vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

484 επισκέπτες, 8 χρήστες
Paso, Tem, camber, Mensanos, jim356, Milarepa, manoslykos, mathimatikos1966

Taifun GT3

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Taifun GT3
« Απάντηση #675 στις: Φεβρουαρίου 06, 2018, 10:21 »
Εάν εννοείς καμένα την υγροποίηση που έχουν όλοι οι ατμοποιητές, ναι μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά αυτό πλέον είναι κάτι φυσιολογικό και το έχει η συντριπτική πλειοψηφία των ατμοποιητών και φυσικά παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο για να δημιουργηθεί. Μέχρι τότε μπορεί να χρειαστεί και πλύσιμο-καθάρισμα, οπότε είμαστε εντάξει.

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #676 στις: Φεβρουαρίου 06, 2018, 10:25 »
Μη το λες. Μόλις αρχίζει να δακρύζει άνοιξε τη βάση και κοίτα τα υγρά που έχουν συσσωρευτεί εκεί. Είναι πιο σκούρα από τα κανονικά που σημαίνει ότι είναι καμένα. Το θέμα είναι να μην κατεβαίνουν στη βάση ή να κατεβαίνουν όσο το δυνατόν λιγότερα και αυτό είναι κάτι πού διαφέρει από ατμοποιητη σε ατμοποιητη ανάλογα την κατασκευή του.

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
« Απάντηση #677 στις: Φεβρουαρίου 06, 2018, 10:32 »
Ανοίγεις μεγάλο θέμα με καμένα υγρά και θα βγούμε εκτός θέματος, και κατά πόσο είναι σωστό τα καμένα να μην βγαίνουν από κάτω κ.λ.π................ Ο Skyline έχει επιστροφή καμένων................
Πάντως δεν θα ήταν άσχημο να ανοιχθεί ένα τέτοιο θέμα (εκτός και αν υπάρχει ήδη), θα είχαμε πολλά να πούμε.

:offtopictelos: 

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• 674
« Απάντηση #678 στις: Φεβρουαρίου 06, 2018, 11:33 »
Το να μην έχει καθόλου υγρά πάνω του το deck ..είναι λογικό ότι δεν γίνεται (..αφού εκεί ακουμπάει και μέρος από το βαμβάκι ..και στις βίδες καταλήγουν οι ακροδέκτες των συρμάτων, που στην μέση έχουν το βαμβάκι γεμάτο με το υγρό μας).

..άλλη ποσότητα υγρού όμως έχουμε σε ένα υπερτροφοδοτούμενο deck ..και άλλη σε ένα σωστά τροφοδοτούμενο.

Οσο για τις διαρροές ..αν είναι και θέμα της βίδας του θετικού ..σίγουρα αργά η γρήγορα, θα βγάλει και σε εμένα υγρό στην βάση (..κάτι που μένει να το παρατηρήσω).

Το θέμα είναι να βρεθεί ο λόγος και η λύση (..για όσους τυχόν έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα) ..και αυτό νομίζω ότι πρέπει να κοιτάμε εμείς ...που γουστάρουμε αυτόν τον ατμοποιητή.

Αποσυνδεδεμένος geozero

• **
  • 120
« Απάντηση #679 στις: Φεβρουαρίου 06, 2018, 16:38 »
Ας μπω και εγώ στη κουβέντα...
Τον έχω από τη πρωτη φουρνιά που είχε ερθει.
 Έχω κάνει απειρα στησίματα με πολλά βαμβάκια, πολλά συρματα...και πολλές αναλογίες υγρων.
Προσωπικά αντιμετώπισα πολλές διαρροές και με αλλαγή orings και με το Κιτ των stram tunners.
Εκεί που παίζω κατά βάση είναι σε 
Α) 0.40μμ κανθαλ σε 2.5μμ πυρήνα και βαμβακι είτε κλασικό οργανικό είτε το native. 
Για μένα αυτό το στήσιμο είναι αυτό που αποδίδει καλύτερα σε γευση στη αερατη mtl τζουρα.
Β) κλαπτον σε 3μμ πυρηνα και βαμβακι είτε cotton bacon είτε cobra wicks v2.
Εδώ και χωρίς mtl pin έχω πολύ πυκνό ντουμάνι για τα αερατα παιχνίδια μου.
Γ) 0.28μμ ss316L σε tc με διάμετρο 2.5μμ αρκετά σφιχτό το cobra και αυστηρά στη μικρή τρυτρ αέρα για φουλ γεύση.

