vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

604 επισκέπτες, 2 χρήστες
ZoeM, Methodios

[Ψηφοφορία] Τι σας "χαλάει" στο Ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Αποσυνδεδεμένος Humphrey

• **
  • 161
  • Φύλο: Άντρας
  • Σήμερα είναι το αύριο για τ οποίο ανησυχούσες χτες
Απ: [Ψηφοφορία] Τι σας "χαλάει" στο Ηλεκτρονικό τσιγάρο;
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 00:00 »
το μονο που μου τη σπαει αλλα απιστευτα είναι η γευση καμένου που βγαζει μια στις τόσες ο ατμοποιητής ειδικά οταν δεν ξέρω απο που προερχεται 9δεν οφειλεται παντα στον τελειωμενο ατμοποιητη). Επισης αλλα λιγοτερο το οτι οταν πλησιαζει η μπαταρια στο σημειο εκφορτισης πρεπει να ρουφαω σα μαυρος για να βγαλει ατμο και δε με προειδοποιεί ποτε τελειωνει. Μου φαινεται πρεπει να παρω καποια με δεικτη καταστασης φορτισης. Κατα τα αλλα ειναι σουπερ

Αποσυνδεδεμένος kimmi

• **
  • 299
  • 생활은 아름답습니다
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 00:05 »
ΤΙΠΟΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Turok

« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 03:15 »
1. Πιθανες μακροπροθεσμες επιπτωσεις
2. Διαρκεια μπαταριας (Για το δικο μου μοντελο παντα)

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 04:06 »
Το μόνο που με χαλάει είναι που δέν έχω λεφτά να πάρω το GLV2  :wall:
Και το καινουριο,μαύρο provari... :wall: :wall:
Και το....
και το...
και το...
και εκείνο το...
και το άλλο το....
 :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 11:44 »
@ imjp1982 Θα συμφωνήσω απλά μαζί σου!!!!! 

Αποσυνδεδεμένος vimana

• **
  • 332
    • UCA coin
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 12:20 »
Δεν με "χαλάει" απολύτος τίποτα στο ητ γιατί το λατρεύω με ολα του τα ελλατώματα!!!  ;) Ότι με έβγαλε απο τα "σκοτάδια μου" το σέβομαι το αγαπάω κ δεν κοιτάζω τις όποιες ατέλειες του......... ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΨΗ.. ;D ;D ;D ;D
Έτσι ακριβώς είναι και για μένα! Υπάρχουν σίγουρα κάποια μικροελαττώματα στο η.τ. (τα οποία συνεχώς διορθώνονται καθώς εξελίσσεται ακόμα) αλλά στη τελική είναι τόσα πολλά τα θετικά του, που όταν τα ζυγίσω (σε σύγκριση με το αμαρτωλό παρελθόν) καταλήγω στο ότι δεν είναι τόσο σημαντικά και αξίζει τον κόπο να τα υπομείνω. Στο κάτω κάτω πέστε μου κάτι που είναι τέ-λει-ο και χωρίς προβλήματα, κάτι που να είμαστε α-πό-λυ-τα ευχαριστημένοι :dontknow:
Ψηφίζω δηλαδή την τυελευταία επιλογή :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Nostradamus

• *
  • 60
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 12:29 »
Το μόνο που με χαλάει είναι ότι πλέον μου βρομάει πάρα πολύ το κ.τ. που με το που γυρνάω από ξενύχτι τα ρούχα πάνε πλυντήριο. :)

Αποσυνδεδεμένος iceberg

• **
  • 223
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 12:30 »
Αρχικά με χάλαγαν οι συχνές αστοχίες στους ατμοποιητές και το κόστος των υγρών του εμπορίου.
Μετά την επιβολή της απαγόρευσης και λόγω του ότι φοβήθηκα ότι σύντομα η απαγόρευση θα επεκτεινόταν και στις συσκευές στράφηκα στη λύση των επισκευάσιμων και στα DIY υγρά.
Από κει και πέρα άνοιξε ένας ατμιστικός παράδεισος με κόστος που το θεωρώ μηδενικό και εξάρτηση από καταστήματα και εμπόριο ουσιαστικά μηδενική.
Πλέον μπορώ να πω με σιγουριά ότι δε με χαλάει ΤΙΠΟΤΑ και αν κάτι με χαλάσει σε γεύση ή απόδοση στο επόμενο γέμισμα ή στο επόμενο στήσιμο του ατμοποιητή το διορθώνω μόνος μου.
Αυτό από μόνο του έχει διώξει κάθε άγχος και ανασφάλεια.
Τώρα πάνω στο αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα υγείας απο τη χρήση...δεν έχω ιδέα οπότε επιλέγω να σκέφτομαι ότι ΔΕ θα υπάρξει!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Java

« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 12:42 »
Ψήφισα άλλο.

