

• 1981
« Απάντηση #134 στις: Απριλίου 30, 2017, 01:52 »
Μπορεί να έχεις όχι μόνο ενδιαμεσο αλλά πολλές επιλογές δες την φωτο....

Skyline δισκάκια στον insane.....

Edit και ενα στήσιμο.....
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 01, 2017, 22:46 από BABIS1098 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359940 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450242 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374854 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328207 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6438 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15299 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99935 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F