Γεια και χαρα σου φίλε lagoudakis , με του gsl τον πόλο που ξεβιδωνοντας τον ατμό απο το Yihi sx mini ml μου έρχεται η βίδα - πόλος στο χέρι. Του μόντ αυτού ο πόλος ειναι με ελατήριο αρκετά σφιχτό ωςτε να πιέζει γερά τον πολο του ατμό , με αποτέλεσμα να ξεβιδωνει και τον πόλο του ατμό. Αυτό μαλιςτα συνέβη πρώτη φορα όταν τον πήρα και μου τον εστησε ο ευγενικος και εμπειρος προμηθευτής μου. Μείναμε έκπληκτοι και εγώ μετα και μέχρι σημερα. Με αλλα μόντ που δεν εχουν ελατηριωτο πόλο η με χαλαρό σχετικά ελατήριο δε συμβαίνει αυτό. Όσον αφορά το τεφλον το διάβασα σε προηγούμενα ποστ εδώ και μου έκανε αρνητική εντύπωση το οτι τα ο ρινγκ έπρεπε να αλλαχτούν οπως και να μπει ταινία τεφλον του υδραυλικού στο σπειρωμα του πόλου του gt3.
Ο ατμό αυτος μου αρεςει πολύ κατα τα αλλα. Ενα ακόμα που παντα με ενοχλούσε με την εταιρεία αυτή ήταν οτι σου δίνουν ενα μεγάλο τανκ οπως πχ του gt2 που εχω και αν το βρίσκεις τεράστιο οπως εγώ
πρέπει αναγκαστικά να αγοράσεις το πιο κοντό. Αλλιως οπου πας σε κοιτάνε παράξενα με το μακρύ και ιςως και να γελάνε. Και αναρωτιέμαι ... γιατι δεν σου δίνουν δυνατότητα επιλογής ψηλού η κοντού και εσυ να επιλέξεις. Οποτε αγοράζεις το ενα η το αλλο και δεν ξοδεύεις εξτρα για να πάρεις το πιο ..ανθρώπινο original κοντό. Αραγε το κάνουν για σε αναγκάσουν να αγοράσεις το εξτραδακι με κανα 40-45 αρι και αυτομάτως ενώ ο ατμό κοστίζει πχ 165 με το ψηλό
αν θες το κοντό σου έρχεται 200 και... η βάζεις steam tuners αντί να τα δώσεις στο Γερμανό για original;
Θα ηθελα να πάρω το κομμάτι με το original κοντο απο την αρχή και όχι να αναγκάζομαι να το παίρνω μετα αφήνοντας το ..ψηλό στο συρτάρι ενώ το εχω πληρώσει. Το αν θέλω να του αλλάξω εμφάνιση κλπ και να βάλω το κουστούμι των παιδιών , αυτό ειναι πια θέμα γούστου. Τι λέτε παιδιά γιαυτο ; Παντα σεβομενος όλους τους φίλους εδώ μοιράζομαι σκέψεις μου και προβληματισμούς μου πάνω στο χόμπι που αγαπώ και αγαπάμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
εδώ σε έχασα pugsang. Δεν βλέπω πουθενά insulators για GT3. Τέλος πάντων..
Έχω νέα, ευχάριστα σε σχέση με την διαρροή στο airflow. Κάνοντας γύρα στα μαγαζιά, αναζητώντας o-rings από Le Mirage, το κακό είναι ότι δεν τα βρήκα πουθενά. Στην Vapeland, μου είπαν να τα παραγγείλω από εξωτερικό. Τα βρήκα στο net αλλά, δεν ξέρω δεν μου κάθησε καλά παραγγελία μόνο o-rings επ'έξω... Το ωραίο είναι ότι στην γύρα αυτή, βρέθηκα ξαφνικά μπροστά σε μαγαζί με χρώματα, κόλλες, εργαλεία κλπ κλπ και τσίμπησα ένα teflon που μου είχε τελειώσει... Οι αλυσίδες όλου του θέματος, άρχισαν να ενώνονται.
Με το που γυρίζω σπίτι, ψάχνω για o-rings αντικατάστασης από άλλους ατμοποιητές που έχω και πέφτει το μάτι μου, σε 2 όμορφα κόκκινα o-rings από Ijoy Limitless Plus, ακριβώς ίδιου μεγέθους με αυτά που ήθελα να αλλάξω στον GT3 (θυμίζω το 15 και το 25 στην αντίστοιχη φώτο..)
Λύνω και πλένω τον ατμοποιητή και αρχίζω τις εργασίες :
1) Αλλαγή του o-ring στην βάση του deck
2) Αλλαγή του o-ring στο πάνω καπάκι/δαχτυλίδι αναπλήρωσης
3) Τον θετικό πόλο, ο οποίος μόλις λυθεί πράγματι έχει τζόγο αλλά κατακόρυφα μόνο και όχι δεξιά αριστερά, τον τυλίγω με τεφλόν. Ξαναβάζω τον θετικό πόλο στο insulator, σφίγγω την βάση και όλα στιβαρά και ακούνητα. Δεν νομίζω, ότι το γεγονός ότι κουνιέται ο πόλος μόλις λυθεί η βάση είναι πρόβλημα. Βιδώνοντας όλα φαίνονται άψογα.
4) Στήνω ξανά και χρησιμοποιώ Cotton Bacon Bits. Επίσης προσέχω να σπρώξω το βαμβάκι προς τις τρυπούλες αναπλήρωσης υγρού και μακρυά από την τρύπα του αέρα που βρίσκεται κάτω από την αντίσταση, όσο γίνεται περισσότερο.
Μετά από αυτά και ενώ έχω κάνει ήδη 2 tank από Παρασκευή βράδυ, τον έχω βάλει σε τσέπες, αυτοκίνητα, τον έχω μαζί στην δουλειά και ΔΕΝ έχει φανεί όχι υγρό, αλλά ούτε υποψία υγρασίας !!!!!!
Τώρα το λέω πλέον. Ο GT3 είναι ίσως ο καλύτερος ατμοποιητής που έχω αυτή την στιγμή.
Επίσης, ευχαριστώ όλα τα παιδιά με τα αποία συζητήσαμε το θέμα εδώ στο νήμα. Ο καθένας με την απάντησή του, διαφώτισε μια πτυχή του προβλήματος και τελικά η σύνθεση των προτάσεων, έφερε αποτέλεσμα..
Διαγραφή άμεσης παράθεσης
Σε αυτα αναφέρομαι που διαβάζοντας τα μου έκαναν καποια ...εντύπωση που δεν με ενθουσίασε για το κομμάτι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων