vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

681 επισκέπτες, 7 χρήστες
manoslykos, gfilip, thanos1071, Λάμπρος, anetost, Milarepa, aalex

[ΠΡΟΤΑΣΗ] Ενωση Ελληνων Ατμιστων Ε.ΕΛ.Α.

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Φύλο: Άντρας
  • Dulcius Ex Asperis
Απ: [ΠΡΟΤΑΣΗ] Ενωση Ελληνων Ατμιστων Ε.ΕΛ.Α.
« Απάντηση #255 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 01:21 »
Αν και είχαμε ήδη μια αποχώρηση, και ίσως να χρειαζόταν να ξαναδηλώσουμε συμμετοχη ενταξει. Συγγνωμη. Εγιναν προτάσεις για τους σκοπούς, και δεν συζητήθηκαν ιδιαίτερα. καποιοι τις εχασαν! Μπορουμε ολοι να ανατρεξουμε πίσω, να τις δούμε, και να συζητήσουμε επ αυτου όσοι εχουμε δηλωσει τη συμμετοχή μας ή οσοι θα την δηλώσουν. Ασχετα αν ειναι εκτός αθηνων και δεν μπορουν να παραβρεθούν. θα τις μαζεψω λίγο αργοτερα σε ενα σχόλιο να τις εχουμε. Και μετα αφου το συμφωνήσουμε πρωτα ο θεος, να δουμε αν ειμαστε 20 και να κανονισουμε μια συναντηση! Συμφωνοι?

Αποσυνδεδεμένος TzinIs

• *
  • 73
« Απάντηση #256 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 01:25 »
Διαθετω χωρο που θα μπορει να μας βηθησει,ολα αυτα που λεμε εδω μεσα,να τα κανουμε πραξη απο κοντα και μονο...

Φιλε Λιακουρα περιμενω την επομενη κινηση σου.

-ευχαριστω πολυ-

Αποσυνδεδεμένος stavros76

• **
  • 123
« Απάντηση #257 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 02:56 »
Διαθετω χωρο που θα μπορει να μας βηθησει,ολα αυτα που λεμε εδω μεσα,να τα κανουμε πραξη απο κοντα και μονο...

Φιλε Λιακουρα περιμενω την επομενη κινηση σου.

-ευχαριστω πολυ-
ετσι ακριβώς το φανταζομαι βέβαια φετος δεν προκιτε να γινει τιποτα λογο εορτων αλλα του χρονου να γίνει μια συνάντηση στον χώρο σου και θα πρωτινά να γινει κυριακη ώστε να μπορουν οση θελουν να προσέλθουν και να τα πουμε απο κοντα

Αποσυνδεδεμένος ΣΟΚ

• *
  • 32
« Απάντηση #258 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 04:33 »
Σε κατηγόρησε εσένα συγκεκριμένα κανείς?  Δεν καταλαβαίνω.

Δεν χρειάζεται ειρωνία.
Είναι πολύ εύκολο να κατηγορείς τους άλλους, και το κάνετε.
Έχω καταθέσει πρόταση για τους σκοπούς εδώ και καιρό (απάντηση #87).
Δεν συζητήθηκαν όμως.
Η απάντηση ήταν, απ' ότι κατάλαβα, 'ας το φτιάξουμε και βλέπουμε'.
Εγώ διαφωνώ. Δεν συμμετέχω σε κάτι αόριστο.
Και η απάντησή σας είναι να με κατηγορήσετε για αδιαφορία;

Καλά να περάσετε.

Αποσυνδεδεμένος ΣΟΚ

• *
  • 32
« Απάντηση #259 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 05:29 »
Εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να είμαι στην ίδρυση  Είμαι λίγο μακριά..

