vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

381 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, treloneritis, camber

Νεος στο η.τ

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • Φύλο: Άντρας
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
Απ: Νεος στο η.τ
« Απάντηση #60 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 10:04 »
Για να κάνει κάποιος μία επιλογή που μπορεί να βγει και λάθος, δεν χρειάζεται να διαβάσει τίποτα.
Και εγώ διαφωνώ με την (οποιαδήποτε!) απόλυτη επιλογή σου, μια και το σωστό του ενός αποδεικνύεται λάθος στον διπλανό.
Και το μόνο που έκανες, ήταν απλώς να μπερδέψεις περισσότερο έναν νέο χρήστη - σίγουρα ego-w ο ένας, σίγουρα giant ο άλλος, σίγουρα ego-t εσύ.

Δεν πιστεύω πως ο μεγάλος όγκος πληροφοριών αποτρέπει κάποιον από το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Από το φόρουμ, ίσως. Αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια.

Αν κάποιος πάρει ένα η.τ και ξαναγυρίσει στο κάπνισμα επειδή 'αυτό δεν του ταίριαζε', δεν νομίζω πως με κάποια άλλη συσκευή θα υπήρχε διαφορά.

Συμφωνώ με τον Νίκο, πως λέγοντας 'μακάρι να μου άνοιγαν τα μάτια όπως κάνω εγώ τώρα' απαξιώνεις την προσπάθεια που κάνουμε όλοι εδώ μέσα, μόνο και μόνο γιατί δεν έχει την κατεύθυνση που θέλεις.

Η μόνη συμβουλή σε έναν νέο που πιστεύω έχει νόημα (και δεν μπορεί και να παρεξηγηθεί), είναι:
"Πάρε ένα η.τ σήμερα να κόψεις το κάπνισμα άμεσα, να γλιτώσεις και τα σημερινά τσιγάρα.
Μόλις τριφτείς λίγο με το σπορ, θα δεις τι σου λείπει και θα αποκτήσεις άποψη στο τι θέλεις και τι χρειάζεσαι.
Τότε, ψάξε και ρώτα εδώ στο φόρουμ να το βρεις."

Από την άλλη, ο Νίκος θα έπρεπε - σαν παλιότερος και πιο σεβάσμιος, όπως διεκδικεί - να μην έχει αυτή την αντίδραση σε έναν νέο.

Ελπίζω να μην έβαλα χειρότερα φυτίλια...

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1124
« Απάντηση #61 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 10:10 »
Φιλε μου,
δεν ηθελα να σου κοψω τον ενθουσιασμο,
και την διαθεση για προσφορα,
ουτε να σε προσβαλω,
αλλα απλα προσπαθησα να σε προφυλαξω.

Βεβαια συμφωνω απολυτα και με τον Λιακουρα.

ΥΓ Χρησιμοποιω Mac  :)

« Απάντηση #62 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 10:18 »
παιδια,ολοι λιγο πολυ φαγαν σκατα στην αρχη(αλλοι τρωνε ακομα),οσοι ειχαν θεληση το παλεψαν κ αντεξαν

δεν νομιζω οτι το νταντεμα βοηθαει ιδιαιτερα,οποιος θελει μπορει,κ την ψαχνει

Αποσυνδεδεμένος G

• **
  • 394
  • GG Extremist
« Απάντηση #63 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 10:21 »
Δεν πιστεύω πως ο μεγάλος όγκος πληροφοριών αποτρέπει κάποιον από το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Εδώ είναι η βάση της διαφωνίας μας. Δεν είναι κάτι υπό συζήτηση απλά πιστεύουμε διαφορετικό πράγμα, απόλυτα σεβαστό από εμένα.

Συμφωνώ με τον Νίκο, πως λέγοντας 'μακάρι να μου άνοιγαν τα μάτια όπως κάνω εγώ τώρα' απαξιώνεις την προσπάθεια που κάνουμε όλοι εδώ μέσα, μόνο και μόνο γιατί δεν έχει την κατεύθυνση που θέλεις.
Με συγχωρείτε αν ακούστηκε έτσι, ειλικρινά δεν είχα κανένα κακοπροαίρετο σκοπό. Αλλά όπως είναι γνωστό, ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω. Μόνο καλοπροαίρετα μιλάω πάντα ακόμα και μέσα από ειρωνεία.

