vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

453 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, thanos1071

Νεος στο η.τ

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• 560
  • Φύλο: Άντρας
  • 私は彼ら蒸気よ
Απ: Νεος στο η.τ
« Απάντηση #90 στις: Δεκεμβρίου 23, 2011, 21:39 »
οριστε τα link http://www.nobacco.gr/category.asp?catid=468
http://atomizer.gr/show_pro.asp?cat=41 γεια αν δεν βρεισ καποια αλλη λυση αλλαξατους το εχω φαει στην μαπα το προβλημα αυτο :wall: :thumpup:οριστε και ενα λινκ πως γεμιζουμε :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος oasis21

• *
  • 38
« Απάντηση #91 στις: Δεκεμβρίου 23, 2011, 21:40 »
δηλαδη απο οτι καταλαβα το προβλημα ειναι το τανκ ετσι ?  ωραια εχω αλλα 3 και θα δοκιμασω και θα σας πω ευχαριστω πολυ παντως παιδια για την αμεση βοηθεια

Συγχώνευση μηνυμάτων: Δεκεμβρίου 23, 2011, 22:19
λοιπον παιδια μετα απο δοκιμες εβαλα τρεις ταπες σιλικονης και κανει τα ιδια  εχω και μια ταπα πλαστικου οχι σιλικονης παιρνω ενα καρφακι ανοιγω λιγο την τρυπα εβαλα υγρο και βλεπω οτι παει καλυτερα μεχρι στιγμης
ανοιξα μετα απο 15 τζουρες τον ατμοποιητη και η μπαταρια ειχε 2 σταγονες υγρο μονο για να δουμε........
παντως η καταναλωση υγρου σε σχεση με το hybrid ειναι πολυ μεγαλυτερη ετσι?
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 23, 2011, 22:21 από oasis21 »

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #92 στις: Δεκεμβρίου 23, 2011, 22:38 »
ΚΑι να μας πεις τι εφταιγε τελικα!

Αποσυνδεδεμένος xag

• **
  • 108
« Απάντηση #93 στις: Δεκεμβρίου 24, 2011, 15:58 »
Παρόμοιο θέμα είχα με τη γυναίκα μου στην αρχή. Το δικό της ego-t είχε συνεχώς διαρροές και νόμιζε ότι ήταν ελλατωματικός ο άτμο. όταν το δούλεψα εγώ για κανα-δυο μέρες, δεν παρουσίασε καθόλου διαρροές. όταν το ξαναπήρε, πάλι τα ίδια!

Τελικά είχε να κάνει με τον τρόπο που τραβούσε τζούρες. Ρουφούσε περισσότερη ώρα από ότι πατούσε το κουμπί, με αποτέλεσμα να κατεβάζει υγρό στο κεραμεικό της αντίστασης και να μην το εξαερώνει.

Αποτέλεσμα? Μετά από λίγες τζούρες διαρροές.

Τι θέλω να πω με αυτό? Ότι ο τρόπος που το χρησιμοποιούμε είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για τη σωστή και απροβλημάτιστη λειτουργία.

Μετά την πρώτη βδομάδα προσαρμογής, πιστεύω ότι βρήκα τη χρυσή τομή. Πατάω για 1-2 δευτερόλεπτα το κουμπί πριν τραβήξω τζούρα. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις το πότε. Ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος, σαν τσιτσίρισμα. Έτσι ότι ποσότητα υγρού υπάρχει γύρω από την αντίσταση εξατμίζεται.

Μ'αυτόν τον τρόπο, δεν ξαναείδα διαρροή στην μπαταρία.

Αποσυνδεδεμένος joepower7

• *
  • 41
« Απάντηση #94 στις: Δεκεμβρίου 24, 2011, 19:34 »
καλησπερα σε ολους,ειδα οτι δεν μπορω να κανω ποστ ακομα λογω το οτι ειμαι νεος στο φορουμ,το οτι θελω να ρωτησω καποια πραγματα περι αγορας η.τ πως θα το κανω?ειμαι στην φαση που πρεπει να επιλεξω το η,τ θελω καποιο απλα θα ηθελα να το αναφερω σε εσας τους εμπειροτερους και να παρω μια σωστη αποφαση.

Αποσυνδεδεμένος xag

• **
  • 108
« Απάντηση #95 στις: Δεκεμβρίου 24, 2011, 19:41 »
Τι εννοείς ότι δεν μπορείς να κάνεις ποστ? Εδώ πως έκανες? Ρώτα εδώ.

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #96 στις: Δεκεμβρίου 24, 2011, 19:42 »
Καλως ηρθες στην παρεα μας.
Ριξε μια ματια εδω
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,993.0.html
Επισης
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2195.0.html
Και παλι οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 24, 2011, 20:15 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος joepower7

• *
  • 41
« Απάντηση #97 στις: Δεκεμβρίου 24, 2011, 20:06 »
απλα εννοουσα οτι δεν μπορω να ξεκινησω ποστ,να απαντησω μπορω,απο οτι ειδα πρεπει να δωσεις 5 απαντησεις κ επειτα θα μπορω να κανω ποστ,νομιζω πως αυτο δεν ειναι σωστο διοτι σαν καινουργιος στο φορουμ και ασχετος με το θεμα η.τ τι απαντησεις μπορει να δωσω?να γραφω βλακειες?πρωσοπικα την γνωμη μου ειπα.οσο αναφορα το φορουμ συγχαρητιρια για την καταπληκτικη δουλεια κ παντα τετοια.εχω διαβασει αρκετα πραγματα ειμαι περιπου καπου οσο αναφορα το η.τ αλλα εαν δεν το συζητησω δεν θα κανω κινηση.οταν μπορεσω να ανοιξω ποστ θα επανελθω.το ποστ μου μπορει να διαγραφει διοτι δεν ανηκει στο συγκεκριμενο θεμα.ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #98 στις: Δεκεμβρίου 24, 2011, 20:45 »
Νομιζω οτι εχεις παρει την απαντηση φιλε μου. Διαβασε και λιγο.

