Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

378 επισκέπτες, 6 χρήστες
Αποστολης, johnath, Tem, infierno, Doubt, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ: Μια δική μας "έρευνα"  (Αναγνώστηκε 227452 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για μια εντελώς νέα συνήθεια την οποία στην ουσία επέβαλλες στον οργανισμό σου. Κάποια στιγμή θα την αφομοιώσει εντελώς.

Πίνε νεράκι σαν κροκόδειλος, όχι σαν βατράχι και όλα καλά.

Αποσυνδεδεμένος nikosgia

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
Αντε να δουμε φιλε μου γιατι εχω απελπιστει .... :'(  (Νερο πινω οχι πολυ , παντως αρκετο)

Η αληθεια βεβαια ειναι οτι  23 χρονια καπνισματος δεν συγκρινονται με 3μηνες ατμισμα .... αλλα τοσο πολυ πια να επιμενει ....  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος galandar

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Δεν βρήκα να το έχει αναφέρει κάποιος. Σαφώς λόγω του ερεθισμού των βλεννογόνων φτέρνισμα (δυνατό) και επειδή το φτέρνισμά μου είναι λίγο δυνατό θα δω και ελάχιστο αίμα. Το καινούριο είναι ότι σήμερα που φτερνίστηκα, είδα στο χαρτομάντηλοένα μικρό κομμάτι λαχανί βλέννη η οποία άφηνε χρωματισμό στο χαρτί. Κατά πάσα πιθανότητα λόγω το υγρού της Nobacco JW Light με πρασινο μήλο που έχει το ίδιο χρώμα. Το κάπνισα σε ατμοποιητή του Nobacco Thelo.... Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; (Μην με κρίνετε αυστηρά για τη συσκευή ;) . Παρακαλώ οι ένορκοι να δείξουν επιείκεια! )

Αποσυνδεδεμένος majoragi

• Quad flex survival kit + eGo ONE Mega + eVic VT + E-Box 75W
  • e-regular ατμιστής
1 πας σε γιατρο
2 αλλαζεις υγρο και εταιρεια
3 μετα βλεπουμε το μηχανημα

Αποσυνδεδεμένος galandar

• e-non ατμιστής
  • *
το φτέρνισμα με το ελάχιστο αίμα το έχω από 12 ετών.Φοβάμαι τον καυτηριασμό και δεν τον κάνω. από θέμα υγείας είμαι καλά γτ κάνω έλεγχο σε τακτική βάση. ωστόσο λόγω του περιβάλλοντός μου έχω επαφή με γιατρούς οπότε θα απευθυνθώ αν και είναι ολοι της ιδεολογίας κοψε και το ηλεκτρονικό. το θέμα με τη μύξα-βλέννη με απασχόλησε. ειμαι περιστασιακός ατμιστής και καπνιστής κατά περιόδους Είχα αυτό το υγρό και το Thelo από τον Αύγουστο. Σταμάτησα Οκτώβριο. Ξεκίνησα ξανά τον τελευταίο μήνα (είμαι σε χαλαρή επαφή με το ηλεκτρονικό τσιγάρο από το 2012... Είναι η πρώτη φορά που μου συνέβη αυτό στα τόσα χρόνια. Δεν μιλάμε για κάτι τρομερό. Μια μυξούλα σε μέγεθος κεφαλής καρφίτσας με έντονο πράσινο χρώμ που άφηνε χρώμα στο χαρτομάντηλο.