Δυσανασχετώ λίγο γιατί μου αρέσουν  πολλές από τις απόψεις του Λιάκουρα

Συνεχίζω μαζί σας και όπως πάει

Μια ερώτηση που είχε κάνει ο Λιακουρασ μπορεί κάποιος να μου την απαντήσει

"Τι θα κάνει αυτός ο σύλλογος που δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς αυτόν;"

Εγώ πάντως είμαι μαζί σας αλλά κατά τη γνώμη μου όλα θα παιχτούν στο marketing της αλήθειας 

Αποσυνδεδεμένος tornado

• **
  • 403
« Απάντηση #260 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 11:50 »
alexmach καμια αντιρρηση, προχωραμε χαλαρα, οι απωλειες παντα παιζουν και θα μπαινει βγαινει κοσμος μεχρι να βγει το τελικο "μειγμα"

TzinIs βοηθας παρα πολυ :)

stαvros σαφως μεσα στις γιορτες δεν γινονται τετοιες δουλειες, υπομονη να φυγει η πολλη φασαρια και αρχες του νεου ετους ολα μπορουν να γινουν με ηρεμια και να γινουν σωστα.

ΣΟΚ φανταζομαι οτι θα χρειαστει να εξουσιοδοτησεις καπως την υπογραφη σου,
για ολα υπαρχουν λυσεις αρκει να υπαρχει θεληση.

Την καλημερα μου.

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #261 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 12:26 »
Είπα οτι θα το κανω εγω αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω σημερα... Αν εχει λιγο χρόνο καποιος φίλος να μαζεψει σε ενα ποστ τις προτασεις/σκοπους του Λιάκουρα και του Νικου και οποιου αλλου εχει γραψει επ αυτου για να συζητηθουν επι του πρακτεου θα ηταν καλο! Αλλιως θα το κανω εγω αργότερα ελπίζω σημερα.

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1124
« Απάντηση #262 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 12:41 »
Δικηγορο βρηκα να μην παρει αμοιβη,
αλλα μονο τα δικαστικα εξοδα,
θα γινει και μελος του forum :)
Χωρος προσφερθηκε, και ευχαριστουμε τον  TzinIs  :)

Αν βρουμε και μελη, ολα καλα :)

Αποσυνδεδεμένος tornado

• **
  • 403
« Απάντηση #263 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 13:38 »
Νικο αν μπορεις να μαθεις καποια στιγμη,
τι σημαινει αυτο σε ευρω τα δικαστικα εξοδα, θα ηταν χρησιμο....

Και μελη θα βρεθουν και ολα θα γινουν.....
Απλα καθε τι που ξεκιναει, ΠΑΝΤΑ ολα ειναι βουνο.

Αποσυνδεδεμένος stavros76

• **
  • 123
« Απάντηση #264 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 15:16 »
σιγα σιγα παιδια  μια να γινονται οι συνελευσης σε δικο μας χωρο και σιγουρα θα βρεθουνε και τα χρηματα αφου θα υπαρχουν και τα μελη

Αποσυνδεδεμένος rita

• **
  • 143
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #265 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 15:53 »
:-[...sorry, γράφτηκα εδώ με μεγάλη εφορία-αλλα τώρα δεν ξέρω τι μπορώ να προσφέρω εκτος ένα ψήφο-δεν ξέρω ούτε να μιλάω ελληνικά-γράφω εδώ με "τρανσλατερ".... :-[....

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #266 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 17:00 »
και η ψήφος σου είναι σημαντική. Ολοι μπορούμε να προσφέρουμε κάτι, μήν ανησυχείς.

Αποσυνδεδεμένος rita

• **
  • 143
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #267 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 17:40 »
οκ, thank you - πείτε μου όταν είναι η ώρα   ;)

Αποσυνδεδεμένος SteliosK

• *
  • 17
« Απάντηση #268 στις: Δεκεμβρίου 22, 2011, 12:53 »
Σήμερα έλαβα γραπτή απάντηση απο το δικηγόρο που ρώτησα κάποια πράγματα για κόστη και τι χρειάζεται και αν θα πρέπει να είναι εγγεγραμένοι και έμποροι και μου απάντησε τα ακόλουθα (copy paste, επίσης σημειώσατε οτι και ο Νικος έχει βρει δικηγόρο οπότε έχουμε επιλογή)

Αξιότιμοι κύριοι-ες,

Σήμερα, για την ίδρυση ενός Σωματείου ακολουθείται η εξής διαδικασία:

