Να μα στε με τον πιο προσφατο RDTA της iJoy. Namaste παλι, γιατι ειναι σαν να τον τσιμπησε Ινδος και τον φιλοτεχνησε. Εμενα ετσι μου φαινεται τουλαχιστον!
Να πω, τον ατμοποιητη, μου τον εστειλε η Gearbest για να τον παρουσιασω.
Και εδω το λινκ:
http://goo.gl/Rr5o7wΗ συσκευασιαΑπ οτι βλεπετε, ουτε η συσκευασια ξεφυγε. Και αυτην την τσιμπησε ο Ινδος και την σχεδιασε. Ενδιαφερουσα παντως, θα μπορουσε να μπει στο ραφι και να μην ειναι αλλη μια συσκευασια ατμοποιητη.
Τα περιεχομεναΛιτα περιεχομενα, με τον ατμοποιητη, ενα φιμε ανταλλακτικο τζαμι, ενα μικρο σταυροκατσαβιδο, κοκκινα λαστιχακια αν δεν θελετε μαυρα, ανταπτορα για να μπει το drip tip της επιλογης σας, ταπα για να στησιμο με μονη αντισταση, 2 fused Clapton αντιστασεις και 4 ανταλλακτικες βιδες για το deck (2 + 2).
Τα μερη του ατμοποιητηΤα μερη του ειναι πολυ λιγα και αυτο ειναι πολυ καλο γιατι κανει το στησιμο πιο ευκολο και την συντηρηση/καθαρισμο του παιχνιδακι. Ενα καλο χαρακτηριστικο παντως, ειναι οτι μπορεις να τον γεμιζεις απο το πλάι. Επισης, να τονισω οτι ειναι ο πιο καθαρος ατμοποιητης που μου εχει ερθει. Οχι μονο δεν εχει λαδια απο το εργοστασιο, ουτε μυρωδια δεν ειχε!
Απο αριστερα προς τα δεξια εχουμε, το πανω μερος του ατμοποιητη, το κυριο μερος του ατμοποιητη, την πανω βαση, το τζαμι και τελος την βαση η οποια εχει και το deck ψηλα.
Για οσους εχουν πιασει Avocado, ειναι κατι πολυ πολυ παρομοιο.
Η κεφαληΗ κεφαλη του απ οτι βλεπετε, ειναι κλασικη velocity style και το καλο ειναι οτι οι βιδες, δεν ειναι αλεν αλλα Philips, οποτε και να χασουμε το κατσαβιδι μπορουμε πολυ ευκολα να χρησιμοποιησουμε ενα οποιοδηποτε αλλο μικρο Philips κατσαβιδι. Οι τρυπες χωρανε αρκετα χοντρα συρματα χωρις κανενα προβλημα και τα λουκια για το βαμβακι ειναι στο σωστο μεγεθος για να μην μπαινει ουτε πολυ ουτε λιγο βαμβακι.
Σαν στησιμο, παιχνιδακι, απο τους πιο ευκολους ατμοποιητες που εχω στησει.
Πανω το Reuleaux
Πως ατμιζειΕπειδη δεν ειχα ορεξη να ατμισω στα 80W+, εφτιαξα δικα μου απλα Clapton, 5 σπειρες, 2.5 διαμμετρο, με αποτελεσμα να ειμαι στα 0.4Ω και να ατμιζω στα 50W. To συνηθες μου.
Αφου δοκιμασα με drip tip, αποφασισα να αφησω μονο τον ανταπτορα επανω και να ατμιζω ετσι και μου φανηκε πολυ ανετο και απολαυστικο το ατμισμα ετσι.
Η παραγωγη ατμου εννοειται πως ειναι πολλη αλλα και η γευση κυμαινεται σε πολυ καλα επιπεδα. Τον βαζω σιγουρα στην κατηγορα Aromamizer Supreme RDTA, iJoy Tornado Nano, κλπ.
Απο αερα παντως, δεν θα εχει κανεις παραπονο. Εμενα, που αρεσουν οι αερατες πνευμονικες, τον εχω στο 1/3 ανοιχτο! Οποτε, καταλαβαινεται ποσο μπορει να φτασει.
Διαρροες, τιποτα, χωρις να πειραξω κατι στο βαμβακι. Απλα εβαλα το βαμβακι, βιδωσα το μεσαιο τμημα και απλα ξεκινησα να ατμιζω. Εννοειται, δεν ειχα ουτε dry hits.
Το πραγματικο μειον του ομως, ειναι η καταναλωση υγρου. Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Γιατι, δεν μπορω να καταλαβω. Αλλα τα 6ml φευγουν χωρις να το καταλαβεις!
Τα συν και τα πλην+ Πολυ γευση
+ Πολυ ατμος
+ Παρα πολυ ευκολο στησιμο
+ Παρα πολυ ευκολη συντηριση
+ Καλη χωρητικοτητα
+ Καλη ποιοτητα κατασκευης
+ Πεντακαθαρος απο το εργοστασιο
+ Πολυυυυυυ αερατος (αν θες)
+ Γεμισμα απο το πλαι
+ Ρυθμιζομενος πολος
- Ισως το μεγεθος για μερικους
- Πολυ πολυ καταναλωση υγρου