εγω 2 φορες που εχω στησει με ανοιχτες σπειρες την πρωτη ειχε ενα παρα πολυ μικρο σκασιματακι στην πρωτη τζουρα αλλα οχι ολες τις φορες ,στο δευτερο παλι τιποτα,βεβαια με ενα υγρο παντα δοκιμασμενα τοτε απο mad juice σε 70/30 vg!και δεν εχω ξαναδοκιμασει γιατι απλα δεν μου αρεσε οσο με κλειστες!τωρα με κλειστες οποιο στησιμο και να εχω κανει και οτι υγρο και να εχω βαλει δεν μου εχει κανει το παραμικρο σκασιμο τις πιο πολλες με high vg 70/30 και με πολυ αραια και με πολυ πηχτα ,καθως τα πρωτα που εφτιαξα τα ειχα αραιωσει με πολυ νερο,αφου καποια με high pg που ειχα 70/30 φαινονταν πηχτα μπροστα του..τα επομενα τα εφτιαξα βεβαια πιο πηχτα αλλα και παλι ολα καλα!ισως να ειναι και τα W που παιζουν ρολο με το εκαστοτε υγρο και ο τροπος του βαμβακιου πανω του...εγω παντως με το 28αρι συρμα με 7 κλειστες σπ. σε 2,5 πυρηνα μου βγαινει στα 1,2συνηθως1,3 ομ το πολυ.ετσι παιζω και στους δυο σκυλους απλα ο ενας μεσα ειναι με high vg ο αλλος με high pg 70/30 σε ποσοστο και τα δυο, και πανε ελβετικο ρολοι!