Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

443 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, infierno, manoslykos, saltcity, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Κλώνοι του Doggystyle 2K16  (Αναγνώστηκε 570249 φορές)

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αιτωλία
  • Φύλο: Άντρας
  • Reboot: 8/9/15
Απ: Κλώνοι του Doggystyle 2K16
« Απάντηση #1695 στις: Ιαν 26, 2017, 00:21 »
Για του λόγου το αληθές...

Το σημάδι στο pico είναι από τη σοκολάτα που έτρωγα παράλληλα. :-[    Βαρέθηκα να βγάλω άλλη νυχτιάτικα...

Edit: Και το δεύτερο sjmy αφήνει κενό σε άλλο pico. Τι να πω, ίσως είναι η φουρνιά...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 26, 2017, 00:44 από karmakoma »

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #1696 στις: Ιαν 26, 2017, 00:39 »
Εγώ πάλι δεν έχω θέμα με τον πόλο του sjmy. :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Dhmfot

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #1697 στις: Ιαν 26, 2017, 00:49 »
Ο SXK αφηνει ενα μικρο κενο

Αποσυνδεδεμένος vasilisgs

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Stylida
« Απάντηση #1698 στις: Ιαν 26, 2017, 01:08 »
Ετσι ακριβως, αφου τους εχω και τους 2, ο sxk αφηνει κενο λογο της εξοχης μαλλον στον πατο.
Γι αυτο και καποια αλλα ειπα sjmy vs sxk = 1:0

Αποσυνδεδεμένος dimvapor

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #1699 στις: Ιαν 26, 2017, 01:28 »
εμενα ο sxk δεν αφηνει κενό παντως.  :tongue_move_02:

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #1700 στις: Ιαν 26, 2017, 10:12 »
Πράγματι, με αυτή τη γωνία λήψης δεν φαίνεται το παραμικρό κενό...  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν καλύτερα τα πράγματα,είναι αυτοί που φορτώνονται το βάρος τους
  • e-regular ατμιστής
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1701 στις: Ιαν 26, 2017, 10:41 »
Μόνο σε μένα δεν έστειλε ντριπ τιπ η 3f vape; Λοιπόν ας πω κι εγώ δυο λόγια...Αυτος ο ατμο και μόνο από όνομα έπρεπε να δοκιμαστεί!Η ερώτηση που με βασάνιζε ήταν θα πέσω στα πατώματα για χάρη του doggy style ή θα γίνει το πιστό σκυλι μου; Ήρθε κύριος και καθαρός,έκανε το μπανακι του και στηθηκε.Να πω ότι όλα βιδώνουν ξεβιδωνουν όπως πρέπει.Δεν κολλάει το τανκακι και δε χρειάζεται να βγάλω το δαχτυλίδι του αέρα για να γεμίσω.Τζουρα καλή με αέρα μισοανοιχτο,είναι σαν την εβιβα τέρμα ανοιχτή.Αναποφευκτα όλα συγκρίνονται μαζί της γιατι δεν έχει ξεκολλήσει από το χέρι μου από τότε που την απέκτησα.Γευση τιμιοτατη.Γενικα είναι κατεμε ο νέος καυφουν.Του αρχαριου,του γκαβού,αυτού που βαριέται τα πολλα πολλα.Δε θα σε προδώσει.Θα είναι ο πιστός σου φίλος like a dog αλλα δε θα πέσω στα πατώματα doggy style για άλλον ατμοποιητη -οχι ακομα- παρόλα αυτα θα μείνει on top στο pico μόνιμα γιατι είναι κούκλος και η επιτομη του less is more.Αλλωστε το pico είχε ορφανεψει από τότε που η βιβη καβάλησε τον Ατέρμονα και νιαουρίζει ευχαριστημένη.Με μια γάτα κι ένα σκύλο ειμαι ατμοευτυχης!Αν θα έδινα 150 ευρώ για τον αυθεντικό;Οχι γιατι ο κλώνος μου είναι άψογος.Αν είχα πάρει τον αυθεντικό θα το μετάνιωνα;Οχι γιατι είναι ένας εύκολος,απροβληματιστος ατμοποιητης με άψογη τροφοδοσία,ικανοποιητικο εύρος αέρα και ωραία γεύση...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 26, 2017, 10:47 από Papadopoulou Ioanna »

