Καλησπέρα σε όλους , στο παρακάτω κείμενο ακολουθεί έρωτας με τη πρώτη ματιά δεν είναι αντικειμενικό review γιατί έχω πάθει την πλάκα μου με τον συγκεκριμένο οπότε συγχωρέστε με

.
Χαρακτηριστικά ατμοποιητή :
Diameter 22mm
Height 29mm (without 510 and drip-tip)
Capacity 3.5ml
Stainless Steel 304L
Quadrant Tank
Adjustable airflow
Laser engraved logo and serial number
Made in France
Μετά κατά την άποψη μου πάντα κορυφαίο Pitbull η Animodz έρχεται με το καινούργιο της διαμάντι τον Doggystyle.
Έχουμε να κάνουμε με έναν ατμοιποιητή τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας από τον προηγούμενο (Pitbull = styl Genesis , Doggystyle = RTA). Οι αλλαγές όμως δεν μένουν σε αυτό μόνο.
Έχουμε να κάνουμε με πολύ σφιχτή τζούρα άνετα τσιγαρίσια ακομα και στο full ανοικτό του που προσφέρει απίστευτα πυκνό ατμό και για τα γούστα μου γευσαρα.
H τρύπα του αέρα είναι 2.5mm, τελείως αθόρυβη λειτουργια , δεν υπάρχουν σφυρίγματα κτλ ακομά και στο σχεδόν τελείως κλειστό του.
Το deck του είναι πολύ μικρό και μετά από δοκιμές κατέληξα ότι όπως και στο αδερφάκι του η διάμετρος 2 mm στο coil του ταιριάζει απίστευτα. Το στήσιμο πανέυκολο από την πρώτη στιγμή. Τα κανάλια για τα βαμβάκια όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες λειτουργούν σαν οδηγοί για την τοποθέτηση του βαμβακιού με αποτέλεσμα την υποδειγματική τροφοδοσία ακόμα και σε max VG υγρά.
Διαρροή εδώ και 3 μέρες δεν είχα καμία όπως και αν αφήσω τον ατμοποιητή.
Στα αρνητικά του θα πρέπει να πω ότι το δαχτυλήδι του αέρα ακόμα και αν έχω βάλει βαζελίνη όταν είναι πάνω στον mod δεν γυρνάει και πρέπει να τον βγάλω αλλά πολύ σπάνια να συμβεί αυτό.
Μεγάλη έκπληξη μου έκανε ότι το δαχτυλήδι που κρατάει τη καμπάνα και βιδώνει πάνω στο τανκ παρά το μικρό του μέγεθος και ότι δεν έχει κάτι για να το πιάσεις καλά ,με το που του ασκήσεις ελάχιστη δύναμη γυρνάει με απίστευτη ευκολία.
Επίσης το τανκ του ενώ πλαστικό είναι απο Quadrant που αντέχει στα όξινα υγρά βέβαια δεν θα δοκιμάσω την τύχη μου γιατί που να βρώ ανταλλακτικό τώρα

Την φιλοσοφία μικρό deck μικρή καμπάνα την έχουμε δει σε πολλούς άτμο το τελευταίο καιρό βλ. phenomenon , pico κτλ. είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ και ταιριάζει απίστευτα στα ατμιστικά μου γούστα , αυτός όμως για μένα το απογείωσε. Ότι καλύτερο έχω αυτή τη στιγμή στον εξοπλισμό μου.
Τον ατμοποιητή θα τον βρείτε στον επίσημο πωλητή για τη χώρα μας στο Vaper's Boutique στα 149 ευρώ.
Για ότι τυχόν απορίες ή αν παρέλειψα κάτι θα χαρώ πολύ να σας το απαντήσω. Ευχαριστώ που με διαβάσατε