Υ.Γ. ..αυτό που μου αρέσει εντέλει (..ακόμα και πάνω από τον ίδιο τον ατμοποιητή.. που ήδη "λατρεύω") ..είναι η συνεχής "ανταπόκριση" του κατασκευαστή ...τόσο σε επίπεδο υποστήριξης (..το βλέπω και το ακούω παντού) ...όσο και σε περαιτέρω επίπεδο upgrade του καθαυτού προϊόντως {..που συνεχώς "ψάχνετε" να το κάνει ακόμα καλύτερο ..ακόμα πιό χρηστικό (..και μάλιστα με δικό του κόστος)}!!
..σε συνέχεια του παραπάνω πόστ, να ενημερώσω ..ότι θα δοθούν από 4 ορίνγκς (..καινούργια, πιό μαλακά και ακόμα καλύτερης ποιότητας από τα πρώτα) ..καθώς επίσης και δύο επιπλέον βιδάκια {..ss316l χειρουργικής κατεργασίας για ίσιο κατσαβίδι ..που όμως θα έχουν βαθύτερη εσοχή για το κατσαβίδι, μακρύτερο σώμα για να μην βιδώνουν μέχρι μέσα και ερχόμενα ψηλότερα στην ευθεία των post ..και καινούργιο κοίλο προς τα έξω τελείωμα από κάτω (..ώστε να είναι αδύνατο να "τραυματίσουν" το σύρμα)}.
Αυτά θα δοθούν σε κάθε κάτοχο skyline {..θα πρέπει η να περάσετε από το μαγαζί για να τα πάρετε ..η να σας σταλούν με κάποια τυχόν παραγελία σας (..απλά λέγοντας το όνομα και το serial number του ατμοποιητή σας) ..
δωρεάν}.
Το κόστος για τον κατασκευαστή (..καθώς έμαθα κάποια πράγματα) μόνο μηδαμινό δεν ήταν ..αλλά προσπαθεί και θέλει να δώσει το καλύτερο δυνατό στο δημιούργημά του.
Ετσι λοιπόν και εγώ (..παρόλο που δεν αντιμετώπιζα το παραμικρό πρόβλημα με τον ατμοποιητή μου), πέρασα σήμερα από εκεί και τα προμηθεύτικα (..και ναι, πλέον το βίδωμα - ξεβίδωμα έγινε "βούτηρο" και τα καινούργια βιδάκια, κάνουν ακόμα καλύτερη δουλειά).
{..μεγειά σε όλους μας και καλά (..ακόμα καλύτερα) ατμίσματα}..
Το σετάκι που θα δοθεί, αποτελούμενο από τα 4 ορίγκς και τα δύο βιδάκια:

..και τα βιδάκια (..νέο - παλιό) ..για να δείτε τις όποιες διαφορές:

Υ.Γ. ..η παραίνεση του κατασκευαστή, είναι να αλλαχθούν τα προηγούμενα ορίνγκς (..στην κυριολεξία μου είπε πέτα τα) ..με αυτά τα καινούργια.
Ετσι ..καθώς κάποιοι έσπασαν τζαμάκια καθώς προσπαθούσαν να τα τοποθετήσουν "πατητά" ..και όχι με βιδωτό τρόπο που ήταν το προτεινόμενο ..πλέον δεν θα έχουν το παραμικρό πρόβλημα.