[justify]
@Shadowjump, καλημέρα και ευχαριστώ. Ναι, είναι πάρα πολύ άνετο κι ευχάριστο στο πιάσιμο. Ίσως όμως το βάρος του να κουράσει κάποιους χρήστες. Πάντως είναι απόλαυση στο χέρι, και σαν αφή και σαν τοποθέτηση. [/justify]
[justify]
@karmakoma, καλημέρα και ευχαριστώ. Συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα. Εδώ έχεις δίκιο, πολύ εύστοχη παρατήρηση. Στις διαστάσεις αναφέρουν τα 25mm, όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Όλο, μα όλο, το μοντ, είναι η αποθέωση της καμπύλης. Να σκεφτείς πως ήθελα να δείξω με το παχύμετρο τα όποια νούμερα και δεν μπόρεσα. Πουθενά δεν είχα καλή επαφή για μετρήσεις. Εδώ μπορώ να δείξω μόνο κάποιες εικόνες με ορισμένους ατμοποιητές, (δεν φαίνονται και πολλά, όμως μία ιδέα βγαίνει για το πόσο εξέχουν, ελάχιστα, όμως εξέχουν / οι άνω των 22mm).[/justify]
[justify]
Μέγεθος: Εδώ μας λέει ο κατασκευαστής για 25mm x 81.5mm x 43mm. Κατασκευασμένο από κράμα ψευδαργύρου και ανοξείδωτο χάλυβα. Είναι όντως μικρό αλλά αρκετά βαρύ. Παντού καμπύλες και άνετο στο κράτημα (σαν να πιάνεις ένα μεγάλο βότσαλο). Μαύρο ματ και σκληρό στην αίσθηση. Ακόμα όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το σχεδίασαν στο άνω μέρος με απώλεια τριών χιλιοστών. Ναι, κάν' το παιχνιδιάρικο αλλά όχι εκεί. Αναφέρουν επίσης για επίχρυσο 510 για καλύτερη αγωγιμότητα καθώς και ένα ελατήριο για εύκολη εναλλαγή ατμοποιητών. Πράγματι, η τοποθέτηση ατμοποιητή γίνεται απλά και αρκετά “γλυκά” προς τα κάτω.[/justify]
[justify]
Οθόνη: Πάρα πολύ φωτεινή και ευδιάκριτη, αν και μικρή (24mm, 8mm). Η πρόσοψη είναι από ss, όπως και τα κουμπιά. Εκεί βρίσκεται και η θύρα micro usb, χρήση της οποίας γίνεται μόνο για φόρτιση (pass-through) της μπαταρίας 18650.[/justify]
[justify]
Κουμπιά: Χαρακτηριστικό κλικ με απαλό πάτημα και με μικρή διαδρομή. Η αλήθεια είναι πως σαν αίσθηση πατήματος δείχνουν μία απλή ποιότητα εξαρτημάτων (απλά push button switch). Ελπίζω σε διάρκεια ζωής να με διαψεύσουν.[/justify]
[justify]
Μενού: Εδώ πρόσεξα κάτι μικρό ως προς τις ενδείξεις. Όσα βίντεο παρουσίασης του μοντ είχα δει, όλα έδειχναν την ένδειξη μπαταρίας μικρότερη και κάθετα στην οθόνη, καθώς και δίπλα το ποσοστό επί τοις εκατό (%), ενώ σε αυτό το μενού που έχω, η μπαταρία είναι μεγαλύτερο σύμβολο και οριζόντια στην οθόνη. Επίσης, με τα 5 κλικ απενεργοποίησης, εκεί εμφανίζει την ένδειξη system off, ενώ στο μενού που χρησιμοποιώ δεν το έχει (απλώς σβήνει η οθόνη). Λεπτομέρειες θα μου πείτε, όμως δεν ξέρω αν μιλάμε για νεότερο/παλιότερο ή αν χρησιμοποιούν άλλο για Αμερική κι άλλο για Ευρώπη (1 βίντεο από Γαλλία είχε το μενού που χρησιμοποιώ, τα υπόλοιπα και διαφορετικά ήταν από Αμερική μεριά). Προσωπικά θα μου άρεσε να βλέπω το ποσοστό επί τοις εκατό. Τα πιο σημαντικά στο μενού είναι γνωστά. Διαθέτει τις λειτουργίες Power, Bypass, Temperature control (Ti/Ni/SS316), τα υπόλοιπα νούμερα αναφέρονται στην αρχή του νήματος.[/justify]
[justify]
Καπάκι μπαταρίας: Το μοντ χρησιμοποιεί 1 μπαταρία 18650, και το καπάκι του μοντ είναι από ss. Επίσης, επάνω στο μοντ, τα σπειρώματα είναι πολλά στον αριθμό και σε βάθος, αυτό που πρόσεξα είναι πως όσο περιστρέφω-κλείνω το καπάκι, αυτό βιδώνει προς τα μέσα, και μάλιστα, αν δεν έχω τοποθετημένη μπαταρία, δεν ξέρω αν έχει “στοπ” κι αν κάπου τερματίζει. Εδώ θέλει προσοχή, γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί (μην μπει μέσα το καπάκι, δεν ξέρω, μία υπόθεση έκανα). [/justify]
[justify]Σημ. Εξακολουθώ να μην έχω δει τα σημαντικά. Με τον καιρό θα έρθουν κι αυτά.[/justify]