Επιτελους βρηκα χρονο να γραψω εντυπωσεις απο τον skyline καθως τον εχω σχεδον μηνα!
Πρωτη εντυπωση ειναι πολυ θετικη καθως το φινιρισμα και η συναρμογη των κομματιων του ατμοποιητη μεταξυ τους ειναι καταπληκτικη!Η συσκευασια προσεγμενη και premium και αναλογη της αξιας του ατμοποιητη!
Το πρωτο set-αρισμα του ατμο το εκανα στο μαγαζι του guru και ηταν παιχνιδακι με τις πολυτιμες συμβουλες του Πετρου, του Αλεξανδρου αλλα και του Βασιλη!
Να πω οτι πηρα το air deck και το chopin που εβαλα μεσα ερχοταν πεντακαθαρα, πραγμα που με εντυπωσιασε για πρωτο στησιμο!
Τροφοδοσια αψογη με cotton bacon v2 και χορταστικο ντουμανι!
Αφου πειραματιστηκα αρκετα με συρματα, διαμετρο πυρηνα και αριθμο σπειρων κατεληξα σε 2 setup!To πρωτο με 0,4 mm kanthal και 8 σπειρες σε 2,5 πυρηνα στα 19-22 watt παει τραινο και το δευτερο clapton 0,32*0,32*0,2 σε 2,5 mm!
Mε clapton εχει απιστευτη γευση και ντουμανι αλλα και αναλογη καταναλωση!
Με 0,4 χανει λιγο σε γευση αλλα ειναι το καθημερινο μου set-up!
Στα θετικα του, η καταπληκτικη του γευση,ο χλιαρος ατμος του, η αψογη τροφοδοσια του, η ποιοτητα σαν κατασκευη και η ευκολια στησιματος!
Στα αρνητικα του το drip-tip που μου ανεβαζε υγρο επανω και το οτι πρεπει να αφαιρεθουν 2 κομματια για το γεμισμα του!
Η αληθεια ειναι οτι ειναι μεχρι τωρα οτι καλυτερο εχω δοκιμασει!
Παντως τουλαχιστον εντυπωσιακο οτι ειναι ο πρωτος ατμοποιητης του κατασκευαστη!
Μπραβο στην ομαδα που τον σχεδιασε!
Να προσθεσω για οποιον θελησει να λυσει τον πολο να βρει κατσαβιδι που να καλυπτει ολη την σχισμη του πολου για να μην τραυματισει τον ατμο!
Ξεχασα να αναφερω οτι εχει γινει καθημερινος καθως εκτος ολων των αλλων θετικων διαρροη δεν εχει εμφανιστει ποτε αλλα ουτε καν υγρασια στην εισαγωγη αερα!