Η μόνη συμβουλή σε έναν νέο που πιστεύω έχει νόημα (και δεν μπορεί και να παρεξηγηθεί), είναι:
"Πάρε ένα η.τ σήμερα να κόψεις το κάπνισμα άμεσα, να γλιτώσεις και τα σημερινά τσιγάρα.
Μόλις τριφτείς λίγο με το σπορ, θα δεις τι σου λείπει και θα αποκτήσεις άποψη στο τι θέλεις και τι χρειάζεσαι.
Αυτό μάλιστα, συμφωνώ και εγώ απόλυτα με αυτό. Δεν το σκέφτηκα όμως εγώ.

Δεν υπήρχε κανένα φυτίλι εξαρχής.

ΥΓ Χρησιμοποιω Mac  :)

Είμαι μέλος σε παγκόσμια υπόγεια οργάνωση κατά της Apple..

(Φυσικά just kidding :P )

Για να τελειώσουμε με τo offtopic chain, no offense taken, όποιος παρεξηγήθηκε από τα λεγόμενά μου ελπίζω να δεχτεί και την συγνώμη μου.

Over and out.

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1945
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #64 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 11:28 »

Αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ συνονόματε.

ΑΜΑΝ με αυτά τα mods.......... Ε, θα τα αλλάξουμε πάλι αν δεν κάνουνε μωρέ...  :D

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
« Απάντηση #65 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 12:27 »
kαι επανερχομαι...παρε ενα ego-t 8)... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• **
  • 397
  • Ατμιζω απο τις 10 Δεκεμβριου 2011
« Απάντηση #66 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 13:05 »
Μετεφερα την απαντηση μου σε πιο σχετικο θεμα.....

Προσωπικές εντυπώσεις και συγκρίσεις ατμοποιητών
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,4127.msg164533.html#msg164533
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 22, 2011, 02:43 από Teodor »

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #67 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 13:06 »
..δείξτε λίγο έλεος. Πείτε μία πρόταση και ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ!

Ως νέος ατμιστής Επικροτώ και επαυξάνω. πρέπει να διάβασα γύρω στις 1000 σελίδες εδω μέσα πριν παραγγείλω οτιδήποτε, τελικά παράγγειλα eGo-T ενω θα ήταν καλυτερα eGo-W, αλλα και πάλι καλά ήταν! και γω απογοητεύτηκα μετα ζητώντας κάτι παραπάνω, και κατέληξα σε mod στον σκάρτο μήνα και δεν ειμαι ο μόνος. Αλλα μεγαλα παιδάκια είμαστε! Δεν θα κατηγορούσα καππιον επειδη με πηρε στο λαιμο του με λαθος προταση! Ας μην είμαστε τοσο Politically correct. Εξάλλου δεν ειμαστε ολοι gadgetάκηδες 'η/και επιδέξιοι με τις συσκευές και με τις επισκευές.

• 1410
« Απάντηση #68 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 13:21 »
παιδια, δειτε και λιγο πιο πανω η σε αλλα θεματα γιατι δεν ειναι και ευκολο να σου πει ο αλλος παρε αυτο η εκεινο, εγω ειπα πριν στον φιλο παρε ego-t βγαινει ενας αλλος φιλος θα πει παρε ego-w ,βγαινει αλλος παρε giant...αυτη οπως εχουμε ξαναπει ειναι μεθοδος που μπερδευει τον αλλο παρα τον βοηθαει και μετα βγαινει οπως ο αλλος ο φιλος εδω και σου λεει μου ειπατε να παρω ego-t ενω θα ηταν καλυτερα να παρω ego-w :dontknow: :laugh1: h to anτιθετο, μπορει να βγει καποιος να πει μου ειπατε να παρω ego-w ενω το ego-t ειναι καλυτερο  :dontknow: τα λεω αυτα γιατι παντα ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο και εαν υιοθετουσαμε αυτη τη λογικη θα επρεπε οταν ρωταει καποιος τι να παρει να του απαντουσαν ορθα κοφτα... GGTS η provari η οτιδηποτε που δεν θα εβρισκε καλυτερο :yes: :bye:

