Μια ερώτηση, που ίσως θα έπρεπε να είναι σε άλλο νήμα και όχι στου VT75 nano.
Επειδή ως τώρα δεν έστηνα με αντιστάσεις χαμηλότερες του 1Ω, ψήθηκα να πάρω τον Limitless plus και έκανα το πρώτο στήσιμο στα 0.4 με kanthal. Άτμισα στα 35-40W και όλα καλά, αλλά πρόσεξα ότι το μοντάκι ψιλοζεστάθηκε και σταμάτησα.
Όχι ότι ζεστάθηκε πολύ, αλλά όταν έχεις συνηθίσει σε αντιστάσεις 1.8 που εκεί δεν καταλαβαίνει τίποτα κάπου ζορίστηκα
Είναι κάτι σύνηθες να ζεσταίνονται τα mods στα μεγάλα Watt?
Εγω σαν παραξενος παππους που ειμαι , θα σου κανω δυο ερωτησεις καπως διαφορετικες .....
Γιατι πρεπει να κανεις 0.4 Ωμ στον Limitles

??
Με 1.8 Ωμ και με τον τροπο που ατμιζες δεν γινεται να ατμισεις και τωρα ;;;;
Ειναι απόλυτα φυσικο να ζεσταθει το μοντακι.
Δεν ζεσταινεται απο τις μπαταριες σου , αλλα απο τη θερμοκρασια της αντιστασης που κατα συνεπεια περναει και στο μοντακι.
Αν πιασεις τον ατμοποιητη σου τη στιγμη που καταλαβαινεις θερμοκρασια στο μοντακι , θα δεις οτι με σκετο χερι δεν μπορεις να τον πιασεις .
Η θερμοκρασια που αναπτύσσεται στην αντισταση σου στα 40W ειναι πολυ φυσικο να ανεβασει μεγαλη θερμοκρασια .
Δεν φταινε τα Ωμ αλλα τα πολλα Watts .
Iδιαιτερα αν ατμιζεις με μεγαλη συχνοτητα , τοτε η θερμοκρασια ειναι απολυτα φυσικο να εχει μεγαλη ανοδο .
Τα Amps που ζητας ειναι πολλα οχι για τις μπαταριες σου , αλλα γενικα σαν ρευμα .
Τα Amps αυτα δηλωνουν μεγαλη δυναμη και σαν συνεπεια εχεις και πολλα Watts που ειναι και η αιτια ανοδου θερμοκρασιας στην αντισταση σου.
Απο την αντισταση σου η θερμοκρασια θα περασει και στο μοντακι και στη μπαταρια που ηδη ανεβαζει καποια θερμοκρασια απο το ζορι , αλλα δεν ειναι το ζορι της μπαταριας που θα δωσει μεγαλη θερμοκρασια γενικα .
Απλα η θερμοκρασια της μπαταριας , θα προστεθει στη συνολικη ανοδο της θερμοκρασιας .
Κανε λοιπον τις αντιστασεις που εχεις συνηθησει με το συρμα που ξερεις καλυτερα και θα δεις οτι δεν θα εχεις θεματα με τη θερμοκρασια .