Και στα δύο η βαφή δείχνει ιδιαίτερα ανθεκτική, τουλάχιστον δεν δείχνει ότι θα παρουσιάσει τα άκυρα ξεφλουδίσματα των mods της lost vape (τραγικό κατ'εμέ.. ) η του νέου ohmsmium 80tc όπως παρουσιάστηκε από τον φίλτατο Joe bar. Βασικά στα vt75 nano η βαφή εμένα μου φαίνεται ότι θα είναι ιδιαίτερα ανθεκτική ακόμα και στις πτώσεις, φανταστείτε πόσο δύσκολα φαντάζομαι ότι θα ξεφλούδιζε απλώς με το δάχτυλο.. μακάρι να μην διαψευστώ αλλά αυτή τη στιγμή θα το υπέγραφα κιόλας. Τέλος πάντων θα δούμε με τον καιρό. Έχει αρκετές γωνίες εξάλλου κι όλο και κάτι μπορεί να εμφανίσει εκεί.
Όσον αφορά το κόκκινο τώρα ναι, δείχνει ότι ανάλογα τις συνθήκες φωτισμού επηρεάζεται η "έντασή" του στο μάτι αλλά για έναν και μόνο λόγο. Επειδή έχει πιο λεία επιφάνεια στο συγκεκριμένο σημείο ο οποία μοιάζει ανοδιωμένη (ergal ) και όχι απλώς βαμμένη με μπογιά. Αυτό όσο και να το παρατηρώ δεν μπορώ να το καταλάβω ακριβώς, δεν ξέρω τι ισχύει δηλαδή και πως ακριβώς πέτυχαν αυτήν την όψη βαφής (αν είναι απλή βαφή τελικά ).
Προσωπικά σε μένα φαντάζει πιο ανθεκτικό στον χρόνο αυτό το πράγμα αλλά φυσικά και πάλι θα δείξει.

Πάντως επιβεβαιώνω, έχω δει κόκκινο που μοιάζει "ροζουλί" ενώ το δικό μου είναι σαφέστατα πιο έντονο κόκκινο. Στον ήλιο "ανοίγει" κι εμένα (στο μάτι πάντα ), στη σκιά όμως πάλι μεταμορφώνεται.
Χαμαιλέοντας.!