Ο σκύλος μου κατουρησε τον πολο του μοντ , οχι δεν ειναι ιδεα μου πραγματι υπηρξε διαρροη , ελαχιστη αλλα υπηρξε απο το σημειο της βιδας ετσι οπως ηταν κουμπωμενος στο pico για μερικες μερες χωρις να ατμιζω , σιγουρευτηκα γιατι τον αφησα σε βαση μετα για καποιο διαστημα βαζοντας λιγο αποροφητικο χαρτι απο κατω
Η λυση του οριγκ στη βιδα αποριφθηκε γιατι δεν θελω καμια ελαστικοτητα ουτε την ελαχιστη δυνατη , αλλωστε η βιδα εκει κατασκευαστικα στο σκυλο σφιγγει τον πολο και δεν ειναι ρυθμιζομενη, αφου προβληματιστικα αν ειναι αναμεσα στο πικ ,που ειναι περιμετρικα στην εσωτερικη πλευρα και στο πιν το τσεκαρα πολυ προσεκτικα και ολα εκει δειχνουν καλα ( δεν τον εχω κακομεταχειριστει καθολου υποψιν ) σκεφτηκα να περασω στο πιν μια γυρα ταινια τεφλον , αλλα δεν δουλεψε τη μαζευε στην τοποθετηση , επομενη λυση ελπιζοντας οτι ειναι εκει το θεματακι του ηταν αφου πιασω λιγακι τη βιδα , το τεφλον να το περασω γυρω της ( ελαχιστοτατο , δεξιοστροφα ) και μετα να σφίξω , το εκανα και τον εστησα - γεμισα - ατμισα για καμποσο και τον ακουμπησα παλι στη βαση με το αποροφητικο χαρτι αναμεσα , μεχρι στιγμης ( δυο μερες τωρα ) ειναι ολα στεγνα , ατμιζω κιολας κατα διαστηματα αφηνω στη βαση με το χαρτι και βλεπω αργοτερα , ολα δειχνουν ενταξει.
Απλα ηθελα να το γραψω σαν λυση ( με ερωτηματικο παντα , αλλα δεν μπορει να ηταν ιδεα μου ουτε να ειχε λερωθει ( σταγονιτσα ) ο πολος του μοντ αλλιως , δεν μπηκε τιποτα αλλο εκτος απο το σκυλο σε αυτο , ουτε και βεβαια το χαρτι. )

Ταινια τεφλον σε καθε χρωματοπωλειο και οχι μονο , δεν κανει μονο για τα υδραυλικα κανει και για τα ατμιστικα , στεγανοτητα θελουμε κι εδω ( αν θελουμε λεει ) , μεχρι και προχειρο οριγκ γινεται για εκτακτη αναγκη αν τη στριψουμε