α) Δεν έχω λύσει το πρόβλημα της καθημερινής μεταφοράς του (και δεν είναι ακόμα καλοκαίρι) και
β) Οι μέχρι τώρα γεύσεις που έχω δοκιμάσει δεν ταιριάζουν με τον καφέ

Πιστεύω ότι θα βρεθούν λύσεις και για τα δυό.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 15, 2012, 12:48 από Java »

Αποσυνδεδεμένος 99

« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 12:45 »
Εγώ δεν γουστάρω που και το ηλεκτρονικό τσιγάρο –αν και με σαφώς πολύ μικρότερο κόστος για την υγεία κλπ- παραμένει εξάρτηση. Αυτό που θα προτιμούσα ήταν κάτι που όχι μόνο θα με απαλλάξει οριστικά από το κάπνισμα (όπως το έχει κάνει το ΗΤ) αλλά ταυτόχρονα να με απαλλάξει και από την εξάρτηση. Θα προτιμούσα δηλαδή να χρησιμοποιούσα το ΗΤ σε συγκεκριμένες περιστάσεις (μόνο όταν πίνω αλκοόλ κλπ) όχι κάθε μέρα όπως κάνω τώρα.

Αποσυνδεδεμένος vimana

• **
  • 332
    • UCA coin
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 13:00 »
Φίλε δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια! Αυτό που λες δεν μπορεί να το πετύχει κανείς άλλος παρά μόνο εσύ ο ίδιος. Είναι μια επιλογή. Αν το πάρεις απόφαση θα χρειαστεί και θυσία (όπως έκαναν χιλιάδες άλλοι που ζορίστηκαν μεν, αλλά κατάφεραν να το κόψουν).

Το η.τ. είναι ως επί το πλείστον υποκατάστατο (κάτι σαν τη μεθαδόνη των τζάνκις :))). Αντικαθιστά το κ.τ. που αποδεδειγμένα κάνει κακό. Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις που την είδαν έτσι όπως λες (έχω φιλαράκι και συμφοιτητή που το 'κοψε και μάλιστα πριν 4 χρόνια με τα πρώτα η.τ. - προσομοίωση τσιγάρου που είχαν βγει τότε και άναβε μπροστά 1 κόκκινο λαμπάκι για κάφτρα... πολύ κιτς :fight_hammered2:).

Το θέμα της εξάρτησης είναι επίσης στο χέρι σου. Παίρνεις μηδενική και σταδιακά απεξαρτητοποιείς τον οργανισμό σου από τη νικοτίνη μέχρι να καθαρίσει τελείως, οπότε και το κόβεις αφού δεν θα το 'χεις πια ανάγκη. Θα παραμείνει βέβαια το θέμα της συνήθειας (η κίνηση που λέμε και να έχεις απασχολημένα τα χέρια σου) αλλά κι αυτό ξεπερνιέται (απ' ότι λένε αυτοί που το έκοψαν οριστικά) ;)

Αποσυνδεδεμένος nikolakis26

• **
  • 438
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 13:50 »
Ψήφισα άλλο.

α) Δεν έχω λύσει το πρόβλημα της καθημερινής μεταφοράς του (και δεν είναι ακόμα καλοκαίρι) και
β) Οι μέχρι τώρα γεύσεις που έχω δοκιμάσει δεν ταιριάζουν με τον καφέ

