Εγώ ρε παιδιά πάντως ότι και να τους κάνω είτε στον sjmy είτε στον πιο σφιχτό sxk καμένο δε μπορώ να πάρω...

Και να πει κανείς ότι τα στησίματα μου είναι υποδειγματικά, κάθε άλλο, ειδικά ως προς το βαμβάκι, παραμένω αρχάριος και βιαστικός.
Ακόμα και με 1,5 πυρήνα έστησα που αναφέρατε πριν μέρες, στούμπωσα τόσο βαμβάκι που λύγισε η αντίσταση, βαριόμουνα να το φτιάξω, δε βαριέσαι λέω, βάλε σκέτη βάση να μετρήσω στις πόσες τζούρες θα πάρω καμένο ξεκάθαρα, και πάλι τζίφος, 3 μέρες ατμίζω και τίποτα στον συγκεκριμένο ( και όχι μόνο εγώ, μη τυχόν και με έχει πιάσει αναισθησία ). Στον cloud λίγο να μη πρόσεχα, το τρώγαμε το κάρβουνο.
@Golden33 Επειδή το στήσιμό σου ( σύρμα, ohm κλπ ) είναι από τα πιο συνηθισμένα μου, στα πόσα watt ατμίζεις? Δε ξέρω πχ αν φταίει ότι εγώ συνήθως κινούμαι στα "κατώτερα" όρια. Στο δικό σου πχ θα ήμουνα μεταξυ 12-14 watt.

@Nikos123 Μη σφίγγεις υπερβολικά το τανκ, ελάχιστα θέλει και πιέζοντας το ελαφρά κατά το ξεβίδωμα βγαίνει αμέσως. Ούτε καν χρειάζεται να βγαίνει ο άτμο από το mod. Αν σου έχει κολήσει τόσο πολύ, βάλε ένα συνδετήρα ή ένα αλενάκι στην τρυπούλα του άερα για κόντρα και βγαίνει. Το ρινγκάκι της βάσης που κουμπώνει το τανκ στον sxk όντως δε χρειάζεται.
( αυτό που είναι στο δαχυλίδι του αέρα χρειάζεται )