Όπως είχα αναφέρει πριν λίγες μέρες κι εγώ βρήκα τη διαφορά στη τζούρα όχι αμελητέα.
Στον sjmy έχω τον αέρα ανοιχτό μια τρυπούλα, ενώ στον sxk μόνιμα τέρμα ανοιχτό.
Ανάλογα με το στήσιμο μάλιστα ο sxk μπορεί να γίνει αρκετά σφιχτός ( για τα δικά μου γούστα ).
Η πλάκα όμως είναι ότι ο sxk είναι λίγο πιο αθόρυβος (!), αν και μετά από 2-3 μέρες με διάφορα στησίματα και ο sjmy μου φαίνεται πιο ήσυχος ( ίσως να το συνήθισα εγώ βέβαια ).
@Ribot Νόμιζα ότι μόνο σε μένα είχε βάλει η 3FV και δεύτερο ντριπάκι μέσα από λάθος, ενώ είχα παραγγείλει κι εγώ ένα. Τελικά βρεθηκά με δύο που κάθονται. Τι στο καλό, ανεπίσημα προσφέρει και ντριπάκι χωρίς να το λένε ??!!

Επίσης για το τανκάκι είπαμε, όσοι έχετε πρόβλημα είπαμε μη το σφίγγετε, δεν έχει διαρροές, αν κολλήσει βάλτε ένα μικρό αλενάκι ή συνδετήρα στην τρυπούλα του αέρα για κόντρα και ανοίγει. Το έξτρα ρινγκάκι που έχει ο sxk για τον τανκ βγάλτε το, περιττό είναι, ο sjmy δεν έχει και αν θυμάμαι καλά ούτε ο γνήσιος.
Τέλος, η στεφάνη της καμπάνας και μένα είχε κολλήσει στον sxk αλλά βγήκε μόνη της, όταν τον άνοιξα και ξεβίδωσα την καμπάνα όσο ήταν ακόμα λίγο ζεστός. Αλλιώς βιδώστε την καμπάνα ανάποδα, εξωτερικά και σιγά σιγά πάλι ξεκολλάει όπως είχε αναφέρει συμφορουμίτης παλιότερα.