Όχι βρε τι θέμα να έχει.
Αλλά και να είχε θέμα, αλλάζω την τάση εξόδου του τροφοδοτικού σε ό,τι τάση θέλω (άρα και τα Watt) οπότε θα λυνόταν αυτόματα το όποιο θέμα.
Άλλαξα αντίσταση αλλά έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά

, κάνω μια δυο σχετικά καλές τζούρες και μετά σταματάει να βγάζει ατμό...

Πάω να ξαναδώ τα βίντεο για τον σκυλάκο από καμιά δεκαριά φορές το καθένα μπας και βρω κάνα λάθος...
Edit: αφού ξανάδα τα βιντεάκια και δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάτι, έκανα τα εξής:
-έβγαλα το βαμβάκι και έλεγξα για hotspot (δεν το κάνω γιατί σε κάποιο νήμα ο κος Φαρσαλινός συνιστούσε να μην το κάνουμε για λόγους υγείας), ήταν οκ (αναμενόμενο επειδή τις αντιστάσεις τις τυλίγω σε βίδα, οπότε βγαίνουν τέλειες)
-έβαλα καινούριο βαμβάκι
Δουλεύει τέλεια!!!
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το βαμβάκι, αλλά το θέμα είναι ότι το έκανα όπως τις άλλες φορές, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιγε.
Ίσως όντως το βαμβάκι τις άλλες φορές να ήταν πιο πιεσμένο, ενώ τώρα (κατά λάθος) να το έκανα να μην συμπιέζεται και τόσο μέσα στην αντίσταση;
Τέσπα, δεν έχω ιδέα!

(τον δουλεύω από 14 ως 18 Watt)
Επίσης θέλει
πολύ καλό βίδωμα του πλαστικού τανκ πάνω στο μεταλλικό σώμα του ατμοποιητή.
Νόμιζα ότι το είχα βιδώσει αρκετά σφιχτά, πάω να κάνω τζούρα, τίποτα.
Λέω ωχ, πάλι τα ίδια...Και παρατηρώ ότι είχε μικρή διαρροή υγρού...
Λέω μπας και θέλει παραπάνω βίδωμα του τανκ; Το βιδώνω, λοιπόν, ακόμα πιο σφιχτά και δουλεύει μια χαρά!
Άρα πολύ σφιχτό βίδωμα του τανκ.
Εδώ βλέπω μειονέκτημα, καθώς δεν μπορώ να ξέρω αν το βίδωσα όσο πρέπει ή λιγότερο, ή περισσότερο (με κίνδυνο να χαλάσει το σπείρωμα στο τανκ ή να ραγίσει το τανκ).