Να κάτσω να σου εξηγήσω ότι φάσκεις και αντιφάσκεις είναι χαμένος χρόνος.
Το πως δουλεύω εγώ τα σύρματά μου, δεν έχεις ιδέα. Τα εξελόφυλλα και όχι εξελόχαρτα, επίσης δεν έχεις ιδέα για ποιό λόγο τα έχω φτιάξει και πως τα χρησιμοποιώ. Σίγουρα πάντως δεν χρειάζονται ούτε στις απλές πλακέτες για να ατμίσω.

Επίσης δεν έχεις ιδέα πως ατμίζω με TCR μόνο με απλά mod και όχι με DNA και πως τα δουλεύω. Αν ήθελα να αποκτήσω DNA θα το είχα κάνει. Δεν έκανα ποτέ σύγκριση μεταξύ απλών πλακετών και DNA. Ίσα ίσα που προσπάθησα να καταλάβω απο άτομα που την έχουν, αν και πως είναι καλύτερο το άτμισμα με αυτή.
Τελικά όμως το ατσάλι στο DNA παίζει κάτω του 0.5Ohm ή όχι? Στο νήμα του TCR μας έλεγες ότι παίζει και πολύ χαμηλότερα. Τώρα μας λες ότι μου έκανε εντύπωση οτι το SS στο DNA
ΔΕΝ παίζει χαμηλά σε αντιστάσεις και μάλιστα κάτω του 0.5Ohm. Αν και λίγο ακαταλαβίστικη η πρότασή σου αυτό το νόημα βγάζει.
Αλλά anyway, εγώ κρατάω ότι παίζει τελικά. Το αν και πως λοιπόν ατμίζεις εσύ με ατσάλι κάτω των 0.5Ohm, που καλά κάνεις και το κάνεις και μπράβο σου, προσπάθησα να σου δώσω την ευκαιρία να μας το εξηγήσεις και να μας πεις τα αποτελέσματα και τις παρατηρήσεις σου αλλά μάταια. Θεώρησες πιο θεμιτό να μου κάνεις παρατήρηση γιατί το ανέφερα σαν προτιμώμενο όριο σε χρήση με TCR μόνο, αλλά και πάλι μάταια προσπάθησα να σου δώσω να καταλάβεις ότι αναφερόμουν σε TCR και μόνο ενώ εσύ επέμενες για καμπύλη TFR. Και φυσικά επιμένεις και σήμερα...
Όπως είπες και εσύ κάποτε...
Kαι ζησαν αυτοι καλα και μεις καλύτερα... και...

ΥΓ1. Εξελόφυλλο θα σου χρειαστεί και σε DNA αν δεν έχεις απο κάπου έτοιμο το CSV ενός σύρματος. Εκτός αν κάτσεις όπως είπες να ξενυχτάς κάνοντας μεμονομένες μαθηματικές πράξεις και όχι αυτοματοποιημένες απο
μεταχρονολογημένα εξελόχαρτα 
ΥΓ2. Αν κάνεις παράθεση, προσπάθησε αυτή τη φορά να την κάνεις σωστά...

ΥΓ3. Προσπάθησα πολύ να μην απαντήσω και να μην το συνεχίσω γιατί δεν έχει νόημα αλλά με πέτυχες σε καλό mood...υπόσχομαι να μην το ξανακάνω