Είναι τρομερος ατμοποιητης που μπορεί να καλύψει κάθε γούστο.

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #680 στις: Φεβρουαρίου 07, 2018, 12:23 »
[justify]Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Είμαι από αυτούς όπου δεν είδαν ποτέ υποψία διαρροής μέχρι σήμερα, κι αυτό γιατί χρησιμοποιώ τον Γερμανό πιο συντηρητικά κι από τον Ερντογάν.  ;D Δεν είναι στους καθημερινούς σε καμία περίπτωση, είναι στους πολύτιμους και ιδιαίτερους. / Σχεδόν πάντα είμαι με 2.5mm σε πυρήνα, αλλά και σε 3mm βέβαια. / Και ο πρώτος Taifun που λύνεται μέχρι τέλους, έτσι η θέση του ήταν αυτόματα στους ξεχωριστούς Γερμανούς για μένα ως συλλεκτικός και σε αυτό το κομμάτι. Μετά βέβαια έρχονται και τα βασικά/λειτουργικά χαρακτηριστικά του, απόδοση γεύσεων, η γνωστή του υπέροχη ρύθμιση αέρα, και μπλα μπλα μπλα.  [/justify]

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• 674
« Απάντηση #681 στις: Φεβρουαρίου 07, 2018, 22:48 »
Μετά από συνεχείς δοκιμές με 3άρι και 2.5 πυρήνα στον taifun gt3, κατέληξα στο συμπέρασμα ..ότι όλα είναι θέμα βαμβακώματος (..όσον αφορά τις διαρροές).

..άν υπήρχε θέμα "καμένων υγρών", η διαρροής μέσα από την βίδα του πόλου ..αυτό θα το έβλεπα ..σε όλα τα στησίματα {..δεν μπορεί την μία να έχω διαρροές ..και με σωστό στήσιμο - βαμβάκωμα.. τίποτα απολύτως (..στον ίδιο πάντα ατμοποιητή)}.

Και επειδή κάποιοι (..και εγώ) ..θέλουμε να "παίζουμε" και με μικρότερους πυρήνες ...έπρεπε να βρεθεί ένα είδος βαμβακώματος.. για όλα τα είδη - μεγέθη coil (..και για όλους πιστεύω τους ατμοποιητές με "τσέπες" πχ squape b deck, faraoh mini, leto κλπ).

Ετσι λοιπόν δοκίμασα κάτι ..που για εμένα δουλεύει μιά χαρά.

Αντί να κόβω το βαμβάκι σε κάποιο "όριο" ..το αφήνω ώς έχει ..και ξεκινάω να το τοποθετώ (με ένα κατσαβιδάκι ..και με απαλό τρόπο) ..από την δεξιά πλευρά της "τσέπης".

..σιγά σιγά και με απαλές κινήσεις - πίεση, τοποθετώ βαμβάκι σε όλο το πλάτωμα της τσέπης {από δεξιά προς τα αριστερά (..χωρίς να το "πατικώνω") ..και αυτό που περισσεύει στην πάνω αριστερή πλέον πλευρά, το κόβω με ένα ψαλιδάκι πλαγίως και σε παράλληλη φορά με τον ατμοποιητή (..το ψαλιδάκι να βλέπει από την έξω πλευρά, πρός το coil)}.

Μετά το βρέχω με το υγρό μου ..και αυτό γίνεται ένα ωραίο (..και με πάντα την ίδια ποσότητα και στις δύο "τσέπες") "μπαλάκι" βαμβακιού.