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #99 στις: Δεκεμβρίου 24, 2011, 20:49 »
απλα εννοουσα οτι δεν μπορω να ξεκινησω ποστ,να απαντησω μπορω,απο οτι ειδα πρεπει να δωσεις 5 απαντησεις κ επειτα θα μπορω να κανω ποστ,νομιζω πως αυτο δεν ειναι σωστο διοτι σαν καινουργιος στο φορουμ και ασχετος με το θεμα η.τ τι απαντησεις μπορει να δωσω?να γραφω βλακειες?πρωσοπικα την γνωμη μου ειπα.οσο αναφορα το φορουμ συγχαρητιρια για την καταπληκτικη δουλεια κ παντα τετοια.εχω διαβασει αρκετα πραγματα ειμαι περιπου καπου οσο αναφορα το η.τ αλλα εαν δεν το συζητησω δεν θα κανω κινηση.οταν μπορεσω να ανοιξω ποστ θα επανελθω.το ποστ μου μπορει να διαγραφει διοτι δεν ανηκει στο συγκεκριμενο θεμα.ευχαριστω

Εννοείς οτι δεν μπορεις να ανοιξεις νεο θεμα...
Γραψε λοιπόν 5 απαντησεις εδώ ή όπου αλλου κρινεις σκοπιμο και θα εχεις την δυνατότητα αυτη... ;)

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
« Απάντηση #100 στις: Δεκεμβρίου 24, 2011, 21:31 »
Παρόμοιο θέμα είχα με τη γυναίκα μου στην αρχή. Το δικό της ego-t είχε συνεχώς διαρροές και νόμιζε ότι ήταν ελλατωματικός ο άτμο. όταν το δούλεψα εγώ για κανα-δυο μέρες, δεν παρουσίασε καθόλου διαρροές. όταν το ξαναπήρε, πάλι τα ίδια!

Τελικά είχε να κάνει με τον τρόπο που τραβούσε τζούρες. Ρουφούσε περισσότερη ώρα από ότι πατούσε το κουμπί, με αποτέλεσμα να κατεβάζει υγρό στο κεραμεικό της αντίστασης και να μην το εξαερώνει.

Αποτέλεσμα? Μετά από λίγες τζούρες διαρροές.

Τι θέλω να πω με αυτό? Ότι ο τρόπος που το χρησιμοποιούμε είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για τη σωστή και απροβλημάτιστη λειτουργία.

Μετά την πρώτη βδομάδα προσαρμογής, πιστεύω ότι βρήκα τη χρυσή τομή. Πατάω για 1-2 δευτερόλεπτα το κουμπί πριν τραβήξω τζούρα. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις το πότε. Ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος, σαν τσιτσίρισμα. Έτσι ότι ποσότητα υγρού υπάρχει γύρω από την αντίσταση εξατμίζεται.

Μ'αυτόν τον τρόπο, δεν ξαναείδα διαρροή στην μπαταρία.

ακριβως το ιδιο προβλημα εχει ο αντρας μου,
ξεκινησε πριν 2 μερες να ατμιζει και τα ζουμια τρεχουν...
το θεμα ειναι οτι του εχω δωσει τον αγαπημενο μου ατμοποιητη που για 2 μηνες δεν εσταξε ποτε ουτε σταγονα αρα δεν δικαιολογουνται οι διαρροες του..
προφανως εχει να κανει με τον τροπο που ρουφανε την τζουρα..
πιστευω ομως οτι το ιδιο το η.τ που εχει ο καθενας τον οδηγει με τον τροπο του στη σωστη χρηση.
σε εναν ego για παραδειγμα δεν μπορεις να κανεις αποτομες και κοφτες τζουρες οσο και να το προσπαθεις και αυτο ειναι και καλο
γιατι σε κανει να φευγεις σιγα σιγα απο την λογικη του τσιγαρου..απολαυση και γευση θελεις και οχι αγχωτικο ρουφηγμα..
χαλαρρραααα που λεμε και στον βορρα  : ;)

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• 1223
  • Im back and vaping again.!!!
« Απάντηση #101 στις: Δεκεμβρίου 25, 2011, 00:22 »
του εχω δωσει τον αγαπημενο μου ατμοποιητη που για 2 μηνες δεν εσταξε ποτε ουτε σταγονα αρα δεν δικαιολογουνται οι διαρροες του..

2 ΜΗΝΕΣ :o :o :o
Ποιόν ατμο χρησιμοπιείς???  ???

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
« Απάντηση #102 στις: Δεκεμβρίου 25, 2011, 02:32 »
ovale για eGo-T
πιστευω ομως οτι εχει να κανει με την χρηση..

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #103 στις: Δεκεμβρίου 25, 2011, 11:08 »
Ακριβως  :thumpup:  Εχει αντεξει (σε μενα παλαιοτερα) εως 6 μηνες  :o :yes:

Συνδεδεμένος Tem

• 9652
« Απάντηση #104 στις: Δεκεμβρίου 25, 2011, 11:21 »
H μαγική λέξη είναι Xαλάρωση. Entspannung όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο Γερμανός της Steamo.de (αντιπρόσωπος της Joyetech) στο παρακάτω video.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7__yhw9BGT0&feature=related[/youtube]
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 25, 2011, 11:26 από Tem »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351386 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104207 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96275 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321464 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602298 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11603 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3106 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609833 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154981 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161975 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4362 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17725 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias