Με πριζώσατε και τον πήρα (ο SXK) μάλιστα ήρθε με μια μέρα διαφορά από τον κλωνοunfollow, που πήρα για δοκιμή.
Εντυπώσεις;
Μακράν ο πιο εύκολος στο στήσιμο, μικρός - αν και δε σου γεμίζει εντελώς το μάτι ότι θα έχει αντοχή στον χρόνο. ειδικά εκείνο το τανκάκι του, με το πολύ λεπτό πάνω μέρος, μου θυμίζει ιδιαίτερα το ατυχές τανκάκι που είχα πάρει από τους steam tuners, σε τιμή ακριβότερη από όση όλος ο ατμοποιητής και "αποκολλήθηκε" μέσα σε 5 μήνες από το ζόρι της νορμάλ χρήσης. Θα το ήθελα με πιο παχύ καπάκι, όπως τα νανο κλιαρ της FT, αλλά μια και το ξέρουμε πλέον και μια και είναι φτηνά τα ανταλλακτικά, πάντα θα ΄πρέπει να έχουμε ένα καβάντζα.
Με το ορινγκ δεν διαπίστωσα πρόβλημα. Ούτε πάνω, ούτε κάτω.
Το ντριπ τιπ του παραείχε στενή εσωτερική διάμετρο - ακόμη και για μένα - το αντικατέστησα με έτερο SS, πιο φαρδύ εσωτερικά.
Με το ανοιξε κλείσε για γέμισμα κανένα πρόβλημα, ίσως επειδή ποτέ δε σφίγγω τίποτα - χούι που μου έμεινε από τότε που λέγαμε να μη σφίγγουμε τους ατμοποιητές στη μπαταρία για να μη χαλάσει ο πόλος.
Διαρροές μηδέν, καμμένο μηδέν, το δαχτυλίδι αέρα μόνιμα τέρμα ανοιχτό, οπότε δε με χαλάει αν ρυθμίζει μόνο αν βγει από το μοντ ή χωρίς να βγει από το μοντ.
Η καμπάνα βιδώνει μια χαρά, το τανκ προληπτικά το ρίχνω κλάσμα ανάποδης στροφής, διότι μια δυο φορές μου στραβοβίδωσε.
Στο ξεβίδωμα μπορεί να χρειαστώ χαρτοπετσέτα, μπορεί και όχι, εξαρτάται από το πόσο στεγνά παραμένουν τα χέρια μου όταν πιάνω να βγάλω το δαχτυλίδι. Αν τον χρησιμοποιώ εκείνη την ώρα, πιθανόν να βγάλει λίγη υγρασία στα χέρια μου.
Από απόδοση τώρα....
Η ατυχία του ήταν ότι έφαγε στα ίσα σύγκριση με τον unfollow, έστω και κλώνο (σάματις αυτός τι είναι; )
Είναι πολύ καλός, αλλά όχι τόσο καλός όσο ο unfollow, ο οποίος για μένα έκατσε ως βελτιωμενος φαινομενον.
Εν τούτοις, αν στα χέρια οποιουδήποτε έμπειρου ατμιστή είναι ένας από τους καλούς ατμοποιητές στο οπλοστάσιό του, είναι ταυτόχρονα αυτός που σίγουρα θα πρότεινα για κάποιον που θέλει να πιάσει πρώτη φορά επισκευάσιμο στα χέρια του. Για το συνδυασμό ευκολίας στησίματος και χρήσης, για την καλή του απόδοση, για το μικρό του μέγεθος και για την τιμή του.
ΥΓ. Σχετικά με το θέμα των από πάνω πόστ, ίσως το υγρό να σκουραίνει πιο εύκολα, αλλά σίγουρα η αντίσταση πιάνει λιγότερη μάκα. Το διαπίστωσα δουλεύοντας ταυτόχρονα με το ίδιο υγρό και ταυτόχρονο γέμισμα unfollow και doggy.