Το περιέγραψα όσο καλύτερα μπορούσα ..θα βάλω και μερικές φωτογραφίες, μπας και κατανοηθεί καλύτερα:

Το coil (..σε 2.5 πυρήνα, 7 σπείρες) ..και προσοχή στα ποδαράκια, να είναι "ελάχιστα" ποιό μέσα από το τελείωμα του πλατώματος της θέσης της βίδας

Πέρασμα του βαμβακιού στο coil (..όπου πρέπει να είναι ούτε πολύ σφιχτό ..αλλά ούτε και χαλαρό (..τόσο όσο)

Με ένα λεπτό κατσαβιδάκι (..η όποιο άλλο εργαλείο μας βολεύει) ..τοποθετούμε το βαμβάκι μέχρι κάτω στην δεξιά όπως βλέπουμε πλευρά της "τσέπης" (χωρίς να το πιέζουμε ...μαλακά και τρυφερά)

Το βαμβάκι θα φαίνεται κάπως έτσι

Μετά "σπρώχνουμε" με απαλές κινήσεις το βαμβάκι, να κάτσει και στην αριστερή πλευρά της τσέπης (..ώστε να καλυφθεί και η άλλη τρύπα

Κατόπιν με το ψαλιδάκι ..κόβουμε ότι περισσεύει (..αναλόγως και το πόσο μακρύ ήταν το βαμβάκι που χρησιμοποιήσαμε) ..ώστε να έρχεται και να ακουμπάει (..χωρίς να περισσεύει προς τα έξω) ..με το υπόλοιπο.
Διαβρέχουμε ..και έχουμε έτοιμο και με σωστή ποσότητα (..η "τσέπη" είναι έτσι πάντα με επαρκές βαμβάκι) ..setup.

..καλά ατμίσματα!!

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #682 στις: Φεβρουαρίου 07, 2018, 23:12 »
Εκτός της κατανοητότατης περιγραφής και των "χιλίων λέξεων" που αντιστοιχούν σε κάθε φωτό δεν γίνεται να μην ευχαριστήσω για τον κόπο και τον χρόνο σου να ενημερώσεις.!

Κάτι παρόμοιο είχα δοκιμάσει στο παρελθόν -και όντως είχε ένα σεβαστό ποσοστό επιτυχίας- με τη διαφορά ότι δεν πατούσα το βαμβάκι από τη δεξιά μεριά προς την αριστερή αλλά από τη "μέσα" προς την "έξω", προς τις τρύπες εισόδου του υγρού δηλαδή. Μακρύ βαμβάκι που στη ουσία έκανε μια "δίπλα" στη μέση της "θήκης" του και οι άκρες του στο τέλος έφευγαν προς τα πάνω. Έκοβα τα περισσεύματα απ' τις άκρες στα ύψη του υπολοίπου βαμβακιού και πετύχαινα κάτι παρόμοιο στο τέλος. Ένα "μπαλάκι" που γέμιζε την κάθε "θήκη". Σε κάθε περίπτωση θα δοκιμαστεί κι αυτό. ;)

Εστίασα πολύ σε αυτό που είπες για τα ποδαράκια, προσωπικά σε εμένα έγινε αμέσως κατανοητό και πιστεύω ότι μπορεί κι αυτό να τον παίζει τον ρόλο του.. για να δούμε.. :)

Edit: το σύρμα (που υποθέτω ότι είναι το προαναφερθέν από εσένα 24άρι ) δείχνει τεράστιο στο deck του ταϊφούνη! :))

