To forum το ευχαριστώ για πολλά πράγματα. Ένα τελευταίο είναι η χρήση της correga για το αρχικό πλύσιμο απο τα εργοστασιακά κατάλοιπα των κλώνων. Πολύ καλή δουλειά

Σήμερα τον έστησα με 28ag A1 Kanthal, 6 σπείρες χωρίς να κολήσουν, 2,5 διάμετρο δίνει 1,1ohm την αντίσταση. Του έβαλα το βαμβάκι του κατά τα βίντεο, τον γέμισα Cowboy Cobler (μιαμ μιαμ), τον βίδωσα στο μικρότερο μου mod, το istick30 και κάθησα και τον χάζευα

Είχα ένα ασορτί ομορφο ντριπ τιπ πολυκαρβονικό, και μου θύμιζε τον πάλαι ποτέ αγαπημένο (στην εποχή του και απο ομορφιά και απο ευκολία KFL+ με το tiny tank των Steam Tuners).
Τι όμορφο πραγματάκι, τι απλό, τι λιτό, τι εύκολο!
Πάμε για γεύση τώρα. Είχατε δίκιο βρε σεις παλιόπαιδα. Οι περισσότεροι τουλάχιστον, γιατί σε κάποιους λίγους δεν τους έκατσε γευστικά (ή συνολικά). Είναι σαν να ατμίζω με τον Phenomenon, οχι 100%, να μην γίνομαι και ιερόσυλος με τον αγαπημένο μου ατμοποιητή, αλλά πολύ κοντά. Πάρα πολύ καλά στην γεύση.
Και θα πάω για άλλη μια φορά στα καλά του να τον κοιτάζεις εκτός να τον ατμίζεις. Μα τι μικρός! Τι λιτός! Τι όμορφος! Τι απλός!