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Ζωγραφου-Μυκονος
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #1702 στις: Ιαν 26, 2017, 10:49 »
καλημερα,μολις μου εφερε ο φιλος τον sxk που αγορασε,με γαντια μια χρησης και με ενα αλλενακι κοντρα βγηκε το τανκακι,στησιμο με 35αρι κανθαλακι 5 στροφες βγηκε περιπου 0,9 η αντισταση σε 2,5 πηρυνα,η πρωτη εντυπωση ειναι,ατμ καλης ποιοτητας,γευση καλουτσικη,δεν εχει στρωσει ακομα η αντισταση και το βαμβακι,ισως παει καλυτερα,το μονο μειον που βρηκα ειναι οτι το δαχτυλιδι του αερα γυριζει πολυ ευκολα  με αλλης διαμετρου οριγκ θα φτιαχνει σιγουρα αλλα βαριεμε να ψαχνω διαστασεις,παντως για τα χρηματα του ειναι τελειος και καλο ειναι να υπαρχει....μια απορια ο πολος δεν ειναι ρυθμιζομενος σωστα;

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #1703 στις: Ιαν 26, 2017, 11:06 »
Μπα!
Αυτός Γιάννη, αν τον βάλεις πάνω σ' ένα μηχανικό με 18350, έχει το μέγεθος της παλάμης. Γύρω στα 9 εκ. μέγεθος τσέπης.

Παρήγγειλα και δεύτερο SXK. Είναι εξίσου απροβλημάτιστος με τον expro, στο μισό μέγεθος και βάρος.

Αποσυνδεδεμένος chris03

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: trikala
« Απάντηση #1704 στις: Ιαν 26, 2017, 11:21 »
Ιωαννα και μενα χωρις ντριπτιπακι ηρθε οποτε μη σκας,σημερα θα γινει το πρωτο στησιμο αφου εκανε τα μπανια του!εχω 32αρι και 40αρι κανθαλ,με τι να ξεκινησω λετε κ σε τι πυρηνα;

Αποσυνδεδεμένος Νικόλας Λογγινιδης

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθεις
« Απάντηση #1705 στις: Ιαν 26, 2017, 11:40 »
Καλημέρα φίλε μου. Με 40αρι κανθαλ, 6 σπείρες, περίπου 20 βαττ μου έδωσε πολύ ζεστό ατμό και ζεματούσε ο μικρός. Τον έστησα με 35αρι κανθαλ σήμερα και παίζει πιο όμορφα και όσο ζεστά μου αρέσει. Παίξε με στησίματα και διατομές. Άλλωστε η ευκολία του είναι το δυνατό του σημείο :D

Αποσυνδεδεμένος dimvapor

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #1706 στις: Ιαν 26, 2017, 16:17 »
e-spy  :lotpot: :sfyrigma:

Αποσυνδεδεμένος mpari

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αγία Παρασκευή
  • Δυο λαλούν και τρείς χορεύουν
« Απάντηση #1707 στις: Ιαν 26, 2017, 16:26 »
Η οδύσεια εντός ξενυχτισμένου για τον σκύλο του