Αποσυνδεδεμένος TheMadGreek

• 1278
  • Urge to P|U|R|G|E|
« Απάντηση #683 στις: Φεβρουαρίου 07, 2018, 23:38 »
Συγχαρητήρια στον συνονοματο για το εξαιρετικό post.
Η προσωπική μου εμπειρία δείχνει ότι το θέμα είναι να βρεθεί ιδανική ποσότητα βαμβακιου που ναι μεν να γεμίζει τις θήκες αλλά να διατηρείται και η τροφοδοσία του υγρού σε σωστά επίπεδα γιατί καλώς ή κακώς ο GT3 δεν έχει τόσο καλή τροφοδοσία.
Για παράδειγμα στον Squape E motion με Be deck που μου έκανε το ίδιο απλά έβαλα λίγο περισσότερο βαμβάκι, σταμάτησε να το κάνει και η τροφοδοσία παραμένει άψογη.
Την πρώτη φορά που έκανα το ίδιο στον gt3 είχα υποτροφοδοσια μετά.
Επίσης είχα παρατηρήσει και θα ήθελα επιβεβαίωση σε αυτό αν το έχει παρατηρήσει και άλλος ότι με το original XS tank έχει καλύτερη τροφοδοσία ο GT3 σε σχέση με το steamtuners nano kit. Μπορεί να μου έτυχε δεν ξέρω αλλά σε διάφορες εναλλαγές που έκανα στα tanks πάντα αυτό παρατηρούσα.

Αποσυνδεδεμένος teo77

• 1450
« Απάντηση #684 στις: Φεβρουαρίου 07, 2018, 23:54 »
Πολυ ωραιο σεταπ φιλε Varaderum,γαληνεψε το ματι μου :respect_hat:

Αποσυνδεδεμένος bonhamas

• **
  • 147
« Απάντηση #685 στις: Φεβρουαρίου 08, 2018, 00:26 »
Μετά από 3  μήνες είδα και εγώ το πρώτο δακρυσμα στο airflow....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #686 στις: Φεβρουαρίου 08, 2018, 12:32 »
[member=9983]Varaderum[/member], καλημέρα. Εξαιρετική και αναλυτική η βοήθειά σου. Να πω βέβαια πως εγώ ακόμα δεν είδα κάτι γιατί δεν τον χρησιμοποιώ τόσο ώστε να έρθει και η υποψία διαρροής.  :bow:

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
« Απάντηση #687 στις: Φεβρουαρίου 16, 2018, 03:54 »
Όπως πάντα ο Γιώργος όταν γράφει, ζωγραφίζει. Ουσία και μόνο ουσία.

Αποσυνδεδεμένος relosaduan

• *
  • 75
« Απάντηση #688 στις: Φεβρουαρίου 27, 2018, 16:13 »
Kαλως σας βρηκα και εγω στο club τον taifunακιδων..ειχα διαβασει ολο το νημα κ η αληθεια ειναι
οτι καπου τον προσπερασει λογω διαρροων,μου ετυχε ευκαιρια που δεν γινοταν να προσπερασω κ να μαι μαζι σας,,
Μετα τις 2-3 εθιμοτυπικες πλυμηρες μου,,μπηκα στον μοτιβο του κ ειμαι χωρις  δακρυσματα.
Γευση αψογη με τους αερηδες του εχω παιξει 32mm-40mm καλυτερος με με 40mm για μενα 3αρι πυρηνα σπειρωματα βουτηρο.τον θελω μονο για γλυκο-φρουτα,ερωτησεις.
το reducer αξιζει τον κοπο?? απο αποψη γευσης,,υποψην mtl τροπος μου αρεσει.
το ultem των steam tuners εχει προβλημα στα οξινα??
καθε αλλο tip ευπροσδεκτο..

Αποσυνδεδεμένος gigelis78

• 748
« Απάντηση #689 στις: Φεβρουαρίου 27, 2018, 16:55 »
Καλοατμιστα,για mtl εννοείται αξίζει το reducer .
Στο steam tuners και γενικά στα πολυκαρβονικα όχι οξινα θα τα καταστρέψει.
Mtl στήσιμο που μου αρέσει είναι κανθαλ 0.35mm σε 2.5 πυρήνα 6 σπείρες ανοιχτές.
Dtl ni80 0.40mm σε 3αρι πυρήνα,6 σπείρες ανοιχτές.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359905 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450094 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374804 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328173 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99931 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F