Καλημέρα .
Τον σκυλάκο τόν εχω πάρει απο μπιχλιμπίδι ,και όπως ειχα προαναφέρει ,ολα καλά ,αλλά το τανκ με είχε γανιάσει όταν ήταν να τον ξεβιδώσω .
Επίσης μαζί με κάτι βάσεις από zerobacco ,μιάς και είχε spare τανκ για doggy παρήγγειλα.
Πρίν 4 περίπου μέρες ,είχε χαλαρώσει και το δαχτυλίδι( δεν το ειχα σφίξει καλά και παρ'ολα αυτά διαρροή ΜΗΔΕΝ ) ,τό οποίο και εγώ δεν ενοχλώ ,οπότε δεν με ενοχλεί και αυτό , μιάς και μιά ,και δύο χαρές πλένετε ετσι ,όπως προανέφερε ο Atmos ,οπότε λέω δεν αλλάζω τανκάκι ,να βάλω τής Zerro.
Πρίν το αλλάξω ( περάσω το δαχτυλίδι ) ,τα συνέκρινα με τα γνωστά καπελογυαλιά τέρατα , και είδα οτι τής Zerobacco το σπείρωμα ,έδειχνε ενα κλικ καλύτερο (βαθύτερα να πώ η χάραξη ? ) ,και ίσως μίση και κάτι στροφή περισσότερο.
Βάζω λοιπόν υγρά ,το βυδώνω πλέων με απόλυτη "Αγάπη " και προσοχή ,και ΒΟΥΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !
ΤΕΛΕΙΟ βίδωμα ,χωρίς το γνωστό κατσαβίδι το ξεβίδωμα .
Εδώ και μέρες ο μικρός απο ημίθεος ,το πάει φιρί φυρί για θεούλης.
Δεν ξέρω αν έτυχε ,το σίγουρο είναι οτι πέτυχε ..
Ευχαριστώ και καλή βδομάδα σε όλους.
Υ.Γ Μα θα το πώ όπως και οι αλλοι φίλοι ,και ελπίζω να μην τον ματιάσω.
Οκ στο χαλαρό ,αλλά εγώ βρε παιδιά τόν έχω σε μπουφάν πεταμένο σε μιά από τίς τσέπες πλάγια ,ανάποδα , όπως νάνε ,και κόβω ξύλα ,βαράω με βαριοπούλα ,κουβαλάω ,και ουτε σταγόνα από τέτοια ζόρια που τραβά κει μέσα ...
Φτου φτου φτου...
Επειδή κουβαλάω μαζί και τόν καιφούνι τον 5αρι ..αστααααα........... ΠΙΚΡΑ.. και ας τόν έχω σε θήκη ΟΡΘΙΟ

......

Edit : Ok με Τον 5αρη δεν έχω ασχοληθεί να αλλάξω ουτε oring .Οξεία μουργελοτεμπελίτιδα με έχει πιάσει με τούs ατμό λόγο εργασιών.