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• **
  • 397
« Απάντηση #69 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 13:29 »
Μα, οπως στα περισσοτερα αντικειμενα, δεν γινεται να συμφωνουν ολοι σε ολα, ή στο πιο ειναι καλο κ πιο καλυτερο...Ετσι ειναι, δυστυχως. Μονο στατιστικα μπορει να βγαλει συμπερασματα ενας χρηστης....Π.χ. ποσες φορες ειδε να "εκθειαζουν" αυτο ή εκεινο, και να "θαβουν" αυτο ή εκεινο. Προφανως βεβαια, περισσοτερη βαρυτητα πρεπει καποιος να δειχνει σε εκεινους που εχουν περισσοτερα μετρα συγκρισης, αρα στους πιο "εμπειρους" χρηστες - αλλα παλι υπαρχει κ ο αντιλογος οτι ο εμπειρος χρηστης εχει "ξεχασει" πλεον τις δυσκολιες που ισως να αντιμετωπισει ενας αρχαριος, και ναι μεν εχει αναπτυξει πιο εκλεπτυσμενα γουστα, αλλα ισως αυτα να απεχουν απο εκεινα του αρχαριου. (πολλες φορες ανθρωποι της μουσικης, προτεινουν ενα μουσικο κομματι το οποιο στους "κοινους" θνητους ακουγεται ως βαρετο ή αηδια, στο κινηματογραφο το ιδιο).

Δε νομιζω να εχει υπαρξει ποτε φορουμ στη ζωη μου γυρω απο προιοντα (και ειδικα τεχνολογιας) οπου ολοι να συμφωνουσαν - κ πιστεψε με, ειμαι μελος σε αρκετα.

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #70 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 13:32 »
ναι αλλα και με το δικό σου κείμενο, βλέπω οτι στο ίδιο καταλήγουμε όπως τελικά ολοι! eGo. σε διάφορες μορφές! οι οποίες δεν εχουν σημασία εφόσον ολα ειναι ανταλλάξιμα. ειναι το πιό ευκολο και "αξιόπιστο" να ξεκινήσει κανεις! τώρα, αν καποιος πει: "Μου είπατε να παρω το typeB LR ενω το eGo-C ειναι καλυτερο οποτε με δουλεψατε" σόρυ κιόλας αλλα είναι μ@##κας και δέν ξανασχολείσαι με την πάρτη του.
Το θέμα, κατ εμέ, μιάς και ξέρω πολλούς που δοκίμασαν κάποτε κάποιο "ShtopSmakingNAW-ShenChuanBing LTD" και το βρήκαν απαράδεκτο, είναι το τί να του προτείνεις που να έχει την απόδοση που θα τον κανει να ψαχτεί περεταίρω. και τα διάφορα eGo μαλλον καλύπτουν αυτόν τον παράγοντα και είναι και απ τα φτηνότερα πλήρη πακέτα.

Αποσυνδεδεμένος npil

• *
  • 62
« Απάντηση #71 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 14:57 »
ολες οι αποψεις δεκτες και τεκμηριομενες .....ευχαριστω

μια δυο ασχετες ερωτησεις απο εναν ασχετο:
το καμμενο που λετε τι ειναι? (αυτο που αισθανομαστε στο κανονικο τσιγαρο οταν φτανει στο φιλτρο η καφτρα?)
και ενας γνωστος μου ειπε να παρω με αμπουλες ...ειναι καλυτερα  απο αυτα με σφουγγαρακι? τα e-go εχουν αμπουλες γεμισματος?

