2 χρόνια στις πνευμονικές από RDTA Avocado 24, πρόσφατα πήγα σε Dead Rabbit SQ - Pulse 80 Squonk. Το άτμισμα πολύ όμορφο από το setάκι, αλλά πολλά τα ml παιδιά, πολλές μπαταρίες να φορτίζουν όλη ημέρα (ναι, είμαι "πιπίλας"). Ήθελα και έναν Bonza για τις στιγμές που ο αέρας δε μου φτάνει, και ήμουν σίγουρος πως θα κοιτάω κάθε τρεις και λίγο αν τρύπησαν τα Chubby Gorilla

Να μη μακρηγορώ περαιτέρω, ως λάτρης κάθε είδους τζούρας, είπα να δοκιμάσω τον σκυλάκο της SJMY μιας και τον βρήκα σε καλή τιμή μαζί με τον Bonza που με ενδιέφερε από αγγελία συνατμιστή. Στο 1/3 της εισαγωγής αέρα, 6 wraps 28G Ni80 2.5mm 0.75Ω @14W και είμαι στον παράδεισο. Πολύ καλή γεύση στο υγρό που τον προόριζα να φιλοξενεί, τα 6mg παρά είναι αρκετά για τη "δόση" μου, και το στήσιμο χάρις στο video του φίλτατου [member=14040]makis66[/member] πανεύκολο, με την πρώτη μου έκατσε.
Επειδή σίγουρα θα πάρω και έναν δεύτερο στο μέλλον, ίσως και τρίτο για τη μητέρα που τρελάθηκε με τη τζούρα του, (επειδή ο προηγούμενος κάτοχος δεν είχε τα ανταλλακτικά), της SXK τα ανταλλακτικά θα κάνουν και στον SJMY;