Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά και από εμένα.
Μετά από 1,5 χρόνο περίπου με εργοστασιακούς, αποφάσισα να μπω στο τρυπάκι των επισκευάσιμων. Μετά από πολύ διάβασμα στο forum, τελικά κατέληξα, μιας και αρχάριος, στον doggy.
Εδώ και μια εβδομάδα λοιπόν κάτοχος του SXK κλώνου από FT.
Πάμε στα θετικά:
- στήσιμο πολύ εύκολο,
- γεύση πάρα πολύ καλή, αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλους επισκευάσιμους. Υγρά ξεχασμένα και άτονα με τους εργοστασιακούς, πήραν ζωή με τον σκυλάκο.
- ντουμάνι ικαοποιητικότατο, αν και δεν είμαι του ντουμανιού,
- ατμός βελούδινος, σε γεμίζει βρε παιδάκι μου.
Στα αρνητικά έχουμε:
- ότι πρέπει να χρησιμοποιώ το κατσαβιδάκι για να βάζω κόντρα ώστε να ανοίγει η βάση για να μπορώ να κάνω αναπλήρωση υγρού,
- το O-ring της βάσης κόπηκε την δεύτερη μέρα, αλλά πάλι καλά είχα προμηθευτεί από FT.
- αρκετές φορές σκασίματα και υγρό στο στόμα, από ότι διάβασα μάλλον φταίει το υγρό και το στήσιμο.
Σε γενικές γραμμές πάρα πολύ ικανοποιημένος με την αγορά, πράγματι είναι vfm ο μικρός, και εγκρίνετε για ''μπάσιμο'' στους επισκευάσιμους. Το μόνο κακό είναι ότι μπήκα γερά στο τρυπάκι και περιμένω unfollow v2, kayfun lite plus v2, phenomenon zest (όλοι κλώνοι)
Με έπιασε το καταναλωτικό μου!!!!

Α, μετά από διάφορα στησίματα κατέληξα σε A1 Kanthal 30 AWG, 6-8 σπείρες, 2,5mm πυρήνα (1,6-2,0 ohm)....