1.   Σύνταξη Καταστατικού
2.   Σύνταξη αίτησης ίδρυσης Σωματείου, που απευθύνεται στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Έδρας του σωματείου (επίκειται αλλαγή - απροσδιόριστος ο χρόνος ολοκλήρωσης της νομοθετικής μεταρρύθμισης)
3.   Κατάθεση Αίτησης στο αρμόδιο δικαστήριο και Ορισμός Δικασίμου
4.   Συζήτηση της Αίτησης κατά την ορισθείσα δικάσιμο, προετοιμασία σχετικών εγγράφων που θα φέρουν υπογραφές των ιδρυτικών μελών
5.   Έκδοση Απόφασης
6.   Δημοσίευση Περίληψης Καταστατικού
7.   Εγγραφή στο Βιβλίο Σωματείων (=απόκτηση νομικής προσωπικότητας)
8.   Χορήγηση Επίσημου Καταστατικού του Σωματείου από Γραμματέα του Πρωτοδικείου

Γενικές πληροφορίες για το Σωματείο:

Το σωματείο είναι μια ένωση προσώπων (τουλάχιστον 20) που επιδιώκουν μη κερδοσκοπικό σκοπό. Αποκτά νομική προσωπικότητα με την εγγραφή στο Βιβλίο Σωματείων (έχει δηλ. αυτοτέλεια, είναι υποκείμενο δικαιωμάτων και υποχρεώσεων). Ο μη κερδοσκοπικός σκοπός δε συνεπάγεται ότι κάθε οικονομική δραστηριότητα του σωματείου είναι απαγορευμένη. Το σωματείο δεν μπορεί να είναι εμπορική επιχείρηση, ούτε να συμμετέχει σε τέτοια

Για να είναι έγκυρο το καταστατικό πρέπει να καθορίζει, το σκοπό, την επωνυμία και την έδρα του σωματείου. Ιδιαίτερης σημασίας είναι ο σκοπός του σωματείου και θα πρέπει να ελεγχθεί προσεκτικά η διατύπωσή του.  Επίσης, θα πρέπει να ρυθμισθούν οι  όροι εισόδου, αποχώρησης και  αποβολής των μελών, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις τους, οι πόροι του σωματείου, ο τρόπος δικαστικής και εξωδικαστικής αντιπροσώπευσης, τα όργανα της διοίκησης του σωματείου, οι όροι με τους οποίους καταρτίζεται και λειτουργεί η διοίκηση και παύονται τα όργανά της, οι όροι για την τροποποίηση και τη διάλυσή του, οι όροι με τους οποίους συγκαλείται, συνεδριάζει και αποφασίζει η συνέλευση των μελών.

Η προσωρινή διοίκηση (μέχρι τη συζήτηση και την έκδοση της απόφασης ) εκτελεί καταρχήν τις επείγουσες και απλές διαχειριστικές πράξεις για την ίδρυση και λειτουργία του σωματείου.

Σε σχέση με την ίδρυση σωματείου ατμιστών, θα πρέπει να εξετασθεί εάν εμπίπτουμε σε περίπτωση ένωσης καταναλωτών (η ένωση καταναλωτών συγκροτείται ως σωματείο και διέπεται από το Ν.2251/94 και τον ΑΚ. Ενδεικτικά, σε αυτή την περίπτωση απαιτούνται 100 άτομα). 

Ένα ενδεικτικό κόστος για τη σύσταση σωματείου ανέρχεται στο ποσό των :
400,00 ευρώ για έξοδα κατάθεσης και συζήτησης της αίτησης ίδρυσης
100,00 ευρώ περίπου για έξοδα επιδόσεως της απόφασης
+ 70,00 ευρώ περίπου  για έξοδα δημοσίευσης της απόφασης σε εφημερίδες (εξαρτάται από το κείμενο και τις τιμές των εφημερίδων)

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, είμαι στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Ιφιγένεια Σπανίδη

Αποσυνδεδεμένος tornado

• **
  • 403
« Απάντηση #269 στις: Δεκεμβρίου 22, 2011, 13:57 »
στελιο να εισαι καλα,
πολυ διαφωτιστικο το ποστ σου.....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 957 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114110 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359685 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449948 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110592 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374651 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6392 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99835 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F