Προσωπικά, θεωρώ τους taifun, ως πάρα πολύ καλούς ατμοποιητές ..και περίμενα με ανυπομονησία την παρουσίαση του gt3. Οταν λοιπόν έμαθα ότι ήρθε (..σε παγκόσμια release) και στην Ελλάδα ..έσπευσα να τον αποκτήσω..
..οι εντυπώσεις μου μαζί του ήταν τόσο καλές ...που τον "αντάλλαξα" με τον μέχρι τώρα αγαπημένο μου gsl και πλέον δεν τον αποχωρίζομαι..
Τα χαρακτηριστικά του είναι:Specifications- Diameter : 23 mm
- Length ( Without Drip Tip) : 52,4 mm
- Weight : approx. 82 g
- Capacity : approx. 5 ml
- Material : Stainless steel (1.4301), Borosilicate glass, PTFE (Polytetrafluorethylen)
- External liquid flow control
- Adjustable chimney
- Top fill
- Adjustable bottom airflow
Taifun® GT III Package Include- 1 x Rebuildable Atomizer Taifun® GT III
- 1 x Info card for authenticity verification
- 1 x Drip Tip GT III
- 1 x Sealing Rings (Spare Parts)
- 1 x Aluminium Gift Box
- 1 x General & Safety Instructions Quick Access Guide
Σε γενικές γραμμές:..εύκολο στήσιμο, εύκολη αναπλήρωση υγρών, εύκολη ρύθμιση ροής υγρών ..και πάρα πολλές ρυθμίσεις αέρα {..έχει από μία μικρή τρύπα (..μικρότερη από τις άλλες) ..έως φουλ πνευμονική (..αναλόγως την περιστροφή ξεκινά είτε με μια μισή, η μιάμιση από την μία πλευρά ..η από μία και μια και από τις δύο)} ...διαρροές ....μηδέν.
Gsl vs gt3:..η δοκιμή έγινε σε άμεση αντιπαράθεση (..ίδιες σπείρες, ίδιες στήσιμο, ίδιο υγρό ..6 σπείρες ss316l 35mm σε 2.5mm πυρήνα).
Στο μόνο που ήταν καλύτερος ο gsl, ήταν το smooth άτμισμα που έχει ..σε αντίθεση με τον gt3, που είναι λίγο πιό τραχύς. Αυτό βέβαια, θα το διορθώσει το επερχόμενο κιτάκι για την οπή αέρα που έβγαλε η ίδια η εταιρεία ..και που σύντομα θα έρθει και αυτό στην Ελλάδα.
Από αέρα όμως ο gt3, έχει ότι μπορεί να ζητήσει κάποιος (,,από τέρμα τσιγαρίσια στην μισή τρύπα που προσφέρει ..έως τέρμα πνευμονικές ...εγώ το έχω στις δύο και δύο και μπορώ και κάνω και αεράτες τσιγαρίσιες και σχετικά σφιχτές πνευμονικές).
Είμαι σίγουρος ότι και με άλλου είδους στησίματα (..και αναλόγως τα γούστα του καθενός ...πχ πιό χοντρά σύρματα, clapton κλπ), θα παίξει άψογα.