Προφανος δεν εχει προσπαθησει κανεις το NiFe27 και δεν μπορω να βρω .csv αρχειο πουθενα

Θα ηθελα ομως τωρα να αναφερω μια παρατηρηση, ελπιζω να κανω λαθος...
Το Dna75 που εχω (hotcig DX75) οταν βρισκεται σε αναμονη, μετα απο λιγα λεπτα (περιπου 15-20) κλεινει τελειως (Off)
Ετσι οταν μετα παταω το fire button βλεπω τις 2 αρχικες οθονες χαιρετισμου.
Παρατηρησα ομως οτι οταν ειναι "off" το boxακι και πατησω fire ... μεχρι να βγαλει τις 2 πρωτες οθονες χαιρετισμου, μαλλον προλαβαινει και δινει ρευμα στο συρμα και ισως, λεω εγω τωρα, δεν προλαβαινει να διαβασει την αντισταση σωστα (αφου εχει προλαβει να την ζεστανει)
Αποτελεσμα : σε TCR mode (με ξεκλειδωτη αντισταση) ξαφνικα να ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες, και να χαλαει ολη η ρυθμιση που ειχε γινει οταν την πρωτοδιαβασε με κρυο τον ατμοποιητη.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος με αυτο που περιεγραψα, το οποιο μου εχει δημιουργησει ψυχαναγκασμο να παταω ενα μικρο "κλικ" καθε φορα που περναει λιγη ωρα και θελω να ατμισω ξανα. Με αυτο το κλικ βλεπω την συσκευη να "ξυπναει" βγαζοντας τις 2 οθονες χαιρετισμου, και μετα με ακομα ενα "κλικ" ξαναδιαβαζει την αντισταση γιατι μετα τους "χαιρετισμους" την βλεπω 0.00 Ohms
Εσεις το εχετε παρατηρησει αυτο ? ειναι η ιδεα μου, αν και εχω πολλες αμφιβολιες