Έχει τύχει σε κάποιον να μείνουν υπολείματα των αρωματικών ουσιών των υγρών στη μύτη;;

Update: Μίλησα τηλεφωνικώς με φίλη πνευμονολόγο. Μου είπε για το η/τ ότι δεν είναι 100% αθώο αλλά είναι σαφώς πολύ καλύτερο από το κ/τ και ότι το η/τ ειναι κανουριο και δεν το έχουμε μελετήσει εκτενώς κτλ. Μου είπε ότι ενδέχεται να είναι από το συγκεκριμένο υγρό. Αν όντως ισχύει αυτό, δεν πρέπει να με ανησυχεί γιατί ο οργανισμός θα αποβάλλει τα "ξένα σώματα" με πρώτη δίοδο τη μύτη. Αυτα τα ξένα σώματα δεν μπορούν να περάσουν στο κατώτερο αναπνευστικό και να δημιουργήσει πρόβλημα. Ωστόσο μπορεί να είναι κάποια λοίμωξη! Αυτά. Με περιμένει να τα ξαναπούμε στο επόμενο τακτικό checkup. Αυτά ισχύουν στη δική μου περίπτωση (το λέω γιατί όπως πολύ σωστά είπε ο χρήστης majoragi το πρώτο βήμα πρέπει να είναι ο γιατρός και όχι η ανάρτηση κάποιου σε ένα forum)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐ 03, 2018, 16:33 από galandar »

Αποσυνδεδεμένος majoragi

• Quad flex survival kit + eGo ONE Mega + eVic VT + E-Box 75W
  • e-regular ατμιστής
Να δεις και τα υγρά που κανείς τώρα.
Προσπάθησε να πας σε υγρά καλύτερης ποιότητας

AFK

Αποσυνδεδεμένος mkdisgreek

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
Ατμίζω πάρα πολύ.
Το μόνο που έχω παρατηρήσει εδώ και 5 μήνες,το πρωϊ όταν ξυπνήσω έχω μια άσχημη γεύση στο στόμα μου(δεν μπορώ να το εξηγήσω) (και απο τα τσιγάρα είχα άσχημη γεύση και πιο έντονη)
Μόλις ατμίζω το πρωϊ ή πλύνω τα δόντια μου,φεύγει η άσχημη γεύση.
Ίσως να φταίει η νικοτίνη αν και είναι μικρή 6 ή ίσως φταίει η υπερβολή στο άτμισμα που κάνω.
Δεν έχω κάποια άλλη παρενέργεια ή ενόχληση.

Αποσυνδεδεμένος stamatisgr

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
Καλημέρα στην παρέα!
ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΑ είχε ποτέ κανείς παιδιά?
Ειδικά μετά από πνευμονικό άτμισμα?

Αποσυνδεδεμένος ZiovanioS

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθηνα
Τι εννοείς? μετά από πνευμονικό άτμισμα?

Αποσυνδεδεμένος caros

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Ξάνθη
και τι εννοεις λαχανιασμα; Ετρεχες;

Αποσυνδεδεμένος stamatisgr

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
Εννοώ άτμισμα με πνευμονικό ατμοποιητή, και όχι δεν έτρεχα, απλά περπάταγα.

Αποσυνδεδεμένος caros

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Ξάνθη
Αν περπατας και λαχανιαζεις να πας σε ενα γιατρο σιγουρα. Το ατμισμα δε μπορει να προκαλεσει κατι τετοιο.

Αποσυνδεδεμένος anarxaki

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ναι, εγώ είμαι :)
Αν γεμίσεις τα πλεμόνια σου με ατμό, δεν είναι λογικό ότι δεν παίρνεις οξυγόνο σε εκείνη την ανάσα; Λέω βλακεία;

Αποσυνδεδεμένος galandar

• e-non ατμιστής
  • *
Ο ατμός έχει "φορέα" τον ατμοσφαιρικό αέρα, ο οποίος περνά μέσα από τις οπές. Οπότε υπάρχει οξυγόνο στον ατμό.

Αποσυνδεδεμένος nikosgia

• e-medium ατμιστής
  • **
Φιλε stamatisgr ,  ειναι ασχετο με το τροπο ατμισματος το λαχανιασμα...
Αν ατμιζεις τωρα και σαν τρενο  ;D  , δεν μπορω να ξερω.....
Με τσιγαρο ειχες παρομοιο συμπτωμα ?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1346 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258967 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718570 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374206 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389377 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263182 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680630 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1326 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22288 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887829 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.