vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

268 επισκέπτες, 3 χρήστες
thanos1071, Paso, perelevas

Skyline by e-smokeguru

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Skyline by e-smokeguru
« Απάντηση #210 στις: Νοεμβρίου 23, 2016, 23:31 »
Νάτος και ο δικός μου.
Αποτελέσματα:
Ξέροντας το μεράκι και τον επαγγελματισμό του ESG, ήξερα από πριν το αποτέλεσμα. Δικαιώθηκα φυσικά και μάλιστα χωρίς να τον δοκιμάσω (Επαρχία....).
Στήσιμο λοιπόν με το κλασσικό προτεινόμενο Α1 0.40mm 2,5 αξονάκι 6-7 σπείρες, 0.75Ωhm.

Πρώτη εντύπωση όταν τον έβαλα στο VT75 Nano καρφώθηκε στα 0.75 χωρίς κανένα παίξιμο (αυτοί που έχουν το Μοντάκι ξέρουν τι σημαίνει αυτό) άρα τέλεια αγωγιμότητα.

Ποιότητα κατασκευής: Τα είπαν άλλοι

Γεύση: Τα είπαν άλλοι, Θα τολμήσω να κάνω μια όχι τελική σύγκριση με τον Τηλέμαχο ν2+ (ένα βήμα παραπάνω ο skyline), τα τεστ στην γεύση συνεχίζονται βέβαια με τα στησίματα και βλέπουμε.

Ευκολία στησίματος: Τον προτείνω ανεπιφύλακτα και για αρχάριο.

Τροφοδοσία:Ξεκίνησα από τα 20watt και έφτασα άνετα στα 40 και δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά εκείνο που θεωρώ μεγάλη καινοτομία είναι ότι ο ατμοποιητής στα 40 watt είχε θερμοκρασία ψυγείου όπως ανέφερε και κάποιος άλλος συνατμιστής.

Ως αναφορά το πρόβλημα με τις τρύπες ενημερώνω ότι εγώ βλέπω μόνο μία και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Έάν όμως παρουσιαστεί ξέρω πλέον τι πρέπει να κάνω. Συνιστώ δε σε αυτούς που έχουν πρόβλημα να παίξουν λίγο με το βαμβάκι (ποσότητα, τρόπο τοποθέτησης και σωστό κόψιμο) και εφόσον δεν καρποφορήσει τότε εμφανίζουμε και τις δύο τρύπες.

Αν τυχόν ξέχασα κάτι συγχωρήστε με αλλά οφείλετε στον ενθουσιασμό μου.

Ακολουθούν ΦΩΤΟ.

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
« Απάντηση #211 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 02:58 »
κάποιες παρατηρήσεις μετά απο τρεις μέρες λειτουργίας
αν το ντεκ με την βάση βιδωθεί με νορμάλ πιέσεις στο σφίξιμο δεν υπάρχει περίπτωση να φαίνονται και δυο τρύπες τροφοδοσίας.
ένα άλλο που θεωρώ απαραίτητο και σε αυτόν τον ατμο είναι μετά απο κάποια
χρήση να γίνει μια πλήρης αποσυναρμολογηση και συναρμολογηση. επισεις δεν νομίζω οτι κάνει για αρχάριους με οτι μπορεί να σημαίνει ο ορισμός αρχαριος . με την αεράτη βάση και συνεχόμενες εισπνοές και βιτζατα υγρά θα πάρεις πολλές φορές καμένο μέχρι να τον μάθεις. :) :) :)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2016, 03:10 από χολερας »

Αποσυνδεδεμένος nvlass

• *
  • 63
« Απάντηση #212 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 08:55 »
Παιδιά γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποιο review ολοκληρωμένο με όλα αυτ΄απου λέτε σαν οδηγίες χρήσης ασ πούμε έστω και από το εξωτερικό?
Ευχαριστώ 

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #213 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 09:43 »
Yπάρχουν.

Ψάξε όλο το νήμα από την αρχή και θα τα βρεις

Αποσυνδεδεμένος ongakos

• **
  • 238
  • Γηρασκω αει ατμιζομενος
« Απάντηση #214 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 10:06 »
Εγω παντως ειδα διαφορα στην γευση,πριν με τερμα ανοιχτη καμπανα η γευση ναι μεν καλη αλλα οχι οσο περιμενα για το υγρο που το ατμιζω καιρο. Μετα το κεντραρισμα των οπων τροφοδοσιας η γευση απογειωθηκε και χρειάστηκε να κλεισω κ την καμπανα! Φυσαλιδες απο την τροφοδοσια ειχα κ στις δυο περιπτώσεις
Φίλε lefts συμφωνώ μαζί σου.Τα ίδια ακριβώς ,μα ακριβώς συνέβησαν και σε εμένα. 
Καλο ειναι να τα λέμε μηπως και κάποιος άλλος το δοκιμάσει και βελτιώσει την ήδη καλή απόδοση σε κορυφαία. Ίσως παίζει ρόλο το υγρό και τα watts που παίζει ο καθένας. Άλλη κατανάλωση άρα και ΡΟΗ εχεις στα 11 και άλλη στα 30-40. Πάντα με συναδελφική πρόθεση 

Αποσυνδεδεμένος lefos

• **
  • 148
« Απάντηση #215 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 10:12 »
Επισης αν καποιος προβει σε ρύθμιση των οπων τροφοδοσιας και ξεβιδωσει τον θετικο πολο να προσεξει την επανατοποθετιση του γιατι πιανει και το πιν που τοποθετουμε την αντισταση. Για ορισμενους φαίνεται απλο κ αυτονόητο για αλλους οχι,

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2016, 19:29 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος karas121173

• **
  • 143
« Απάντηση #216 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 12:30 »
Καλημέρα. Εχθές το βράδυ κατέβηκα Βόλο και ανέβηκα πάλι με σχεδόν άδειο τανκ, ενώ σήμερα το πρωί κάνοντας την ίδια διαδρομή με γεμάτο δεν υπήρχε ούτε διαρροή- δάκρυα ούτε όμως υπερτροφοδοσία. Φυσικά άτμιζα σε όλη την διάρκεια της διαδρομής. Τέλος τα φράγκα για χαρτοπετσέτες στον μπακάλη της γειτονιάς. Πραγματικά πολύ καλός ατμοποιητής. Και όσο για την εξυπηρέτηση από τον Βασίλη και την Ρούλα, μόνο τα καλύτερα έχω να πω.