Πιστεύω ότι θα βρεθούν λύσεις και για τα δυό.
με tobacco c πινω ανετα καφε εγω.
αν το εχεις βαλει στην παραγγελια που εκανες δοκιμασε το.
αν οχι στην επομενη να το βαλεις σιγουρα  ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 14:18 »
Είμαι σχετικά νέος στο άθλημα και με βάση την μικρή μου εμπειρία με ενοχλούν:
1) οτι οι περισσότεροι έμποροι δεν έχουν πακέτο με δείγματα των υγρών ώστε να μπορεί κάποιος να τα δοκιμάσει. Αποτέλεσμα αυτού είναι κάποιος νέος που ψάχνεται να είναι αναγκασμένος να αγοράσει πολλά άχρηστα υγρά. Θεωρώ οτι είναι απατεωνιά των εμπόρων για να πουλήσουν.
2) οτι δεν έχει γεμάτη γεύση, όγκο. Λογικό βέβαια από μια μεριά, αλλά ώρες-ώρες νοσταλγώ την γεμάτη γεύση του κ.τ. όσο κι αν το έχω σιχαθεί πλέον. Βέβαια κρατάω μια επιφύλαξη γιατί δεν έχω δοκιμάσει απ' όλες τις εταιρειες (πχ halo, zerobacco)
3) οτι υπάρχουν αρκετοί άσχετοι που πουλάνε, χωρίς να έχουν φροντίσει να έχουν στοιχειώδεις γνώσεις του αντικειμένου (έχω βρεθεί 2 φορές να παραδίδω μαθήματα σε έμπορο τι είναι PG και τι VG - δεν μιλάω για εισαγωγείς, αλλά για το μαγαζί της γειτονιάς)
4) σαν συνέχεια του 3 με ενοχλεί που πωλείται στα φαρμακεία (βλέπε σχέση με ΕΟΦ, ασχετοσύνη φαρμακοποιού, άχρηστα σε κάποιες περιπτώσεις προϊόντα, μη δυνατότητα δοκιμής). Δεν με ενοχλεί στη περίπτωση που ο φαρμακοποιός έχει βασικές γνώσεις του προϊόντος. Σε αυτή τη περίπτωση το επιβραβεύω ίσως μια κ αν διανυχτερεύει το φαρμακείο μπορείς να βρεις υγρά αν ξεμείνεις.
5) και τέλος το θέμα της αξιοπιστίας, που έστω κ αν από κάποιους εμπόρους υπάρχει η καλή διάθεση, αν ζεις στην επαρχία το πάρε δώσε μερικές φορές σπάει νεύρα

Αποσυνδεδεμένος Humphrey

• **
  • 161
  • Σήμερα είναι το αύριο για τ οποίο ανησυχούσες χτες
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 00:05 »
Έτσι ακριβώς είναι και για μένα! Υπάρχουν σίγουρα κάποια μικροελαττώματα στο η.τ. (τα οποία συνεχώς διορθώνονται καθώς εξελίσσεται ακόμα) αλλά στη τελική είναι τόσα πολλά τα θετικά του, που όταν τα ζυγίσω (σε σύγκριση με το αμαρτωλό παρελθόν) καταλήγω στο ότι δεν είναι τόσο σημαντικά και αξίζει τον κόπο να τα υπομείνω. Στο κάτω κάτω πέστε μου κάτι που είναι τέ-λει-ο και χωρίς προβλήματα, κάτι που να είμαστε α-πό-λυ-τα ευχαριστημένοι :dontknow:
Ψηφίζω δηλαδή την τυελευταία επιλογή :thumpup:

Η ΓΥΝΑΙΚΑ  :_love_heart: :_love_heart: ;)

Αποσυνδεδεμένος stelakis1

• **
  • 357
  • Βάρκιζα τέλος...
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 12:15 »
Με ενοχλει το θεμα της μπαταριας... αν και αυτο ψιλολυνεται, οπως επισης και της μεταφορας, αλλα αυτο ειναι κατι που θα δω το καλοκαιρι.

Αυτο που δεν αντεχω με τιποτα ειναι η αγορα των αναλλωσιμων... οι περισσοτεροι δεν εχουν στοκ και αναγκαζεσαι ειτε να περιμενεις τα ταχυδρομεια ειτε να τραβιεσαι απο τη μια μερια της Αττικης στην αλλη και να πεφτεις σε πωλητη που να μην ξερει ουτε τι ειναι το τανκ (το επαθα μολις εχθες...). Το φερνεις που το φερνεις το τιμημενο, βγαζεις που βγαζεις μια χαρα χρηματα απο αυτο, φροντισε τουλαχιστον να μαθεις τι ειναι το ρημαδι. Να σου ζηταει ο αλλος κατι και να μην τον κοιτας σαν την αγελαδα το τραινο...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359760 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114182 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374706 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F