Να σας το πω με απλά λόγια:
Αφού τον έστησα ΕΓΩ, μπορεί να τον στήσει ο καθένας. Τέλος.

Και μάλιστα δύο φορές.

Το βαμβάκι τη μία το γύρισα από κάτω, τη δεύτερη ίσα που ακουμπάει στο πάτωμα του deck.
Μου φαίνεται ότι την τρίτη φορά και απλά να πετάξω το βαμβάκι κι όπως κάτσει, και πάλι θα δουλέψει τέλεια.

Εντάξει, οι αντιστάσεις που έβαλα ως τώρα είναι κάτι έτοιμες clapton 0,7 αλλά αυτό δε λέει κάτι. Η δυσκολία δεν είναι πώς θα φτιάξεις μια αντίσταση αλλά πώς θα τη βιδώσεις πάνω στο deck. Ε, λοιπόν, αφού το κατάφερα εγώ - μιλάμε για περίπτωση με "ειδικές ανάγκες" στο στήσιμο -

μπορεί ο καθένας. Απλά κοίταξα κάτι βιντεάκια στο youtube πώς το έκαναν κι άλλοι, το δοκίμασα και ω του θαύματος τα κατάφερα με την πρώτη.
Τον πήρα σαν μια προσπάθεια να έχω έναν ατμοποιητή για αλλαγές γεύσης και έχω κολλήσει για τα καλά!!
Όμως: Στο γέμισμα, όσο απαλά κι αν έχω βιδώσει μετά το πλαστικό, την επόμενη ούτε ο συνδετήρας δε με σώζει μερικές φορές. Στραβώνει από το ζόρισμα!
Αν γέμιζε εύκολα, θα ήταν ο Nr1 ατμοποιητής. Εκεί χωλαίνει μόνο: στο γέμισμα.
Έχω τον Sjmy από την 3FVape και τον δουλεύω στα 15-16 Watt με την 0,7 Clapton που ανέφερα.
Ήταν η πρώτη μου πραγματική προσπάθεια με επισκευάσιμο. Είχα κάνει μία ακόμα με έναν Lemo2, αλλά εκεί πρέπει να βάλεις τρικλοποδιά στην αντίσταση για να στήσεις. Μιλάμε για βάσανο! Ας πούμε ότι τα κατάφερα με το ζόρι αλλά δεν την μετράω καν ως πρώτη φορά γιατί δε μου έλεγε τίποτα από άτμισμα.
Ο Doggy όμως έχει έναν ατμό πηχτό, και μια τζούρα πολύ στρωτή χωρίς τσιτσιρίσματα που σε γεμίζει από όλες τις απόψεις και αναδεικνύει τα αρώματα με έναν διαφορετικό τρόπο. Στο δεύτερο στήσιμο μού κάνει κάποια σκασίματα πού και πού. Παραήταν πρόχειρα στημένη η αντίσταση, το ξέρω, γιατί δεν έχω υπομονή για τέτοια, αλλά και πάλι δε μ' ενοχλεί. Θα την κρατήσω μέχρι να 'ρθει η ώρα της για αλλαγή. Στην πρώτη ήμουν πιο προσεκτικός, όπως θα είμαι και στην τρίτη.
Μπαίνοντας όμως στο λούκι των επισκευάσιμων, αρχίζω να καταλαβαίνω τι θα 'θελα σ' έναν επισκευάσιμο.
Μην νομίζετε βέβαια ότι απαρνήθηκα τους εργοστασιακούς τσιγαρίσιους.

Η αλήθεια είναι όμως ότι αρχίζω να λοξοκοιτάω και προς την άλλη πλευρά.