το υγρο εινα επικυνδυνο αν ερχεται σε επαφη οταν το τραβαμε και εχει διαρροη?
thanx

• 1410
« Απάντηση #72 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 15:02 »
καμενο ερχεται οταν δεν τροφοδοτειται το φιτιλι σωστα με υγρο οποτε η αντισταση καιει το φιτιλι στεγνο και σου ερχεται γευση καμμενου(και χαλαει και το φιτιλι φυσικα) αυτα που λες με αμπουλες(τανκ) ειναι πολυ καλα αλλα εχουν και ψιλοδιαροες, αυτα με το σφουγγαρακι ειναι καρτομαιζερ και δεν εχουν διαρροες, γενικα και τα 2 ειναι δοκιμασμενα και καλα.. :yes: αν παρεις ego, ειτε t ειτε f ειτε οτιδηποτε με τεοιου τυπου μπαταρια, εκτος απο το πακετο που θα παρεις μετα βαζεις οτι θελεις επανω σε αυτη την μπαταρια, εχεις πολλες επιλογες, δεν σε παριοριζει το σπειρωμα της :yes:

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• **
  • 397
« Απάντηση #73 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 15:16 »
Οι ατμοποιητες χωριζονται σε κατηγοριες...χψρις να μπαινω σε λεπτομερειες....Οι δυο κυριοτερες ειναι:

Η αμπουλα, ο λεγομενος tankomiser - απο τη λεξη tank που σημαινει "δεξαμενη, ρεζερβουαρ" (χωρος αποθηκευσης υγρου)

Ο cartomiser, δηλαδη αυτος που σου περιεγραψαν "με σφουγγαρακι"....

Οι eGo-T (και ο want) ειναι τυπου tank. Ο giant ειναι τυπου carto.

Το υγρο οταν περιεχει νικοτινη ειναι καλυτερα να αποφευγεται η επαφη του με μερη του σωματος, γιατι η νικοτινη μπορει να απορροφηθει απο το δερμα...Ετσι, υπαρχει περιπτωση να εχεις μικρες δυσαρεστες παρενεργειες (ζαλη κτλ κτλ). Βεβαια, στα υγρα, η περιεκτικοτητα σε νικοτινη ειναι αρκετα χαμηλη για να προκαλεσει κατι, η μαλλον θα πρεπει να εισαι σουπερ-αδιαφορος κ απροσεκτος για να παθεις κατι, εστω κ αυτες τις ζαλαδες που σου περιεγραψα.
Χρηστες παντως ανεφεραν ενα ελαφρο μουδιασμα στα χειλη σε περιπτωσεις οπου υπηρχε διαροη υγρων αν θυμαμαι καλα. Εγω με το eGo-T, επειδη οσο κ αν το καθαριζα, μου ερχοταν λιγο υγρο στο στομα ειχα ενα ψιλο ανακατεμμα στο στομαχι αλλα δε ξερω αν ηταν απο αυτο ή αν αντιδρουσε ο οργανισμος μου στην ελλειψη του τσιγαρου κ την νεα ουσια (υγρο) που προσλαμβανε.

Να ξερεις οτι η τιμη ενος τανκ η καρτο παιζει (για τις συσκευες που προτεινονται σε ενα αρχαριο) απο 5 - 12 ευρω το πολυ οποτε ακομα κ αν κανεις μια επιλογη τυπου που δε σου ταιριαζει το κοστος για να αλλαξεις τυπο δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Ουτως η αλλως ο ατμοποιητης ειναι απο τα "αναλωσιμα" του η.τ., ο καθενας με τη δικη του χρονικη διαρκεια θελει καποια στιγμη αλλαγη (απο 5 -15 μερες κυμαινονται με μερικες ακραιες εξεαιρεσεις που κρατανε αρκετα παραπανω ή ειναι εξ αρχης προβληματικοι), οποτε εχεις την ευχαιρεια να δοκιμασεις διαφορους τυπους, μοντελα κ μαρκες.

Αποσυνδεδεμένος ΣΠΥΡΕΤΟΣ

• 2
« Απάντηση #74 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 19:41 »
γεια σας, ειμαι καινουργιος ατμιστης 2 μηνων ,ξεκινησα με gamucci και τωρα nobacco ego want.
καπνιζα πιπα 15 χρονια, τωρα καθολου, ειμαι γενικα πολυ ευχαριστημενος

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351383 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104205 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96274 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321463 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602296 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11600 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3104 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609831 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154978 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161970 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4360 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17725 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias