vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

156 επισκέπτες, 7 χρήστες
tasos1976, Tem, Buliwyf, Paso, stamatisgr, Parolos, ZoeM

Skyline by e-smokeguru

Αποσυνδεδεμένος ongakos

• **
  • 238
  • Φύλο: Άντρας
  • Γηρασκω αει ατμιζομενος
Απ: Skyline by e-smokeguru
« Απάντηση #225 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 16:51 »
Θα πω βαριά κουβέντα τώρα τέλος πάντων.
Τον εβιβα μου τον αγαπάω για χάρη του πούλησα όλους τους ατμοποιητές μου,χθες που τον επιασα μετά τον skyline νόμισα ότι ήταν χαλασμενος,χωρίς πλακα
Δυστυχως και καποιο δικοι μου πρωτοκλασσατοι...επεσαν κατω....μετα τον Skyline..και δεν ξερω τι να κανω τρεις απο αυτους...που θα πρεπει να τους δωσω...γιατι δεν μπορω πια να τους ατμισω.... :( Τι παθαμε ενω νομιζαμε οτι τελειωσαμε ...Φτου και απο την αρχη   
και ειχα πει προ ημερων,πριν γνωρισω τον skyline ,οτι ειμαι υπερ καλυμμενος απο ατμο και δεν προκειται να αγορασω πια τιποτα...  :wall:

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #226 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 17:06 »
@ongakos Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος στο ποιους αφόπλισε ο Skyline? :)

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #227 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 17:07 »
Τελικά δεν είμαι ο μόνος που είδε όλη αυτή τη διαφορά λοιπόν υπέρ του skyline. Δεν είναι μόνο η γεύση -πιθανότατα κάποιοι αποδίδουν καλύτερα σε κάποια υγρά- αλλά είναι το σύνολο αυτής της απίστευτης τζούρας που παράγεται εκεί μέσα. Λες και δεν υπάρχει σύρμα και βαμβάκι αλλά ένας "βουτυρένιος" θάλαμος που ατμοποιεί με τρόπο που δεν φαντάζεται ανθρώπινος νους!

Αφήνω στην άκρη το οπτικό, στην άκρη και το πόσο ποιοτικό δείχνει και δουλεύει/συνεργάζεται το κάθε κομμάτι με το "διπλανό" του εκεί πάνω.

Το "ατμιστικό" του όμως είναι από άλλο πλανήτη, λες και πάτησε στη γη και μάθαμε ξαφνικά τον κόσμο απ'την αρχή!

Για βραβείο ο κιορατάς.. :)

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #228 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 17:11 »
Μάγκες... χαλαρώστε.

Μάκη... ο ορισμός του placebo effect ;D

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #229 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 17:22 »
Δύο φαινόμενους έχω δίπλα μου αυτή τη στιγμή και ατμίζονται παράλληλα. Έναν zest v2 και έναν lite v1.1. Έχω δοκιμάσει τους περισσότερους "θεούς" του ελληνικού πενταγράμμου ( :laugh1: ) και ξέρω αρκετά καλά τη διαφορά που πήρα με τη τζούρα του skyline.

Πρόσεξε, δεν μίλησα για τη γεύση αλλά για συνολική αίσθηση απόλαυσης της τζούρας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει "υγρασία", "ξηρότητα", "ήχο", "αγριάδα", "πλούτο στον ατμό", "αίσθηση μετάλλου του drip tip στα χείλη".. κλπ κλπ.

Placebo που λοιπόν; :D

Και για του λόγου.. (το κwλόπαιδο της γειτονιάς σας :D )

Ότι φανεί τέλος πάντων

Φυσικά στο συρτάρι δεν πάει κανένας. ;)

Αποσυνδεδεμένος BABIS1098

• 1981
« Απάντηση #230 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 17:32 »
Εχω διαβάσει και  ακούσει οτι η γεύση του έρχεται πολύ κοντά στην γευση που δινουν οι μεσατοι ατμο.....και αναρωτιέμαι αν του βάλω mesh τι θα γίνει...το δοκίμασε κάνεις?

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #231 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 17:44 »
Αυτό που δοκίμασα σήμερα χωρίς βέβαια να θέλω να μειώσω τον άτμο δεν θύμισε σε καμία περίπτωση μεσάτο άτμο. Καλός αλλά όχι μεσάτος  :)

• 1981
« Απάντηση #232 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 17:49 »
Το δοκίμασες με υγρό που το έχεις κάνει και με mesh?

Αποσυνδεδεμένος interisti

• **
  • 404
  • Inhale the future... exhale the past!
« Απάντηση #233 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 17:56 »
Χθες τον πηρα στα χερια μου, σημερα πριν απο λιγο μπηκε για πλυσιμο (οχι οτι νομιζω οτι το χρειαζοταν)! Αν προφτασω το βραδακι θα κανω ενα προχειρο στησιμο να τον δοκιμασω, αλλιως δυστυχως απο Δευτερα οι δοκιμες, καθως το επομενο τριημερο θα ειμαι εκτος βασης και προτιμω να παρω μαζι μου ατμοποιητη που τον ξερω και με ξερει!!

