Μετά από αναμονή περίπου 2 μηνών επιτέλους ο doggy (sjmy) από 3F ήρθε.

Τόσο καιρό αναμένοντας να έρθει, μου έτρεχαν τα σάλια διαβάζοντας τις κριτικές από όσους ήδη τον είχαν, κόντεψα να γαβγίσω λέμε

Προχτές λοιπόν ανοίγοντας το πακέτο είδα έναν πάρα πολύ όμορφο ατμοποιητή και πεντακάθαρο. Καλά σπειρώματα, και αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής για την τιμή του.
Ούτε λάδια, ούτε μυρωδιές από μηχανόλαδα.
Ένα καλό ζεστό μπανάκι σε σαπουνόνερο και βουρ για στήσιμο.
Έστησα το συνηθισμένο μου (όπως κάνω τον kfl+), kanthal 28ga,6 σπείρες micro, 2αρι πυρήνα, βαμβάκι UD KGD. Το cloupor mini 30w διάβασε ότι ακριβώς και με τον kfl+, 1.08Ω και όλα αυτά σε 12W.
Θα συγκρίνω με kfl+ κλώνο 1:1 από FT με το mini κοστούμι, γιατί αυτός είναι ο ατμο που έχω και ατμίζω καθημερινά 2 χρόνια τώρα.
Πιο ελαφρύς σε βάρος.
Αρκετά πιο αεράτος με δυνατότητα να έρθει στα επίπεδα του kfl+.
Δεν έχει το ενοχλητικό και χαρακτηριστικό σφύριγμα του καυφούν, αλλά ακούγεται περισσότερο το "θρόισμα" του αέρα, πάντως εμένα δεν με ενόχλησε καθόλου.
Στήσιμο παιδική χαρά,
Αμμεση πρόσβαση στην αντίσταση οποιαδήποτε στιγμή (αυτό ήταν κάτι που πάντα μου έλειπε από τον καυφουν).
Δεν με ενόχλησε ούτε στιγμή το ότι γεμίζει από κάτω, καθώς είμαι συνηθισμένος από καυφουν.
Το πλαστικό τανκάκι με ανησυχεί λίγο για την αντοχή του στον χρόνο.
Καμία μα καμία διαρροή, ότι και αν έκανα, τούμπα, κολοτούμπα, πλάι, τίποτα λέμε και από πουθενά.
Στο άτμισμα τώρα...
Καμμένο ούτε υποψία, με την καμία όμως, όσο και αν του έβγαλα τα σωθικά με απανωτές τζούρες.
Με την τροφοδοσία του πραγματικά έχω εκπλαγεί, το βαμβάκι μετά από δυο 24ωρα και γύρω στα 12ml DIY+maxx blend FA, είναι ολοκαίνουργιο.
Στο θέμα της γευσης ήμουν λίγο απογοητευμένος στην αρχή, καθώς ήταν λίγο υποτονική.
Αλλά ατμίζοντάς τον, τζούρα με την τζούρα τα πήγαινε όλο και καλύτερα. Σήμερα μετά από περίπου 48 ωρες τα επίπεδα της γευσης έχουν ανέβει αρκετά και έχουν προσπεράσει αυτά του καυφουν, και νομίζω πως τώρα αρχίζει να δείχνει τα δόντια του.
Χτύπημα, παρόμοιο με του καυφουν, ίσως λίιιιγο καλύτερο.
Θερμοκρασία ατμού... με το κοντό driptip απο 3f και με το ίδιο στήσιμο με του καυφουν είναι λίγο πιο ψυχρός, λίγο όμως.
Τι άλλο να πω... γαυγίζω και ατμίζω ευτυχισμένος!!!