Χτες μουρθε ο sjmy που περιμένα με τα ανταλλακτικά τανκάκια κ.λ.π. Ελα ντε που μέχρι τις 10.00 το βράδυ τρεξίματα παιδιά μόνο το κουτί του είχα δεί. Επεσα η κυρά στο καθιστικό και κοιμήθηκε με ένα μικρούλι φως αναμένο. Πως θα κοιμηθώ εγώ τώρα ? με τόση πλύση εγκεφάλου εδώ μέσα άντε πλύνε (τσάτρα πάτρα) στέγνωσε πάμε να κάνουμε το πρώτο στήσιμο. Στα σκοτάδια γίνεται φίλοι μου στήσιμο σε 2 χιλ. ? αρπάζω το 28 AWG στήνω 6 σπείρες άντε λέω κάπου 1 ohm , αμ δε στα σκοτάδια που δεν πήρα το KANTHAL πήρα 28άρι μεν Τιτάνιο δε, κάπου 0.44 λέω δε βαριέσαι θα τον δοκιμάσω σε TC βάλε  μπαμπάκια (λίγο) και βάζω το ζουμί που ξέρω καλύτερα. Σκέτη απογοήτευση και Πρώτο συμπέρασμα τόσο μικρές αντιστάσεις (ή ίσως το Τιτάνιο δεν τα συμπαθεί ο doggy). Κρίμα λέω να τον αδικήσω ας βάλω kanthal. Αντε στα σκοτάδια βάλε 28αρι Kanthal, αμ δε SS316 έβαλα τελικά κάπου 0.46 που κουράγιο να το ξαναλλάξω, βάλε μπαμπάκια (πάλι λίγο ίσα ίσα στο λούκι). Πάω δοκιμή με το ίδιο υγρό είτε βλέπετε την αναπνοή σας στο σκοτάδι είτε την παραγωγή ατμού το ίδιο και το αυτό. Φτου και τώρα λύσιμο πιο πολύ μπαμπάκι και το αφήνω στην άκρια για κανένα τέταρτο. Δοκιμή ΑΝΑΣΤΑΣΗ απίστευτη γεύση ντουμάνι ικανοποιητικό Δεύτερο συμπέρασμα το μπαμπάκι πρέπει να είναι αφράτο (όχι στουμπωμένο) και να κάθεται καλά κάτω στο λούκι αλλιώς έχεις υποτροφοδοσία κατα τη γνώμη μου) τόσο καλός που σχεδόν πλησιάζει τον αυτοκράτορα (zest) . Ο αέρας και το δαχτυλίδι του απαράδεκτο άμα θες να ρυθμίζεις, κατα τη γνώμη μου μόνο να το βάλεις  εκεί που θές και το ξεχνάς.  To γέμισμα εύκολο ΄με τανκ που κεφιδώνει βούτυρο ξεχνάς τη δύναμη. Περισσότερο αεράτος για ταγούστα αλλά με ίσα ορατή την τρύπα αέρα όλα μια χαρά΄. Τελικό Συμπέρασμα τον πατάει κάτω τον kfl+ (ό άλλος μου κλώνος) στη γεύση και πραγματικά από τις καλύτερες αγορές που χωκάνει στις ατμοποιητές. Και μετά ε πήγα για ύπνο. Και σήμερα πιπίλα από το πρωί (παρέα με τον zest) ο kfl σπίτι και κάθε επόμενο γέμισμα άτμισμα καλύτερο από το πρηγούμενο.

Αποσυνδεδεμένος darkmass

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #1708 στις: Ιαν 26, 2017, 17:03 »

Καλησπερα.σημερα μετα απο πολλες προσπαθιες εφτιαξα spaced coil(λογω της χθεσινης συζητησης περι dry burn)που να μην βαραει στρακαστρουκες οταν τραβαω τζουρα.δεν την πυρωσα καθολου.πως μπορω να καταλαβω ομως οτι δεν εχω hot spot ρε παιδια;

Αποσυνδεδεμένος ako

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Κόρινθος - Τόπος διαμονής: Πάτρα
« Απάντηση #1709 στις: Ιαν 26, 2017, 17:09 »
Αν δεν σου φέρει καμμένο με την προϋπόθεση ότι το στήσιμό σου είναι σωστό και η ποσότητα βαμβακιού η κατάλληλη, τότε δεν έχεις hotspot. Επίσης είναι λίγο δύσκολο να έχεις hotspot σε coil με ανοιχτές σπείρες που ισαπέχουν μεταξύ τους. Εν κατακλείδι, ο μόνος τρόπος να σιγουρευτείς με οπτική επαφή ότι δεν έχεις hotspot πριν περάσεις το βαμβάκι, είναι το πύρωμα σε χαμηλά βατ.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1343 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258910 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718134 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374068 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389333 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263121 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680573 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887770 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.