Δοκιμασε με 0,28mm κανθαλ σε 2mm πυρηνα, να σου βγει πανω απο 1 ohm 
Επειδή έχουμε μπερδέψει την βούρτσα με την λούτσα,όταν λές 0,28mm εννοείς 28 AWG? Γιατί σε FT που κοίταξα 0,28mm σύρμα δεν βρήκα,απο 0,30mm πάει σε 0,25mm.
Και για να μην είμαι εκτός θέματος,χτές μου ήρθανε και οι 2 sjmy doggy,ένας απο 3fvape και ένας απο FT,αφού έκανα ένα καλό μπανάκι τον ένα doggy τον έστεισα με SS316 28AWG-0,32mm microcoil 1ohm,τον γέμισα με το castle long clone που κάνω και ξέρω ... γεύση μηδέν λές και έκανα σκέτη βάση...απογοήτευση,λέω κάτσε κάτι μάλλον κάνω λάθος για να μην πολυλογό του έκανα άλλα δύο στησίματα ένα με ελαφρώς spaced και ένα spaced στήσιμο ίδιο σύρμα πάντα με το βαμβάκι ήτε να ακουμπά βάση ήτε να γυρνά απο κάτω,το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο γεύση σχεδόν μηδέν.
Στεγνώνω και δένω τον kayfun v5 clone που έχω τον στήνω πάντα με το ίδιο σύρμα 0.9ohm αντίσταση γεμίζω και αμέσως πέρνω γεύση απο την ζάχαρη,τα ξεροκάρπια και το bourbon.... wtf τι παίζει? κάνω κάτι λάθος?
Αν δεν μου δώσει γεύση τις επόμενες ημέρες θα μπούνε προς πώληση και οι δύο μαζι με τα ανταλακτικά τανκάκια που πήρα,μήπως δεν παίζει καλά με καπνικά?