[justify]@Varaderum, καλησπέρα ξανά. [/justify]
[justify]Μπορώ να σας εμπιστευτώ τυφλά σε πάρα πολλά πράγματα (και τον αγαπητό φίλο Petrosa, drakmor), και είμαι πολύ περίεργος για τον GT3, όμως ήδη μάζεψα κάποιες ενστάσεις μου για τις συγκρίσεις και τον χαρακτήρα κάποιων ατμοποιητών, (και πάντα με γνώμονα τη δική μου ατμιστική διαδρομή). [/justify]
[justify][Πριν πω το οτιδήποτε γι' αυτούς, να πω κάτι που αναφέρθηκε, πως προσωπικά δεν επιλέγω πλέον SteamTuners, και δεν θα επεκταθώ παραπάνω, είναι απλά δική μου επιλογή για δικούς μου λόγους]. Τώρα, εγώ δεν λειτουργώ έτσι. Δεν δίνω ποτέ κάτι που επέλεξα και μένει στη θέση του (βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως ατμίζονται συχνά ή ότι αυτό είναι και το σωστό).[/justify]
[justify]Θα πω επίσης πως μέχρι τώρα, Taifun χωρίς κορυφαία γεύση δεν έχω ακόμα, ασφαλώς όμως, δέχομαι απόλυτα πως μιλάω με πιο απαιτητικούς ατμιστές από εμένα, αυτό το δέχομαι. Έχω κι εγώ παραπάνω στην κατάταξη τον GSL από τον GT II Air, όμως μιλάω για δυνατές κόντρες κι όχι για χαμένο παιχνίδι. Ο ένας έχει κάνει επιστήμη τον αέρα κι ο άλλος το βαμβάκι. Αν φύγω απ' τους Taifun και πάω στον V5, εδώ κι αν έχω διαφωνήσει με πάρα πολλούς φίλους. Τον V5, τον έχω πολύ ψηλά. Αέρας σε καταπληκτική απόδοση χωρίς κανένα κιτ, και καπνικά υγρά που έχουν αποδώσει με υπέροχο τρόπο. Μπορώ να μιλάω για μέρες...[/justify]
[justify]@panagosg, καλοάτμιστος ο υπέροχος gt3![/justify]