Τελευταία μέρα πήγα και πήρα από μαγαζί στα Χανιά που τα είχε προσφορά 3 από τα 4 υγρα,έναντι 20 ευρω.
Το ατμισα σε Φόντα και limitless classic!Σε 26/32 clapton
Με cotton bacon,εμπειρία δεν έχω για να ξέρω ποιο στήσιμο είναι καλύτερο για γευση.Και δεν έχω και τον κλωνοHadaly,τον οποίο περιμένω!
Melon paste: 3mg
Ευχαριστο,στο ατμισμα,ειδικα για τις ζεστές μέρες του Καλοκαιριου.
Ωραία,η απόδοση του πεπονιού,που κυριαρχει και ευδιάκριτη,πολλή δροσερή τζούρα σου δίνει την αίσθηση της μέντας,"ανοίγει" η μυτη,με σημείωση ότι δεν λαμβάνω κάπου μέντα,το λάιμ είναι σαν επιγευση με το πεπόνι και εγώ προσωπικά δεν το αντιλαμβάνομαι ξεχωριστό!
Αχλάδι "λαμβανω",σε μερικές τζουρες αλλά όχι πάντα και ξεκάθαρα!Ίσως πιο πολύ στην εκπνοή!
Βερίκοκο τωρα,θα είμαι ψεύτης ότι το νιώθω!
Συμπέρασμα μου ένα ωραιο,ευχάριστο και ξεκούραστο υγρό,χωρίς να σε μπουχτιζει!
Chezit 3mg
Στους ίδιους ατμό συν τον obs
Μυρωδιά στο μπουκάλι εξαιρετική!
Στο ατμισμα,περίμενα κάτι σε τζιζεικ,όπως έλεγε ή περιγραφή!
Νιώθεις μία πιο φρουτωδη,αίσθηση,η μιξη βατόμουρο-φραγκοσταφυλου επικρατει,παρά μία αίσθηση γλυκού!Χωρίς να λείπει φυσικά η κρεμώδης υφή στην τζουρα,που στρογγυλεύει την γεύση!
Πάραυτα μου αρεσεΑλλα εγώ θα το περιεγραφα,σαν ένα τσιζκεικ,λιωμένο με πιρούνι και ανακατεμένο στο οποίο παίρνεις όλες τις γευσεις,σε κάθε τζούρα,αναφέρομαι στην ελαφριά γεύση μπισκότου και κρέμα(όχι ιδιαίτερα γλυκιας).Θα ήθελα να νιώθω πιο πολύ το μπισκότο!
Sabayon chocolat 12mg
Σαν γλυκό δεν έχω δοκιμάσει ποτέ!
Εξαιρετική απόδοση μίας σοκολάτας,η οποία σε εμένα δεν ήταν τόσο γλυκιά.Σε γλυκαδα επίπεδο κακάο,υπάρχει κάτι που την στρογγυλεύει,το οποίο δεν μπορώ να το προσδιορισω.δυστυχώς τα 12mg,με χτυπάνε υπερβολικα και δεν μπορώ να την ευχαριστήσω όσο θα ηθελα.Δυνατη γευση,που "αντέχει" με τον καφέ και το ποτο,χωρίς να αλλοιώνεται!
Το δικό μου συμπέρασμα!
Μπράβο για την προσπαθεια,την ωραία στο μάτι συσκευασια!Αλλά προσωπικά δεν με ξετρελαναν,σε σχέση με την τιμή τους(την κανονική 15euro τα 20ml),ίσως να ξαναπαίρνωα κάποια στιγμή κάποιο από τα υγρά,αλλά σίγουρα δεν θα ταν στις πρώτες μου επιλογές!Περίμενα να μου προκαλέσουν ένα ενθουσιασμό αντίστοιχο,της λεμονοταρτας(όπου δεν είμαι και ο τρελός λάτρης του λεμονιού)!
Υποκειμενική αποψη,φυσικά όντας άπειρος στο ατμισμα!
Σημείωση:
Ναι μεν είχα διαβάσει τις περιγραφές κάποια στιγμή.Αλλα ατμιζοντας,ήθελα να απόδοθουν στο μυαλό μου,οι γεύσεις που πραγματικά έλαβα και μου έβγαλε το υγρό.Και όχι αυτές που βάσει περιγραφής,βγήκαν στον αφρό μετά.
Και το λέω επειδή στην αρχή, γενικά διάβαζα η έβλεπα περιγραφές,με μπόλικη φαντασία και με τρελαίναν,να πάω να δοκιμάσω!Αποτέλεσμα να μένω με την απορια,που τα βρήκαν όλα αυτά...Και να απογοητεύομαι!