@Atmos Λευτέρη το κρίμα στον λαιμό σου, με τα ποστς σου εδώ μ΄έψησες και πήρα κλωνόπουλο!

Κάτοχος κι εγώ μερικές μέρες του sxk από zerobacco.
Λειτουργικά, δεν έχω το πρόβλημα του ξεσφιξίματος, το πιάνω από την "κόψη" κάθετης και οριζόντιας κάτω γωνίας και ξεσφίγγει. Πονάει λίγο βέβαια το χέρι αλλά ξεσφίγγει αμέσως, δεν το σφίγγω ποτέ πολύ όμως - του φέρομαι με επιβολή αλλά και τρυφερότητα όπως αρμόζει στα σκυλάκια μας.
Το πρόβλημα του στενού πηγαδιού drip tip υπάρχει και στον δικό μου, έπρεπε να αλλάξω o-ringάκι για να βάλω αυτό που ήθελα. Το δαχτυλίδι αέρα είναι πολύ σφιχτό, και παρ' όλο που έβρεξα με vg το o-ring του απ την πρώτη στιγμη και δεν το μπαζω-βγαζω, ήδη διακρίνω κάτι σκισιματάκια, αυτό μάλλον θα είναι θέμα σε λίγο καιρό.
Ατμίζοντας αποκλειστικά 4 χρόνια τον kayfun lite (όχι τον plus), η μικρή τρύπα εισαγωγής αέρα καθώς και πολύ μικρή ρύθμιση αέρα στο δαχτυλίδι με γοήτευσε!
Το στήσιμο του παιχνιδάκι (θα ήθελα σταυρόβιδες για την αντίσταση για να μην αλλάζω κατσαβίδια) και είναι θεόστεγνος απ την αρχή μέχρι το τέλος των (πραγματικών μετρημένων με σύριγγα) 3,5 ml.
Πολύ ωραίο άτμισμα για τα γούστα μου, θα μείνει εδώ, σαν δεύτερος για το σπίτι για καμμιά μπεμπέκα που κάνω ενίοτε (ατμίζω σκέτη βάση) μετά απο κανένα καλό φαγητό σε μορφή "πούρου", και η οποία αφήνει πολύ κοκκινίλα - με αυτόν το καθάρισμα είναι παιχνιδάκι. Εξαιρετικό άτμιστηράκι!
Υ.Γ. Δεν μπορώ να μην σημειώσω το οξύμωρο τούτου του πόστ: Χιλιάδες ενθουσιώδη ποστ για το πόσο καλός είναι (οικονομικός στο υγρό, γεύση, θεόστεγνος, πανεύκολος στο στήσιμο), που σημαίνει οτι το παληκάρι απο την Γαλλία γέννησε ένα πολύ φωτισμένο design, αλλά όχι και να θέλει 140 ευρώ ο παλιοΓάλλος...