Αποσυνδεδεμένος Γιαννης1964

• **
  • 246
« Απάντηση #217 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 12:46 »
Ωραία!! Γιατί κι εγω έχω ενα σπίτι στα 1200 μ υψόμετρο και όποτε παω όλοι "φτύνουν" υγρό απο τα airflow πλην του Cloud. Για να δούμε το άλλο Σ/Κ που θα ανηφορίσω ;)

Αποσυνδεδεμένος athkatla

• **
  • 476
« Απάντηση #218 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 12:55 »
Να ευχαριστήσω και εγώ δημόσια τον Βασίλη, μετά το χθεσινό ατύχημα μου στέλνει νέο τανκάκι με δική του χρέωση για να με εξυπηρετήσει!

• **
  • 246
« Απάντηση #219 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 12:58 »
Είναι ωραίο να βλέπεις τέτοιους επαγγελματίες σήμερα! Άψογος!!

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2016, 13:01 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #220 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 13:35 »
Καλημέρα σε όλους επισκέφτηκα σήμερα το πρωί τον Βασίλη για άλλη αγορά (Hussar) και επί την ευκαιρία δοκίμασα το μικρό του αριστούργημα . Καταπληκτικός ατμο που κοιτάει στα ίσια όλους τους High End και σίγουρα στο μέλλον θα τον τιμήσω.

Επίσης είχαμε συζήτηση για το "θέμα" της καμπάνας και για την θέση των οπών για την τροφοδοσία υγρού. Με διαβεβαίωσε ο ίδιος και το μεταφέρω ότι δεν έχει καμία μα καμιά διαφορά αν οι οπές φαίνονται από την εξωτερική καμπάνα ή όχι. Υπάρχει άπλετος χώρος για τη ροή του υγρού ανάμεσα στις 2 καμπάνες και καλό θα ήταν να μην πιέζουμε τόσο πολύ τη βάση στο βίδωμα για να τη φέρουμε ίσια με την εξωτερική καμπάνα.

Επειδή είμαι κάτοχος Doggystyle η τροφοδοσία του λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο και καταλαβαίνω απόλυτα τον Βασίλη και ο τρόπος που λειτουργεί η τροφοδοσία του.

Αυτά ελπίζω να βοήθησα. ;D

• **
  • 246
« Απάντηση #221 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 13:41 »
Και μάλλον έχει δίκιο για να είμαι ειλικρινής και δίκαιος. Πριν λίγο τελείωσα το λύσιμο/πλύσιμο του ατμο με ένα νεο στήσιμο και ξαναέσφιξα το ντεκ στην αρχική του θέση.
Φαίνεται μόνο η μια τρύπα. Επίτηδες του έβαλα υγρό 70/30 για να δω τι θα παίξει.
Όλα φυσιολογικά. Οπότε στην περίπτωσή μου, μάλλον τυχαίο ήταν το γεγονός της υποτροφοδοσίας. Προφανώς θα είχα κάνει κάτι λάθος.

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #222 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 15:24 »
Όλα τέλεια και σ'αυτό λοιπόν Γιάννη!

Σήμερα βρέθηκα σε ατμομάγαζο για καφέ και τον δοκίμασε κόσμος, τουλάχιστον 7 άτομα. Όλοι μα όλοι μα όλοι ξετρελάθηκαν με τη τζούρα αυτού του ατμοποιητή.
Οι περισσότεροι ήταν γνώστες του καλού πράγματος, κάνα δυο ήταν φίλοι του μαγαζάτορα που μπήκαν εδώ λίγο καιρό στον "ατμό". Όλοι όμως θα έχουν να το λένε, κάνα δυο υποθέτω ότι θα τον ψάξουν.
Ο ένας είπε θα θυμάται το Nissan και θα τον "κυνηγήσει" με την ησυχία του στο ίντερνετ.. :laugh1:
Έργο τέχνης τον είπε κι αυτός ;)

Αρέσει παιδί μου αρέσει λέμε.. :D

Αποσυνδεδεμένος gigelis78

• 748
« Απάντηση #223 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 16:35 »
Θα πω βαριά κουβέντα τώρα τέλος πάντων.
Τον εβιβα μου τον αγαπάω για χάρη του πούλησα όλους τους ατμοποιητές μου,χθες που τον επιασα μετά τον skyline νόμισα ότι ήταν χαλασμενος,χωρίς πλακα

Αποσυνδεδεμένος lefos

• **
  • 148
« Απάντηση #224 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 16:45 »
Κατι ακομη που πρεπει να ειπωθεί και μου εχει κανει πολυ εντυπωση  ειναι οτι ακομη και οταν τελειωνει το τανκ και εχει ελαχιστο υγρο βλεπεις φυσαλίδες κατι που αποδεικνύει για αλλη μια φορα οτι εκτος απο καταπλικτικη του ποιοτητα εχει και τελοια τροφοδοσία

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2130 356528 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 12, 2024, 22:10
από Paso
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372427 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5637 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 108916 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14480 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28405 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98911 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325458 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 604721 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12806 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F