Λιγο background τωρα..
Καιρο ζαχαρωνα να αποκτησω καποιον "premium" επισκευασιμο ατμοποιητη καθως η μοναδικη μου εμπειρια με επισκευασιμο ηταν και ειναι μεχρι στιγμης ενας kayfun lite plus κλωνος, αγορασμενος ακριβως πριν 2 χρονια!
Σκυλι μαυρο και αξιοπιστος, ελπιζω το ιδιο να αποδειχθει και τουτος εδω!

Αν και ειχα καταληξει και ημουν ετοιμος να αγορασω τον Squape X Dream, εσκασε ακριβως εκεινη τη στιγμη μυτη ο Skyline. Βλεποντας οτι "συνοψιζει" οτι καλυτερο υπαρχει μεχρι σημερα στο χωρο του επισκευασιμου, διαβαζοντας εδω τις εντυπωσεις μελων που τα λεγομενα τους τα σεβομαι χωρις καν να τους γνωριζω προσωπικα και με εξτρα bonus το μεγεθος σε σχεση με τον Ελβετο η παραγγελια εφυγε χωρις πολλη σκεψη! Το αν εκανα καλα θα το δειξει η πορεια!!

Οι πρωτες εντυπωσεις, καθαρα απο θεμα αισθητικης, αψογες! Τα υλικα κατασκευης κορυφαια, το φινιρισμα εξωτερικα εντυπωσιακο (ημι-γυαλισμενο) και τα σπειρωματα πραγματικα βουτυρο. Το μονο αρνητικο που εχω να του αποδωσω στο αισθητικο κομματι, ειναι το φινιρισμα της βασης κατω και γυρω απο τον 510 πολο, οπου αναγραφεται η ονομασια και ο 8ψηφιος serial. Ισως ετυχε σε μενα, ισως ετσι ειναι και σε σας, παντως νομιζω οτι δεν εχει την ιδια αψογη ποιοτητα φινιρισματος που εχει το υπολοιπο σωμα του ατμοποιητη. Λεπτομερεια της λεπτομερειας βεβαια που καποιος πρεπει να τσεκαρει με πολυ προσοχη για να το παρατηρησει.

Τα υπολοιπα στο ατμιστικο κομματι, μολις τον στησω και βρω τα κουμπια του!!

Ακολουθει πλουσιο φωτορομαντζο!
Πλακα κανω, ουτε καν!! :p

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος mandraxio

• **
  • 117
  • to dare is to do
« Απάντηση #234 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 17:58 »
Εντάξει παιδιά μην τα ισοπεδονουμε όλα.Δεν υπάρχει βαμβακατος ατμό κ δεν νομίζω να υπάρξει που να δίνει τη γεύση του mesh.Ατμιζω τέσσερις μέρες τον skyline αλλά μόλις πήρα στα χέρια μου τον nextgen,τ ον οποίο ατμιζω τώρα,δεν συγκρίνεται.Σαν να πινεις από το μπουκάλι το υγρό.

• 1981
« Απάντηση #235 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 18:07 »
Βάλτου και mesh ντε να μας πεις τι παίζει....

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #236 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 18:29 »
ακριβώς αυτό μην τα. ισοπεδονουμε όλα.  όχι δεν έκανα με υγρό που έχω κάνει σε mesh αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά από βαμβάκι σε mesh με τα + & τα - στην κάθε κατηγορία αντίστοιχα.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

• 1981
« Απάντηση #237 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 18:35 »
Ωραία λοιπόν πως βγάζεις τοτε το συμπέρασμα για την γεύση αφού δεν εκανες το ίδιο υγρό ώστε να δεις πως το αναλύει ο καθένας?

Αποσυνδεδεμένος ongakos

• **
  • 238
  • Γηρασκω αει ατμιζομενος
« Απάντηση #238 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 18:42 »
@ongakos Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος στο ποιους αφόπλισε ο Skyline? :)
@drakmor ,μου αφοπλισε 3 Squape RS,1 Kayfun V4 με steam tuners κοντο σετ που τον ειχε σοβαρα βελτιωσει,1 Αppolo,1 Taifun GT2.....
O Apollo ηδη εφυγε..με τη σειρα θα δωσω και τους αλλους... Τους λυπαμαι βεβαια γιατι μου κρατησαν συντροφια , τους νταντεψα με τον καλυτερο τροπο, ειναι σαν καινουργιοι οπως οτι εχω ,αλλά το πηρα αποφαση και κραταω τους GSL και Huricane.

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #239 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 18:44 »
Φίλε Μπάμπη πάντα φιλικά χωρίς να θέλω να θίξω εσένα τον skyline κτλ κτλ για μένα στο μυαλό μου και αυτά που έχω δοκιμάσει που καλώς κακώς είναι πολλά το ατμισμα με mesh είναι πολύ διαφορετικό από το βαμβάκι όπως και να το κάνουμε. Για μένα διθυραμβικες προτάσεις και φραστικα πυροτεχνηνατα πιστεύω ότι δεν χρειάζονται. Να τον συγκρίνουμε με βαμβακατους και όχι με mesh είναι άδικο και για τις 2 πλευρές και δεν βοηθάει πουθενά. Η ταπεινή μου άποψη πάνω από όλα.

@οngakos τότε συμφωνώ απόλυτα αν μου έλεγες οτι έδινες GSL θα είχαμε θέματα :)) :))

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 447999 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1031 109082 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:17
από Antiprosopos
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2131 357375 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 10:10
από camber
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372636 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 490 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5662 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14513 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28463 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98977 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325602 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 604804 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis