vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

375 επισκέπτες, 7 χρήστες
manoslykos, sakissalonika, camber, stauros53, billythekid, PsykieG, Milarepa

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ: Μια δική μας "έρευνα"

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για μια εντελώς νέα συνήθεια την οποία στην ουσία επέβαλλες στον οργανισμό σου. Κάποια στιγμή θα την αφομοιώσει εντελώς.

Πίνε νεράκι σαν κροκόδειλος, όχι σαν βατράχι και όλα καλά.

Αποσυνδεδεμένος nikosgia

• **
  • 179
Αντε να δουμε φιλε μου γιατι εχω απελπιστει .... :'(  (Νερο πινω οχι πολυ , παντως αρκετο)

Η αληθεια βεβαια ειναι οτι  23 χρονια καπνισματος δεν συγκρινονται με 3μηνες ατμισμα .... αλλα τοσο πολυ πια να επιμενει ....  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος galandar

• *
  • 28
Δεν βρήκα να το έχει αναφέρει κάποιος. Σαφώς λόγω του ερεθισμού των βλεννογόνων φτέρνισμα (δυνατό) και επειδή το φτέρνισμά μου είναι λίγο δυνατό θα δω και ελάχιστο αίμα. Το καινούριο είναι ότι σήμερα που φτερνίστηκα, είδα στο χαρτομάντηλοένα μικρό κομμάτι λαχανί βλέννη η οποία άφηνε χρωματισμό στο χαρτί. Κατά πάσα πιθανότητα λόγω το υγρού της Nobacco JW Light με πρασινο μήλο που έχει το ίδιο χρώμα. Το κάπνισα σε ατμοποιητή του Nobacco Thelo.... Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; (Μην με κρίνετε αυστηρά για τη συσκευή ;) . Παρακαλώ οι ένορκοι να δείξουν επιείκεια! )

Αποσυνδεδεμένος majoragi

• 702
1 πας σε γιατρο
2 αλλαζεις υγρο και εταιρεια
3 μετα βλεπουμε το μηχανημα

Αποσυνδεδεμένος galandar

• *
  • 28
το φτέρνισμα με το ελάχιστο αίμα το έχω από 12 ετών.Φοβάμαι τον καυτηριασμό και δεν τον κάνω. από θέμα υγείας είμαι καλά γτ κάνω έλεγχο σε τακτική βάση. ωστόσο λόγω του περιβάλλοντός μου έχω επαφή με γιατρούς οπότε θα απευθυνθώ αν και είναι ολοι της ιδεολογίας κοψε και το ηλεκτρονικό. το θέμα με τη μύξα-βλέννη με απασχόλησε. ειμαι περιστασιακός ατμιστής και καπνιστής κατά περιόδους Είχα αυτό το υγρό και το Thelo από τον Αύγουστο. Σταμάτησα Οκτώβριο. Ξεκίνησα ξανά τον τελευταίο μήνα (είμαι σε χαλαρή επαφή με το ηλεκτρονικό τσιγάρο από το 2012... Είναι η πρώτη φορά που μου συνέβη αυτό στα τόσα χρόνια. Δεν μιλάμε για κάτι τρομερό. Μια μυξούλα σε μέγεθος κεφαλής καρφίτσας με έντονο πράσινο χρώμ που άφηνε χρώμα στο χαρτομάντηλο.

Έχει τύχει σε κάποιον να μείνουν υπολείματα των αρωματικών ουσιών των υγρών στη μύτη;;

Update: Μίλησα τηλεφωνικώς με φίλη πνευμονολόγο. Μου είπε για το η/τ ότι δεν είναι 100% αθώο αλλά είναι σαφώς πολύ καλύτερο από το κ/τ και ότι το η/τ ειναι κανουριο και δεν το έχουμε μελετήσει εκτενώς κτλ. Μου είπε ότι ενδέχεται να είναι από το συγκεκριμένο υγρό. Αν όντως ισχύει αυτό, δεν πρέπει να με ανησυχεί γιατί ο οργανισμός θα αποβάλλει τα "ξένα σώματα" με πρώτη δίοδο τη μύτη. Αυτα τα ξένα σώματα δεν μπορούν να περάσουν στο κατώτερο αναπνευστικό και να δημιουργήσει πρόβλημα. Ωστόσο μπορεί να είναι κάποια λοίμωξη! Αυτά. Με περιμένει να τα ξαναπούμε στο επόμενο τακτικό checkup. Αυτά ισχύουν στη δική μου περίπτωση (το λέω γιατί όπως πολύ σωστά είπε ο χρήστης majoragi το πρώτο βήμα πρέπει να είναι ο γιατρός και όχι η ανάρτηση κάποιου σε ένα forum)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 03, 2018, 16:33 από galandar »

Αποσυνδεδεμένος majoragi

• 702
Να δεις και τα υγρά που κανείς τώρα.
Προσπάθησε να πας σε υγρά καλύτερης ποιότητας

AFK

Αποσυνδεδεμένος mkdisgreek

• *
  • 52
Ατμίζω πάρα πολύ.
Το μόνο που έχω παρατηρήσει εδώ και 5 μήνες,το πρωϊ όταν ξυπνήσω έχω μια άσχημη γεύση στο στόμα μου(δεν μπορώ να το εξηγήσω) (και απο τα τσιγάρα είχα άσχημη γεύση και πιο έντονη)
Μόλις ατμίζω το πρωϊ ή πλύνω τα δόντια μου,φεύγει η άσχημη γεύση.
Ίσως να φταίει η νικοτίνη αν και είναι μικρή 6 ή ίσως φταίει η υπερβολή στο άτμισμα που κάνω.
Δεν έχω κάποια άλλη παρενέργεια ή ενόχληση.

Καλημέρα στην παρέα!
ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΑ είχε ποτέ κανείς παιδιά?
Ειδικά μετά από πνευμονικό άτμισμα?

Αποσυνδεδεμένος ZiovanioS

• 674
Τι εννοείς? μετά από πνευμονικό άτμισμα?

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
και τι εννοεις λαχανιασμα; Ετρεχες;

Εννοώ άτμισμα με πνευμονικό ατμοποιητή, και όχι δεν έτρεχα, απλά περπάταγα.

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
Αν περπατας και λαχανιαζεις να πας σε ενα γιατρο σιγουρα. Το ατμισμα δε μπορει να προκαλεσει κατι τετοιο.

Αποσυνδεδεμένος anarxaki

• **
  • 444
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ναι, εγώ είμαι :)
Αν γεμίσεις τα πλεμόνια σου με ατμό, δεν είναι λογικό ότι δεν παίρνεις οξυγόνο σε εκείνη την ανάσα; Λέω βλακεία;

Αποσυνδεδεμένος galandar

• *
  • 28
Ο ατμός έχει "φορέα" τον ατμοσφαιρικό αέρα, ο οποίος περνά μέσα από τις οπές. Οπότε υπάρχει οξυγόνο στον ατμό.

Αποσυνδεδεμένος nikosgia

• **
  • 179
Φιλε stamatisgr ,  ειναι ασχετο με το τροπο ατμισματος το λαχανιασμα...
Αν ατμιζεις τωρα και σαν τρενο  ;D  , δεν μπορω να ξερω.....
Με τσιγαρο ειχες παρομοιο συμπτωμα ?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360160 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450494 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110811 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375104 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328400 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1082 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F